Сензационална гласина из Напуља!

Навијачи планирају нереде - против Звезде пред празним трибинама?! Све због несугласица са председником Аурелијем Де Лаурентисом.

Фудбал 15.09.2018 | 11:15
Сензационална гласина из Напуља!
Нисмо сигурни да ли да верујемо, али гласина кружи “чизмом“. Објављује је Ил Матино, иначе најпоузданији извор кад су збивања у Напуљу у питању. И тврди: најтврђе језгро Наполијевих ултраса планира да намерно изазове Уефину казну како би клуб против Пари Сен Жермена и Црвене звезде играо пред празним трибинама?!

Све наравно због озбиљих неусгласица са председником Аурелијем Де Лаурентисом, који је узео клуб када је био на дну, усправио га и подигао на озбиљан ниво - о томе читајте у одвојеном тексту нашег дописника из Рима Жељка Пантелића – али такође није пропуштао прилику да озбиљно провоцира навијаче. Део кривице је и на њима, замерају Де Лаурентису што их не пита за мишљење, а он је човек уложио свој новац. И вратило му се са каматом, а то му тешко опраштају. На повреме увреде умео је и Де Лаурентис да одговори, али кап која је прелила чашу биле су цене за утакмицу са Фјорентином. Најјефтинија ће коштати 35 евра, па је продато само 12.000 карата што се дуго, баш дуго није десило Наполију.

Навијачи су спремни да оду и корак даље. Идеја која тек треба да сакупи довољан број присталица јесте да се на утакмици са Ливерпулом 3. октобра на Сан Паулу изазову нереди како би Уефа казнила клуб и наредила му да две наредне утакмице на домаћем терену – ПСЖ и Звезду дакле – одигра пред празним трибинама. Тај финансијски ударац највише би заболео баш Де Лаурентиса. Навијачи притом не би морали да праве некакве посебне проблеме пошто је Наполи већ под условном казном. Довољна би била понека бакља на терену, закрчени пролази и Уефа би се огласила.

Искрено, и даље нисмо уверени да су Наполијеви ултраси толико против Де Лаурентиса да би себи одузели прилику да бодре екипу на две утакмице Лиге шампиона. Али Ил Матино тврди да има дима. Обавештен је и Дигос, што је рецимо нека врста жандармерије, посебан одељак за навијаче.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар