Давид Драгичевић је открио велике паре од трговине оружја!?

Међународни правни тим који заступа породицу Драгичевић сутра ће у Београду одржати радни састанак и анализирати списе. Адвокат Душко Томић вјерује да ће тим предложити да се поступајући тужилац Далибор Врећо удаљи са тог списа. Поручује да ће врло вјероватно у цијели случај бити укључене и међународне институције, као што је Комисија Уједињених нација чије је сједиште у Женеви за борбу против тортуре.

Република Српска 14.09.2018 | 19:31
Давид Драгичевић је открио велике паре од трговине оружја!?
Душко Томић члан Међународног правног тима који ради на случају убиства Давида Драгичевића  добио је данас од Окружног јавног тужилаштва комлепатн спис. Упркос, како каже, противљењу Далбора Вреће, Желимир Лепир је адвокатском тиму ипак дао све што су тражили. Наон шест мјесеци данас је по први пут јавно проговорено о могућем мотиву убиства Давида Драгичевића. 

‘’Мислим да смо корак да откријемо мотив. Мотив су огромне паре, јер сазањања која сам добио од одређених криминогених лица подземља Бањалука и Сарајева упутила су на траг да је Давид Драгичевић као врстан стручњак за лаптопе наишао на огорман новац, да ли није знао рећи праву шифру или није хтио, али је суштина у томе. Значајно је да Филип Ћулум ради у једној организацији за трговину оружјем, Рађен ради у другој организацији са трговином оружјем и наводно кључеви који су нестали требали су бити кориштени за извлачење огромног оружја’’ – рекао је данас Душко Томић, члан Међународног тима у случају Драгичевић.

Томић каже да је анализирајући списе дошао до необоривих доказа да је полиција у првој фази истраге радила катастрофално, толико да се то, тврди, граничи са свјесном намјером. Наводи да је лаптоп, који је пронађен у Црквеној значајан доказ, завршио у Брчком. 

‘’Поред силних организација какав је Институ безбједности у Београду, па и великих стручњака у другим великим центрима, лаптоп је доспио у полицију у Брчко гдје је први полиицајац Горан Псиси пријатељ министра Лукача’’ – каже Томић

Давор Драгичевић је дао рок до 14 часова данас Окружном јавном тужилаштву да му доставе комплетну документацију са изјавама свједока – то се није десило. Из Тужилаштва је изашао без иједног папира. Али, добио је поруку од особе која је свједок дешавања кобне ноћи 18. марта. 

‘’Добио сам изјаву од дјевојке која тврди да њена изјава није тачна у МУП и доћи ће у Бањалука и даће праву изјаву. Она је тренутно вани. Натјерали су је да каже да је Давид ту ноћ био пијан и дрогиран’’ – каже Драгичевић.

Прије него што се упутио у Тужилаштво одржао је прес конференцију на којој су приказане изјаве свих који су укључени у истрагу овог случаја. Видео материјал приказује бројне нелогичности и пропусте у истрази о смрти Давида Драгичевића.

Контрадикторне су посебно изјаве о тучи иза Металске школе. Министар Лукач каже да нема доказа за ту тучу код Металске школе, а главни окружни тужилац да нема доказа за тучу код Медицинске школе. Ипак, Давор Драгичевић има свједока који ће да потврди да је није чуо, већ видио тучу иза металске школе.

‘’Ја сам био код госпође Јованке Бошњак, она је жена мог радног колеге, код ње у кући и она је рекла да убије и њу и дјецу, да ће остати код те изјаве. И она је мени то рекла још док је Давид био жив. Био сам испод њеног балкона, све за ту тучу. Све сам им дао. И тужилаштву и све. Имам пет свједока, пет свједока које не смијем нигдје одвести. Не ради њих, ради себе, ради њихове дјеце. Зато што хоћу да заштитим те свједоке, на прави начин, да им се ништа не догоди.’’ – реко је Драгичевић.

Контрадикторности у изјава челних људи МУП-а постоје и када је у питању локација и видео камера која је посљедња снимила Давида Драгичевића.  Постоје и различите тврдње о времену гашења телефона Давида Драгичевића. Занимљиво је и да степен повреда свако на свој начин тумачи. 

Драган Лукач тврди да слике са обдукције и прије обдукције показују да на тијелу на ледјима нема маснице ни пацке.

Жељко Каран је рекао да има и заживотних и постморталних повреда на кољенима су двије врсте повреда.

Лукач је говорио да нема пребијања руку и ногу ... 

Постоје и тврдње да је Давид Драгичевић био наркоман. Међутим, токсиколошки налаз то није потврдио. 

Тако је Лукач казао да у конкретном случају може се констатовати да је код испитаника установљено присуство етил алкохола у претходно наведеној концентрацији као и присуство марихуане, као и присуство ЛСД. 

О томе је говорио и Милорад Додик, који је рекао да му је Давидов ујак рекао - Знам ја да је он био и на тежим дрогама и сада ја не треба о томе да причам.

Испоставило се да Аљоша Борковић није ујак Давида Драгичевића, с тога нико не зна откуд такве информације минустру унутрашњих послоова и предсједнику Републике. Давидов отац каже да иза убиства његовог сина стоји држава и да се убиство управо из тог разлога заташкава и зато ће случај  завршити у Суду у Стразбуру.



БН ТВ

Коментари / 157

Оставите коментар
Name

бака

14.09.2018 17:43

Крвници,убице И сотоне,ДАВИДОВ ГРОБ вас је побиједио!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скептик

14.09.2018 18:48

На РТРСу су се вечерас обрушили на Давора Драгичевића и на остале чланове Правде За Давида као никада до сада. Ситуација постаје озбиљна, сукоб кулминира...

Name

Бошко Буха

14.09.2018 18:50

Паре, паре само паре. То је значи то. Велика количина новца........

Name

Поздрав од Марије

14.09.2018 19:22

Гацо, буди сигуран да цемо са твојим сплеткама упознати јавност ради истине и само истине!

Name

Мами

14.09.2018 19:35

Правда за Давида! Подршка Давору! Моја комплетна породица ће гласати за опозицију.

Name

Пролетер

14.09.2018 21:56

Значи, послије трговине наркотицима (подвалили Давиду кад су тврдили да је наркоман), сад је трговина оружјем. Гарант ће и за то оптужити мртвог момка, а накнадно ћемо дознати, да су пушке послате у Афганистан, преко Бакирових веза, пошто адвокат Томић ту помиње и сарајевско подземље.

Name

Маг

15.09.2018 05:36

Роки 10. Јос једна епизода. Ста ли це следеце бити??!!!

Name

Милос

15.09.2018 06:21

Знаци ДАВИД је висе знао сто није требо знати па је изгубио зивот ?

Name

Логицно

15.09.2018 15:14

Ово вец има смисла... инаце га не би толико дрзали и муцили да није несто знао... мафијаси се углавном обрацунавају у сацекусама

Name

Новинар

16.09.2018 15:23

Па да, сада су измислили мотив, да би прича добила неки смисао и невјеројатан обрт.

Name

ЗА БОШКА БУХУ

17.09.2018 09:52

СВАКА ЧАСТ НА КОМЕНТАРУ, АКО БОГ ДА СВЕ ТЕ ПАРЕ СВИМ УЧЕСНИЦИМА, УБИЦАМА И ОНИМ КОЈИ ЗАТАШКАВАЈУ ОВАЈ КАТАСТРОФАЛНИ ЧИН ЗАТРЕБА ЊИХОВОЈ ДЈЕЦИ ПА ДА СЕ О СВОМ ЈАДУ ЗАБАВЕ. КО ГОД ОВО РАДИ НЕКА МУ БУДЕ ОНО ШТО ЈЕ НАЈГОРЕ А БОЖИЈА ЈЕ ПОСЛЕДЊА И НАЈГОРА АЛИ ПРАВЕДНА.

Name

Ре Пролетер

03.12.2019 11:52

Српско Сарајево и Пале на то се мислило пролетеру.

Name

...

14.09.2018 17:44

...након 6 мјесеци нерада и заташкавања!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаки

14.09.2018 21:26

Давид је досо до вазних података изгледа .

Name

Сумњиви

14.09.2018 22:13

А јој,овај Томиц је тројански коњ!

Name

Тати

14.09.2018 22:24

Мами.. јака ствар

Name

Показао Храброст,

15.09.2018 04:07

заменио код, да банда не може до лове ;постаје вруће, још вруће

Name

У сваком случају

15.09.2018 04:08

Неки мотив мора постојати?! Овако убити једног, наоко, обичног младића, а потом мјесецима опструисати истрагу, као да је у питању неки врло важан противник - врло је сумњиво! Тако да ова прича има смисла - паре, паре, паре - битне су паре, њима гладнима и пројектима, па сад како су настале те паре, њима то није важно! То се, додуше, од почетка шушкало по Бања Луци, ал ето, сад је неко и јавно то изрекао!

Name

Истина

15.09.2018 11:21

Има ту много вазних података , који се прикрива ,вец дуги низ година, цијели систем повезан , а недузни страдају и губе зивоте , ил сва могуца права ,која иду и по правди и закону , ал закон су они, кадија те тузи , кадија ти суди, то се набрзину затаска , имају моц јер су корумпирани и повезани , у ланцу , залосно ал истинито.

Name

Овај пут

15.09.2018 11:57

Отац би упоран и гласан, истина многи га и подржаше - неколико честитих новинара и блогера, а прије свега обесправљена али честита "раја"! Тако, да мислим да ће ово успјети, и наћебће се кривци, а ови секта ће одлетјети с трона!

Name

ЗА СУМЊИВИ

17.09.2018 10:01

СВАКА ЧАСТ ТОМИЋУ А ТИ УБИЦЕ ИЛИ САУЧЕСНИЧЕ ПРЕПАО СЕ ГУЗИЦИ АААА. СРАМ ТЕ БИЛО ЈЕЛИ ШТО ЧОВЈЕК ИЗНОСИ ИСТИНУ МОНСТРУМЕ ЈЕДАН. АКО ИМАШ ДЈЕЦУ ДАО ТИ БОГ А И ДАЋЕ ТИ НЕМОЈ МИСЛИТИ ДА НЕЋЕ ИСТО КАО ДАВОРУ ПА ОНДА ТРОЈАНСКИ КОЊУ ГЛЕДАЈ ШТА ТИ ЈЕ ЧИНИТИ ИЛИ ИМАШ ЛИ СЕ КОМЕ ОБРАТИТИ. И НЕКА И ТРЕБА СВИ КОЈИ УЧЕСТВУЈЕТЕ У БИЛО ЧЕМУ ШТО ЈЕ НЕГАТИВНО ЗА ДАВИДА, ИЗГЛЕДА ПРЕПАМЕТНОГ МОМКА БИЛИ ВАМ ОНИ ШТО СУ ВАМ НАЈМИЛИЈИ НА ЊЕГОВОМ МЈЕСТУ. ИСТИНА И ПРАВДА ЗА ДАВИДА.

Name

здравко

26.09.2018 14:57

Прво затворити доктора карана раван је са убицама одузети му сва докторска права и послати у пензију али ону од 200км јер је толико заслузио гдје је докторска етика.

Name

Мицко

14.09.2018 17:45

Код мене на прослим изборима сви били пасивни,сад сви излазе и гласају против Додика,ово је све отисло предалеко,цијелу је дрзаву претворио у своју приватну фирму,доста је било,сада стварно МОРАЈУ да оду! Правда за Давида!!! Ајмо људи,од нас зависи!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Изадјимо на изборе

14.09.2018 18:48

Сад. Пред изборе! Криминалци. Непријатељи народа који их је изабрао. Без имало образа. А онда мјесец дана пред изборе уговори о изградњи хидроцентрала на Врбасу. Мој и глас моје породице немају одавно. Изадјемо на изборе!

Name

Мк

14.09.2018 19:22

НИЈЕДНА ХИДРОЦЕНТРАЛА НИЈЕ ВРИЈЕДНА ДАВИДА И НИЧИЈЕГ ДЈЕТЕТА ПА НИ ДЈЕТЕТА ЗЛОТВОРА КОЈИ ПАРАМА КУПУЈУ СРЕЋУ. А ПРОКЛЕТНИЦИ НЕКА ОДГОВАРАЈУ ЗА СВОЈЕ ЗЛОЧИНЕ. МИСЛЕ ПОНОВО КУПИТИ НАРОД ПИВОМ И ГОЗБОМ ПОД ШАТОРОМ .Е ДОСТА ВАС ЈЕ .СРАМОТО СРПСКОГ НАРОДА .

Name

Тати

14.09.2018 22:25

Мирко ,боту један

Name

ИС

15.09.2018 07:40

Па каже Давор да неће бити избора

Name

Градиска

14.09.2018 17:52

Поздрав оцу Давору!Све похвале за овог храброг оца.Да му бог да снаге и отвори пут до истине!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаки

14.09.2018 21:28

Сви на изборе само Тако Мозе се доци до било Какве промјене

Name

Иван

14.09.2018 21:35

Па ево ..кренуло је..Вец се по први пут износи у јавност једна теза...да су у питању нелегалне радње ( трговина орузјем) која свакако није могла проци без знања полиције и додика..Сад..цији је син тзв. БОСС је питање, мада и о томе испливавају поуздане тврдње.. Срецно овим људима из адвокатског тима..надам се да це раазоткрити сву истину и да народ види за кога је гласао свих ових година... БИЦЕ НАМ ЈАСНИЈЕ КО ЈЕ ПАТРИОТА, А НЕ ОНАЈ КО СЕ ПРЕДСТАВЉА КАО ЗАСТИТНИК НАРОДА.....ДОВЕДЕН ЈЕ ДА НАС УНИСТИ И НАЗАЛОСТ ОН ТО ВРЛО ДОБРО И РАДИ.. Па зато га и дрзе, ..Мислим да це га једино народ збацити сада у октобру !

Name

Таса

14.09.2018 22:32

Браво Иване..... Тако је.... Правда за Давида ✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊

Name

@ Иван

15.09.2018 04:14

Не дај Боже да ме овакви штите! Не само моја фамилија, него цијели крај неће гласати за секташе, и никад и није ни гласао!

Name

Коле

14.09.2018 17:54

Ја сам изгубио наду у све ово...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

14.09.2018 18:43

То је твој проблем!!! Многи нису,ИСТИНА И ПРАВДА ЗА ДАВИДА✊✊✊!

Name

БојанР

14.09.2018 18:52

Има ко није и ко неце ! Правда за Давида !

Name

Брод

14.09.2018 19:26

И ми у Броду, вјерујемо у рушење додикове секте. Сви на изборе. Правда за Давида!

Name

Кинг

14.09.2018 19:44

Никада негуби надууууу,

Name

Андела

14.09.2018 22:36

Сви на изборе !!!Само их народ мозе срусити и казнити !Вратимо институције коме припадају !!!То це им бити највеца казна .Сви на изборе !!!

Name

МастЈаг

15.09.2018 09:07

Никад не губи наду, никад. Данас знамо о Давидовој смрти висе него јуце. А ста јос има сто Додик и његова секта крије, то це се тек сазнати. Сви на гласање да се тијесимо Додика и његових убица који владају у РС.

Name

здравко

26.09.2018 14:54

Сву мафијаску багру у цорку одузети новац и подјелити борцима али послије избора а не да додик дијели јер борци неби добили ни десети дио.

Name

лена

12.10.2018 20:20

Ја немам ријеци јаданДавор и ниста висе

Name

магда

14.09.2018 18:00

Дуско томицу филип цулум је конобар никад није радио са орузјем прва лаз никола ради у продавници орузја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

14.09.2018 18:44

Такви обично раде неке ситне послове и користе их за покриће великих и прљавих послова!?

Name

Боки

14.09.2018 19:36

Драга Магда, мора да си јааако млада... благо теби...

Name

ПРАВДА

14.09.2018 19:56

СЕКТА ЦЕ СВАКАКО БИТИ СРУСЕНА КАД СЕ РАСВИЈЕТЛИ ДАВИДОВО УБИСТВО. ИЗА СВИХ ТИХ КРИМИНАЛНИХ РАДЊИ, УБИСТАВА И СВЕГА ЗЛОГ СТОЈИ ДОДИК И ЛУКАВ И СВИТА ОКО ЊИХ.

Name

За Магда

15.09.2018 04:21

Ти си вјероватно, његова сестра? Ирена, јел тако? Лијепа јеси, а и глупа, кад си дозволила, да Илић и тебе, и све вас уведе у своје мутне послове! На крају крајева, сви ви Ћулуми, колико год да вас има, у Бањалуци сте на лошем гласу!

Name

МастЈаг

15.09.2018 09:09

Никола, браво. Прави одговор.

Name

МастЈаг

15.09.2018 09:10

Правда: тако је. Апсолутно тацно.

Name

ремастјаг

15.09.2018 09:38

Могао би томиц одговарати за лази

Name

Са стране

14.09.2018 18:22

Коначно нешто што даје одговор за најважнију ствар за почетак сваке истраге - мотив! Ово звучи много озбиљније од свега до сада изговореног.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БРАВО

16.09.2018 18:13

БРАВО АДВОКАТСКОМ МЕЂУНАРОДНОМ ТИМУ. БОГОВИ СУ. ПУН ПОГОДАК!

Name

поп

14.09.2018 18:38

страсно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стампа стампарија

14.09.2018 18:40

Отисло предалеко, и људи висе не знају коме би вјеровали, како год окренес тако је назалост

ОДГОВОРИТЕ
Name

АНТИБОТ✊

14.09.2018 18:54

Ботино покварена, народ зна коме би повјеровао. ПРАВДА ЗА ДАВИДА!✊✊✊

Name

Боки

14.09.2018 19:38

ЉУДИ итекако знају коме треба вјеровати. ПРАВДА ЗА ДАВИДА!❤

Name

РЕ

14.09.2018 20:01

ЛИЦЕМЈЕРУ, НАРОД СВЕ ЗНА, САМО НЕМОЈТЕ УЦЈЕЊИВАТ НИ КУПОВАТ ГЛСОВЕ П ЦЕТЕ ВИДЈЕТИ КОЛИКО ВАС НАРОД ВОЛИ.

Name

Нострадамус

14.09.2018 18:43

Назалост код насих судова нема ста да се трази. Ту правде нема ни 1%само ко мозе треба тразити правду на медјународним судовима. Они који немају ту могуцност правду никада неце дозивјети. Зато подрска Давору и ПРАВДА ЗА ДАВИДА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ноле

14.09.2018 21:06

Једино сто си паметно рекао је то да је ово отисло предалеко,наравно да је отисло предалеко,ово убиство момка је требало ријесити одмах,а на твоју констатацију коме висе вјеровати могу само да те питам,дали је теби толико испран мозак или си толико глуп ил безобразан,поред свих цињеница и огромне обесправљености првенствено породице драгицевиц,ти и такви као ти и даље постављате таква питања,знаци ,не постављате питања засто слуцај није ријесен адекватно и професионално,вец дали треба вјеровати оцу убиненог дјетета који трази да се изнесе истина,или институцијама које су такве какве и јесу,на залост ....питам се само засто је ријец истина одједном постала толико буцна,кад сви знамо да без истине нема ни правде,а на то питање постоји само један одговор а то је,,ИСТИНА је као света вода,сви је хвале,а ријетко ко воли кад му је у оци прскају,,...

Name

Промјене

14.09.2018 21:07

Промјеницемо законе и људе који раде у судовима и тузиластвима

Name

Лаки

14.09.2018 21:31

Сад мирују недај бозе да добију изборе опет шта ће тек тад да раде . ЗАТО НАРОДЕ сви на изборе и промјене

Name

Народ

14.09.2018 21:33

Ако се и промјени власт ,а остане исто судство опет смо настрадали,лопов до лопова.Бозе помози нам.

Name

Фаца

14.09.2018 21:42

па није народ само бијељина алооо

Name

Голуб

14.09.2018 21:59

Ноле,одлицно рецено! Свака цаст на коментару!!! ИСТИНА И ПРАВДА ЗА ДАВИДА✊!

Name

За Народ

15.09.2018 04:34

Наравно да неће остати исти, откуд ти та идеја! Све измијењети од главе до репа, и то некорумпираним, и на Државним факултетима образованим, младим људима! Ове, излапјеле и проклете старце послати у пензију, а криминалце у затвор! И чим се и наслути да неко, евентуално, од тих нових не ради како треба, одмах дићи галаму, да се зло одмах спријечи! Драги мој народе, требамо чувати своју земљу, јер резервну немамо, а ово је један од начина - да бдијемо над њеним институцијама!

Name

ре Ноле

16.09.2018 08:36

Ста прицас?Какве доказе има Давор?Никакве.Слусао сам ону његову конференцију.Теско це себе и нас избламирати ако икада оде у Салзбург. Уз то примјецујем да неко са овим Давором теско манипулисе сво ово вријеме.Засто му је требало сест ( 6 )мјесеци да ступи у контакт са адвокатима?Јер онима који манипулису њиме не одговара да он доде у контакт са адвокатима.Тада постају небитни.Као сада.Е мој Даворе ,ста си цекао сест мјесеци?

Name

ЗА РЕ НОЛЕ!

17.09.2018 10:03

Толико си провидан да се из авиона види да си директно умјесан у овај слуцај и то на страни монструма који су убили Давида. Смрадино глупа бар се одмакни од рацунара, проваљен си малоумнице!!!

Name

Јеца

14.09.2018 18:43

Правда за Давида, и свака цаст родитељима и пријатељима а посебно Давору који се лавовски бори за све нас и насу дјецу против ове банде који нам воде Републику. Нека се сви стиде који су до сада коментарисали да је Давид био дилер и наркоман. Срам вас било сто сте лагали на мртво дјете ради криминалаца и убица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Селма

14.09.2018 18:44

Само напријед.

ОДГОВОРИТЕ
Name

А ја јој рекох само

15.09.2018 07:54

Путуј Селма, и молим те, не нагињи се кроз прозор!

Name

Ре "А ја јој рекох само" РАСПУЦХИН

15.09.2018 08:36

Нисам сигуран да ли сте жељели бити духовити или сте само један од кркана који подржавају режим? Ако мислите да сте духовити , није ово ни начин а ни мјесто да то показујете.

Name

За ре

15.09.2018 12:03

Ајде, смири живце! Лијепо име, лијепи стихови нашег Владе Дијака, лијепа пјесма Бијелог Дугмета...

Name

ре А ја јој рекох само од Црног

17.09.2018 10:08

Примас ли га редовно од баје глупси?

Name

007

14.09.2018 18:48

МИЛОРАДЕ,БЕКРИЈО СВУ СИ СРПСКУ ПОКРАО СТА УРАДИ ОД ЊЕ ГАДЕ ЦРНИ МИЛОРАДЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ессо

14.09.2018 18:48

Даворе издржи, истина је скоро па ту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Власт

14.09.2018 18:52

Узас. Ово раде једном цовјеку. Ста ли раде свима ? Праве нас будалама, идиотима. Правда за Давида !

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ ВЛАСТ

14.09.2018 20:03

НЕ РАДИ СЕ ОВО ЈЕДНОМ ЦОВЈЕКУ, ОВО СЕ РАДИ СВИМА НАМА. ОВО ЈЕ ОРГАНИЗОВАНИ КРИМИНАЛ КОЈИМ УПРАВЉА ВРХ ДРЗАВЕ.

Name

Јован

15.09.2018 07:42

Ето баш ће се несто промјенити ако додју ови други

Name

Ре "Јован" РАСПУЦХИН

15.09.2018 08:43

Да ли сте и Ви негдје на "јаслама" овог режима када сте против промјена? Да ли је Вама лијепо и да ли се угодно осјећате у својој кожи док вршите насиље над онима који не мисле исто као режим?

Name

Томиц кримос

14.09.2018 19:30

Зали Бозе људског зивота, цим се овај освједоцени бандит Дуско Томиц бави.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

14.09.2018 20:06

Зар је он битан? Зар је то све што имаш да кажеш!!?

Name

Ре

14.09.2018 21:17

У сваком слуцају је бољи од тебе! Ти о себи довољно казес кроз овакав коментар! Смета ти мозда истина???? Браво Дуско,само даље до краја! ИСТИНА И ПРАВДА ЗА ДАВИДА!!!

Name

ПОДРШКА

14.09.2018 21:43

ТОМИЋУ, БОГ СИ! САМО НАПРЕД! ИМАШ ПОДРШКУ МНОГИХ ПРАВЕДНИХ ЉУДИ.

Name

ТОМИЋУ

16.09.2018 18:15

ТОМИЋУ, НАСТАВИ, ТВОЈИ ПРИЈАТЕЉИ ИЗ БИВШЕ СЛУЖБЕ СУ УЗ ТЕБЕ. АКО ТРЕБА ПОМОЋ, ЗОВИ.

Name

Кинг

14.09.2018 19:37

Краљеви моји,зелим вам првенствено да сацувате своје зивоте. А као друго да додјете до истине,ухватили сте се у веома интересантан круг. Издрзите до крајаааааа. Правда за свееее.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

14.09.2018 19:38

хттпс://бањалука.нет/уплакане-мајке-хоце-правду-наса-дјеца-су-зртве-бездусног-и-корумпираног-система/ Правда за Давида. Правда за све нас!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРАВДА ЗА ДАВИДА

14.09.2018 19:41

ВИДЈЕТ ЦЕТЕ ВИ СТА СВЕ ОВА ВЛАСТ КРИЈЕ. ПОЛАКО СЕ ПОЦЕЛО ОДМОТАВАТ. КАК СЕ СВЕ РАЗОТКРИЈЕ ВИДЈЕТ ЦЕТ КО СТОЈИВИЗА СВЕГА. И НИЈЕ ТО САМО УБИСТВО ДАВИДА ВЕЦ ОГРОМНИ КРИМИНАЛ КОЈИ СЕ КРИЈЕ ИЗА УБИСТВА. ВИДЈЕТ ЦЕТЕ ВИ КО ЈЕ ЛИКАЦ!!! ВИДЈЕТ ЦЕТЕ ВИ КО ЈЕ ДОДИК!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Правда за Давида

15.09.2018 04:46

Јесте, све си у праву, ал исто је и код вас у Сарајеву, ако не и горе?! Шта би са Правдом за Џенана? Па овог "малог", што је згазио двије младе дјевојке на пјешачком и побјегао хоће да ослободе на суду?! Истина је да су и Додик, и многи око њега најобичнији криминалци, али, вјерујем ми Бакир, са својом свитом је још гори, само ви немате снаге да останете против њега!

Name

Ре РАСПУЦХИН

15.09.2018 08:46

Од краја осамдесетих и почетка деведесетих знам ко је Додик и какав је лопов и битанга а морао сам чекати толике године да и осталима дође у главу (зана се од куда).

Name

ПРАВДА

14.09.2018 19:43

ДАВОРЕ ИЗДРЗИ. САМО СТО СЕ НИЈЕ СВЕ ОТКРИЛО. ТИ ЦЕС БИТИ ХЕРОЈ ОВЕ ГЕНЕРАЦИЈЕ. СВАКА ТИ ЦАСТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сњезана

15.09.2018 09:40

Давор је вец сад ХЕРОЈ НАД ХЕРОЈИМА!!! СВАКА ТИ ЦАСТ ДАВОРЕ НА СНАЗИ И ХРАБРОСТИ!!! Доказао си да си НАЈХРАБРИЈИ,НАЈСНАЗНИЈИ,НАЈСМЈЕЛИЈИ НАЈИЗДРЗЉИВИЈИ ОТАЦ НА СВИЈЕТУ! Нека те Драги Бог цува,нека ти да здравља и снаге да издрзис све ове муке, јаце од Исусових!!! Остани разуман,не помисљај о дизању руке на себе!!! Помисли на дјецу,на остатак породице! Помисли на све нас који искрено с тобом дијелимо твој бол за твојим и насим Давидом! Немој Драги Даворе да дозволис УБИЦАМА,КРВНИЦИМА,ЗЛИКОВЦИМА,КРИМИНАЛЦИМА ИТД, да се испуни њихова зеља коју они једва цекају! Одавно би те они убили као и твог Давида,јер и ти им сметас као и твој син!!! Ниси ти њима Драги Даворе ТРН у оку ти си њима ХРАСТ у оку!!! Зато издрзи ХРАБРИ ЦОВЈЕЦЕ до ИСТИНЕ И ПРАВДЕ ЗА ТВОГ И НАСЕГ ДРАГОГ ДАВИДА!!!

Name

бл

14.09.2018 19:44

ПРАВДА ЗА ДАВИДА,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Анна

14.09.2018 20:04

Правда и истина.

Name

Лика

14.09.2018 20:06

Овигледно момак је несто знао зато је убијен.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јесте

15.09.2018 04:48

И то нешто велико, иначе не би цијели апарат, овако крвнички се мјесецима, борио да докаже супротно!

Name

Лукац је Монструм

14.09.2018 20:15

ВЛАСТ ИГНОРИСЕ ОВОГ ЦОВЈЕКА ИГНОРИСЕ ОВАЈ СЛУЦАЈ ОБИЦЕ ИМ СЕ ОД ГЛАВУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Братунац

14.09.2018 20:18

А зато неки тајанствени хеликоптери стално слијећу у Братунац. Да не односе оружје из Техничког ремонтног завода?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

14.09.2018 23:56

А видео?

Name

Несо Република Српска

15.09.2018 07:49

Да није нло,али ти вјероватно не знас ста је то,или да није додик послао марсовце да пласе братунцане,мада не вјерујем братунац је нас сада?!

Name

Бозана

14.09.2018 20:19

ПРАВДА ЗА ДАВИДА И СВУ ДЈЕЦУ! ИДЕМО ДО КРАЈА УЗ ЋАЋУ ГРОМАДУ ОД ЋОВЈЕКА!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БАЊА ЛУКА

14.09.2018 20:26

Опа идемо Лукац Врецо Цулуме Илицу посебно видимо се у октобру па ком обојци ком опанци љигавци смецари фуњаре

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран

14.09.2018 20:37

Правда стиже 8 Октобра.Глас за Вукоту и Иваница.

ОДГОВОРИТЕ
Name

XXЛ

14.09.2018 20:49

ТАКО СМО МАЛИ НАРОД...А У КРИМИНАЛУ СМО ВЕЦИ..ОД НАЈ ВЕЦИХ..КОЛУМБИЈА И ОСТАЛЕ МНОГОМИЛИОНСКЕ ЗЕМЉЕ МОГУ ДА ЗАВИДЕ И ДА СЕ УЦЕ КАКО НАСИ ВЛАСТОДРСЦИ РАДЕ..ОНИ СУ ЈОС У ПЕЛЕНАМА..

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

14.09.2018 20:54

Права истина о Додику, погледајте видео. хттпс://yоуту.бе/аВСд686кууц

ОДГОВОРИТЕ
Name

РУЗА

14.09.2018 20:57

Оцито да су главни организатори кривци око убистав Давида су додик и лукац све це се доказати у затвор криминалци убице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

8.6 милијарди

14.09.2018 21:08

Да буде мало јасније хттпс://www.ртвбн.цом/3914965/ста-крије-ознака-фби86-милијарди

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДА, ДА

14.09.2018 21:46

МЕЂУНАРОДНИ АДВОКАТСКИ ТИМ НА ПУТУ ИСТИНЕ. ТОМИЋ, НОБИЛО, ЗОРА, ФЕРАГЕТ УЛАЗЕ У ИСТОРИЈУ БОРАЦА ЗА ПРАВДУ.

Name

ТАКО ЈЕ

16.09.2018 18:16

ТАКО ЈЕ У ПОТПУНОСТИ. БРАВО ЗА ВЕЛИКЕ АДВОКАТЕ.

Name

Марица

14.09.2018 21:28

ИСТИНА И ПРАВДА✊

ОДГОВОРИТЕ
Name

МР

14.09.2018 21:43

Правда, правда и само правда је потребна свима нама .

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл

14.09.2018 21:45

Давор казе није добио спис , Томиц казе да су добили, Васковиц казе да Томиц лазе, Томиц трабуња о некаквом орузју... казу да је Зора Добрицанин вец напустила адвокатски тим , па ста је сад ово , турска серија ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Несо Република Српска

15.09.2018 06:29

Е ово сад сад је прилика за нову теорију завјере,сад би могла интересна секта окупљена око правде за давида измислити да је власт подметнула томица да растури адвокатски тим!

Name

коле

15.09.2018 07:57

Морала Зора ици у Грцку да брани убице.

Name

бели

15.09.2018 10:06

Казе да нису криви да је момак вец био мртав кад су га њени клијенти тукли.

Name

ЗАШТО

16.09.2018 18:17

ЗАШТО САД НЕ ВАЉА НИ ТОМИЋ. ЗАТО ШТО ВАС СЕ НЕ ПЛАШИ И ШТО ВАС ПРОЗИВА ЗА КРИМИНАЛ ГОДИНАМА. БТАВО ТОМИЋУ!

Name

План б

14.09.2018 22:42

Правда за Давида

ОДГОВОРИТЕ
Name

каљкуљатор

14.09.2018 23:52

Људи, дечку нека је лака земља и убице нека горе у паклу, али... Ово ми ТАКО делује мутно... Могу у 100 марака да ће се све сазнати у првој недељи октобра!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цоа

14.09.2018 23:53

Питање за све Ако неки адвокат негдје, билл гдје. Вани. Изјави несто овако а нема доказе? Ста сее Деси?

ОДГОВОРИТЕ
Name

рецоа

15.09.2018 10:34

робија ниста друго лупета

Name

грета

15.09.2018 02:28

Сви на Давидов Трг ... коментари не могу да помогну, дирнуо је у змијско легло, Давору треба подрска сто вецег броја људи на улици.. нико нема право да забрани мирно окупљаје у тразењу најосновнијих људских права.. само критицна маса на улици мозе да их натера да одступе од ових бескруполозних лази јер су велика игра и велики улог у питању..

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

15.09.2018 04:28

Вријеме за обрацун са мафијом ко остаје зна се ко је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мислим

15.09.2018 04:30

Имали јос такви и након ови сазнања да подрзавају ову власт било би интересантно направити смотру и да их цовјек погледа ко су.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Све по заслузи

15.09.2018 04:44

Кад правда победи а победице,сви су изгледи. Надам се, да це сви наци свој мир и своје место. Неки у рају,неки на земљи,неки у дуси а неки ,неки опет, у затвору.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Еx Зворницанин

15.09.2018 05:13

Поодавно се суска да је БиХ ту негдје да буде стављена на Блацк Лист, због продаје орузја африцким резимима.Казу да су умијесани у то бивси хаски оптузеници.Такодје, прикупљено орузје од градјана заврсило је тамо ...Одузети пистољи....Такодје војно орузје одузето од стране СФОРа.Пронадјени су магацини гдје су складистене пуске прикупљане у акцијама "Зетва".....Све то има своје.......Момак ке ИП струцњак био.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

ИНСАЈДЕР

15.09.2018 05:22

Када сам о овоме писао прије мало више од мјесец дана на комент сам имао одговоре ниси никакав инсајдер ти .Хахаха.Сањаш тwорије завјере идр.Писао сам цда је Давид хакирао МуП РС и да је открио велике трансакције пара.Да је у то укључен врх МуП РС .и Влада РС.Да су до ти информација прво дошле службе једне наше сусједне земље на молбу мајке Сузане.Та информација није се могла јавно изњети јер би то био Месжународни инцидент.Давид је био често у контакту са својим квази ујаком Аљошом Боековичем.Који је исто тако још бољи стеучњак за компјутере и један од бољи хакера у региону.Аљоша је источио много банки и тек по Акцији ФБА је откривен по нестанку вечи сума новца из Словенски банака.Пиодигнута је оптужница али је склопио договор са полицијом и врхом МуП РС да ради за њи.Иначе није одлежо ни један дан чак му није одузета ни имовина .Има недавно куплхен стан у центру БЛ ауто над 100.000км и вечу своту новца на рачуну.Све му је то остављено и у договору са полицијом ради за њи.Давид је био дпбар са (ујаком) ујак иде од тамо што је он као дјете усвојен од Сузанине тетке као мал. Није крвни род али пошто је усвојен као мал водио се као братић Сузани па тако и ујак Давиду.Иначе је из Градишке и одавно су се доселили у БЛ .и као такви често су се посјеливали.Аљоша је био близак са породицом Драгичевић.Предпоставља се да је тако и са дружењем и хакирањем дошао до тих информација на пребацивање вечи сума новца преко оф шор компанија на приватне рачуне..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре РАСПУЦХИН

15.09.2018 09:09

Нема шверца дроге и оружја без сазнања и учешћа "служби". Треба се само сјетити да је чест случај био да се у медијима помиње 'рвацка везано за шверц оружја исламским терористима у Сирији (али и у другим земљама).

Name

нема логике

16.09.2018 10:29

Па зар ти стварно мислис да це муп уњети податке о илегалним пословима у компјутер?Нису толико луди!На крају има и ревизија.А они уњели прљаве послове у пословне књиге и компјутер!Ниде везе.

Name

Аноннимусс

15.09.2018 05:36

О томе све вец прица има 3 мјесеца цитава Б.Лука зна да им је провалио у систем нелегалних послова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зока

15.09.2018 05:39

Е моја републико српска ко те води И води овај народ,немате висе мој легитимитет,близи вам се крај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драгутин

15.09.2018 05:40

Цуј то Соросев плаценик Дуско Томиц казе Давид открио огроман новац на свом лаптопу ;па није хтио или није знао реци сифру ха ха ха смесни сте....

ОДГОВОРИТЕ
Name

ШИФРА

16.09.2018 18:19

ШИФРУ ЋЕ ДЕШИФРОВАТИ ПОЛИЦАЈЦИ ИЗ БРЧКОГ. ОВО ЈЕ ЗА УМРИЈЕТИ ОД СМЈЕХА.

Name

Драгутин

15.09.2018 05:44

Ноторне глупости и пука нагадјања....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драгутин

15.09.2018 05:46

ГДЕ СУ ДОКАЗИ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарио

15.09.2018 05:53

ГДЈЕ СУ ГОД УБИСТВА,СВЕРЦ,ДРОГА,ИЗНУДЕ,ПРИЈЕТЊЕ,ПЉАЦКА,НОВАЦ ТУ ЈЕ НАС ВРХ СНСД-а,ПОД ЗАСТАВОМ СРБСКЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

15.09.2018 06:06

Зашто је пао хеликоптер у Залужанима? изгину онаква наша младост и ником ништа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Несо Република Српска

15.09.2018 07:46

Кад је пао хеликоптер у залузанима?

Name

Тфт

16.09.2018 15:30

То је кад свако мисли да све зна па све могуце коментарисе. Будалетне лупетају.

Name

БЛ

15.09.2018 06:17

Даворе питање теби, зашто спомињеш пети октобар? Бојим се да себи нешто не урдиш недај боже. Ако је тог дана велики скуп на који би дошли са дјецом ти би морао бити чврст као и до сада, дати нам увјерење да ти нећеш ништа себи урадити, да се опет окупимо у великом броју. Да само ћутимо и да те подржавамо ситуација је језива шта је урађено твоме дјетету. Тешка је твоја бол Даворе , али стегни своје срце ,буди храбар као и до сад, због Давида, твоје породице и свих нас који смо уз тебе. Уз тебе нису само чланови групе Правда за Давида него и ми обични људи који те сретну на улици и пруже руку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тфт

16.09.2018 15:33

Зато не води дјецу.

Name

Милена

15.09.2018 06:18

Само ме интересује јели Лукац био на обдукцији и јели видио Давидова ледја?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

17.09.2018 10:15

Све је он видио и све зна само паламути и лазе безоцно као сто ради цијели зивот.

Name

Мато

15.09.2018 06:18

Тоје знала и птица на грани даје муцка свих целнх гована како да цовјек висе вјерује у судство полицију опљацкали су све милионе изнијели из дрзаве садсу поцели да јавно убијају и отимају присилно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

15.09.2018 07:12

Шта је створио Додик око себе и за себе то ће мо тек сазнати после избора.Многи чекају политички пад па да крену у разрацунавање. Није ни њему лако,али зато има нов хеликоптер па може брзо побјеци(ако га буду послушали пилоти).

Name

Ханиште

15.09.2018 06:21

Само Истина и правда за Давида. Сваким даном све је ближа истина и правда. То је једноставно природа, криминалци увијек заврше као поражени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дервента

15.09.2018 08:40

Овдје је неколико ствари вец одавно јасно! 1. Милорад Додик и СНСД су се умјесали у овај слуцај до краја! 2. врх полиције и тузиластва затаскавају слуцај и цине све да се истина не открије! 3.РТРС врси страсну пропагандну агресију на групу Правда за Давида и Давора Драгицевица! Наводе Дуска Томица не бих коментарисао док не изнесе конкретне доказе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

XXЛ

15.09.2018 08:42

ДРАГО ДИЈЕТЕ ДУБОКО СИ ЗАОРО...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добојлија

15.09.2018 09:12

Пратећи овај догађај било је ријеч о 8 милијарди и 600 милиона конвертабилних марака,то је 4 милијарде 397 милиона евра, ако је то цифра која је везана за трговину оружја онда нам могу позавидјети и САД и Русија. Ако се на овакав начин користи трагична смрт Давида Драгичевића онда смо дошли до дна. Адвокат Душко Томић је познат по скандалозним изјавам и овакаве и сличне предмете користи у сврху властите промоције.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аууу ал си паметан...

17.09.2018 10:20

То је цифра у задњих 10 година оствареног промета а не добити. Дакле око 400 милиона годисње промета или око 100 милиона ДОБИТИ ГОДИСЊЕ ( маx 25% зараде) сто је реална цифра за сверц кад то дрзава ради. На орузју се лијепо заради као сто видис ниси бас паметан посебно ,велики струцак!!!

Name

нола

15.09.2018 09:17

Давид је без сумње убијен али ова Томицева изјаве је у најмању руку неозбиљна и врло непрофесионална.На неке из овог тима стета је тросити ријеци кад је опсте познато да су ниског морала нпр.Зора Добрицанин.Мислим да ангазовање истих неце бити добро за слуцај убиства Давида Драгицевица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

НИЈЕ ТАКО

16.09.2018 18:21

БУДИТЕ СТРПЉИВИ.

Name

Теорије завјере

15.09.2018 11:59

хттпс://yоуту.бе/WсWqТп7гУм0

ОДГОВОРИТЕ
Name

Логика

15.09.2018 12:54

Људи, ја не знам да ли ико и колико ко цита коментаре, медјутим замолим бих вас да у слуцају Давида Драгицевица изоставите политику, да заобидјете све око политике, а засто ти казем и молим: Прво цињеница је да је страдао момак веома млад, колико цујемо сколовао се а имао је и капацитетета и ИТ струци, друго: све око његовог страдања има недостатака, мањакавости, теорија, медјутим нема никаква рјесења сто је залосно нити се ко, коме је то посао и ко треба да ради по слузбеној дузности труди да то ради и ријеси. Треце, његов отац Давор, не трази политицке реакције, вец само да се утврди истина ко му је убио дијете и засто, неки му то оспоравају на разне нацине, оспоравју му несто сто је његова дузност и обавеза и сто је родитељ, трази истину ниста висе. Е сад треба да буде у праву неко ко је против родитељске улоге и истине /мислим на ове сто Давора етикетирају као све и сваста лосе/, то говори да несто није у реду. Цетврто, овдје нико нема карактера да уради оно сто му закон налазе, морална нацела, да ради свој посао све сто су рекли из полиције све им однесе та иста Црквена, онда додје Дуско Томиц, вољели га или не, без обзира ко је он и ста је, изадје на ТВ и тако јавно испрозива све ове моралне и карактерне који се као мисеви у рупама уцутасе и нико да га не демантује. Пето, да овдје нема истине овај Томиц не би ово говорио и не би се на овакав цин одлуцио, јер је и он свјестан тезине изговорених ријеци. Ја толико, опростите на сметњама али ове ствари се нису радиле ни у доба Пабла Ескобара. Срами се Републико Српска и њен народе кад ти није јасно да нема ни цојства ни људства, морала нити било каквих вриједности достојних цовјека и зивота осим лове и стнацке припадности. Срам нас и стид све било кад занемарујемо истину по било коме основу, Срам нас и стид све кад не цијенимо тудју дјецу, родитељски бол а били би и родитељи и хтјели би дјецу, овако нам не мозе бити добро господо. Уколико припадате некој партији, били њени ботови или не, уколико били вјерници било које вјере, запамтите, Бог све гледа свакога стигне онако како заслузи, па тако могу да казем да нисмо нити људи нити вјерници.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БозеПомозиНам!!!

15.09.2018 14:22

Ко је Милорад Додиг? Ко је Драган Лукац? Господе, нека и они и њихови насљедници до 11. кољена одговарају за оно сто цине против српског народа. Радовацу се свакој Бозијој одлуци против ЊИХ и насљедника њихових. Ако не мозе по правди овоземаљској, онда мозе по правди Бозијој-у коју злотвоти не вјерују.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нема ту логике

16.09.2018 08:26

И Томицу не изигравај инспектора.Дај и другима, из тога тима,да проговоре.Теорија је да је,наводно,пок. Давид провалио у нецији компјутер и открио неки прљав посао са огромним парама.Трговина орузјем.Трговина орузјем је могуца,на малој скали тога има и хапсени су наси људи који су то сверцали у ЕУ.У некој вецој мјери,и то је могуце.Али,оно сто знам је да криминалци никада не би те податке о том послу,трансакцијама,уписивали у компјутер.Никада.Па ако несто крене наопако,то постаје доказ са обиљем детаља за истрагу.Криминалци никада икада неце уписивати податке о прљавим пословима у компјутер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

логика није тешка

16.09.2018 17:17

А шта је по твоме мишљењу онда ,,даркнет,, .... У данашњем вјеку се паре трансактиом у нету шире а не ко некада закопају....а осталом орузје данас има велику цјену то је познато као боља зарада него друге могуцности...а поготово што нисмо у ЕУ савезу вец шенгену могу нам свако свуда улазит и излазит и пебацивати свако срање... информиши се да огроман дио орузја потице са балкана и стигне то сирије...

Name

МОГУЋЕ

16.09.2018 18:22

АДВОКАТ ТОМИЋ ЈЕ ИЗГЛЕДА НА ПРАВОМ ПУТУ КА ИСТИНИ. ТОМИЋУ, НАСТАВИТЕ.

Name

Миливоје

16.09.2018 15:38

Потребно је истјерати истину до краја. Истражити материални положај људи у врху МУП-а, чланова њихових породица, шта раде, чим се баве, каква аута возе, токсиколошке налазе. Утврдити ко је одговоран за аљкаву истрагу, заташкавање. Ако се отркрије афера казнити одговорне али сачувати Републику Српску и све њене институције и као за награду вратити бар десетак надлежности које су пренесене у Сарајево. Немојмо се заваравати има политичара из СДС-а, ПДП-а, СНСД-а који раде само за своје интересе и продали би за новац Републику Српску као да никад није постојала. Помислимо на породицу Драгичевић, помислимо на борце ВРС, погинуле борце ВРС и њихове породице, честити српски народ - ОТЈЕРАЈМО ШЉАМ И ВРАТИМО УГЛЕД И ДОСТОЈАНСТВО СРПСКОМ НАРОДУ И РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирослав Николић

30.12.2018 12:47

Не могу да разумем шта је новинар хтео казати када је написао да је Давид открио огроман новац, ваљда је преко интернета користећи се некаквим шифрама или чиме открио циркулисање огромног новца од илегалне продаје оружја, па како би то могао бити разлог да се Давид уклони са лица земље, молио бих да новинар прецизира те своје наводе мало конкретније.

ОДГОВОРИТЕ