Павић: Премијер ће бити из ДНС-а

Предсједник Владе је једна врло сложена и тешка функција, али ДНС има људе који је могу обављати. То треба да је неко средњих година, млађи, али већ искусан и доказан. Потребно је да је кандидат за ту функцију осјетио привреду, сматра лидер ДНС-а Марко Павић.

Република Српска 14.09.2018 | 15:39
Павић: Премијер ће бити из ДНС-а
- Како каже народ да би био предсједник Владе мораш потписати бар један завршни рачун, односно мора се потписати више. Ми имамо такве људи који су се сусретали са конкретним проблемима. С обзиром на то да смо ми економију и запошљавање ставили на прво мјесто у нашем програму логично је да би на чело Владе Републике Српске требало да дође човјек којем ће у фокусу бити управо економија - рекао је Павић у ексклузивном интервјуу за Инсајдер.ин

Господине Павићу, прије свега како сте, појавиле су се неке информације о вашем здрављу, па вас зато то питамо?

- Ја сам имао одређених проблема са доњим дијелом кичме и сада је стање боље. Могу ходати нормално, додуше уз помоћ штака. Ипак, све иде ка бољем и ја очекујем ускоро да ћу потпуно бити здрав и укључити се у предизборну кампању.

Како стоји ДНС, медији објављују различита истраживања?

- ДНС стоји одлично! Ми смо то провјерили на терену. Анкете које објављују поједине странке, поједини портали, невладине организације су све усмјерене да повећају рејтинг тим странкама, а умање другим. Ми се не бавимо тиме, ми знамо стање на терену јер смо са грађанима. Рејтинг ДНС-а никада није био бољи у овом дијелу изборне кампање, никада нисмо боље стајали. Због тога очекујемо најбоље резултате од оснивања странке. Када би неко урадио реалну анкету то би се показало. Ми не очекујемо да ће се то десити до избора. На изборима ће се све показати. ДНС ће тада показати своју снагу.

Да ли ће тај резултат бити довољан за преузимање челне позиције у Влади Републике Српске, с обзиром на то да се о томе прича од потписивања коалиционог споразума са СНСД и СП?

- Ми смо потписали споразум са нашим партнерима, СНСД и Социјалистичком партијом. Тим споразумом смо подржали заједничке кандидате за функције предсједника Републике Српске и српског члана Предсједништва БиХ и рекли да то даје СНСД. У споразуму стоји да остале функције, међу којима је и предсједник Владе РС бира странка која послије СНСД оствари најбољи изборни резултат. Ми очекујемо да ћемо остварити тај резултат и очекујемо функцију предсједника Владе. Увјерен сам да ће ДНС добити толику подршку грађана да се може носити са проблемима са којим треба да се носи Влада, предсједник Владе и остале институције у Републици Српској.

Какве особине треба да буде будући предсједник Владе, грађани траже нове људе, образоване и успјешне?

- Прва особина коју треба да има нови предсједник Владе је да буде из ДНС-а. То би му гарантовало да ће моћи своје знање корисити за добробит свих грађана. Предсједник Владе је једна врло сложена и тешка функција. Ми имамо људе који могу обављати ту функцију. Средњих година, младих, али већ искусних, доказаних људи. Оне карактеристике које су потребне јесу да су ти људи осјетили привреду. Како каже народ да би био предсједник Владе мораш потписати бар један завршни рачун, односно мора се потписати више. Ми управо имамо таквих људи који су се сусретали са конкретним проблемима. С обзиром на то да смо ми економију и запошљавање ставили на прво мјесто у нашем програму логично је да би на чело Владе РС требало да дође човјек којем ће у фокусу бити управо економија.

Да ли, онда, можемо да кажемо да је дошло вријеме да вођење Владе РС од политичара преузме економиста?

- Сигурно је да предсједнику Владе Српске треба омогућити више слободе. Треба му дати подршку и учинити га одговорним за потезе које вуче Влада и сигурно је да треба више економије у Влади.

Шта је основна порука са којом ДНС излази пред бираче?

- Ми смо званичну нашу поруку направили тако да је она и широко постављена, али и значи много - Одговорно. Одговорно према Републици Српској, одговорно према грађанима, одговорно према економији, одговорно према свим категоријама нашег становништва. Ми и сада имамо добре прописе али нам недостаје одговорност да реализујемо те прописе. Управо из тог разлога смо ми ставили одговорно да би се на свим нивоима одговорност поправила, да би људи своје функције вршили одговорно, а када их тако врше, онда је успјех сасвим загарантован.

Познати сте као умјерен политичар, како коментаришете тензије у првој недјељи кампање? Да ли је дошло вријеме за договор око кључних питања свих политичких актера у Српској?

- ДНС води своју политику, политику која је умјерена, која је за консензус и договор. Видјели сте да ми не обраћамо пажњу на све оно што се дешавало у првој седмици кампање, гдје се покушава што више извргнути руглу друга страна. Ми нисмо такви! Ми не сматрамо да ако неко више галами да су његови аргументи јачи. Ми, једноставно, сматрамо да су аргументи оно што се мора презентовати грађанима и на бази чега они могу одлучити. Ми нећемо одустати од наше кампање и ми смо такви од свога оснивања. Треба водити такву кампању да се послије избора може комуницирати, да се може направити консензус са свима. Ако неко мисли да би ДНС могао бити тај чинилац који може допринијети смиривању тензија, ми смо увијек спремни на то.

Остало је јос три недјеље до избора, шта грађани могу да очекују осмог октобра?

- Мислим да ће, без обзира на све, осми октобар донијети одређене новости. Новости ће бити у смислу, ево већ сада могу рећи, већег учешћа ДНС-а у власти, а то ће значити и већи утицај грађана на доношење одлука. Надам се да ће након избора, а што је и најважније, наш поглед, коначно, бити усмјерен напријед! Да се нећемо више враћати у прошлост, да нећемо тражити мане и грешке из прошлости, него да ћемо се окренути будућности и да ћемо генерацијама које долазе широм отворити врата.

(Инсајдер.ин)


Коментари / 186

Оставите коментар
Name

ЗНАЧИ

14.09.2018 13:45

Милан Радовић. Ето пара и без ММФ-а!?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ако побједе да

14.09.2018 14:10

А ако не пусиона.

Name

Митриц Дејан Грицко

14.09.2018 14:14

Идемо Марканеее!!! У побједу, храброоо, на најјаце!!!

Name

ДАДО

14.09.2018 14:14

ПРАВДА ЗА МИЛАНА.

Name

Хук

14.09.2018 14:15

Милан Радовић је идеалан за ту позицију. Сва подршка за ДНС!!!

Name

Ре

14.09.2018 14:19

Какав Радовиц, ако ДНС побједи премијер це бити господин Дарко Бањац, а замјеник премијера господин Борислав Бојиц.

Name

ДНС Добој

14.09.2018 14:23

ОДРЗИТЕ СВОЈЕ ОБЕЦАЊЕ . САМО НЕМОЈТЕ ДА ТАЈ НЕКО БУДЕ ПОЛТРОН ДОДИКОВ КАО СТО ЈЕ ЦУБРИЛОВИЦ . ИМАМО СЈАЈНЕ КАДРОВЕ ИЗ СВИЈЕТА ЕКОНОМИЈЕ ,ДОКАЗАНЕ БАНКАРЕ КАО СТО СУ РАДОВИЦИ БАЈИЦ

Name

Миле Франкфурт

14.09.2018 14:25

Радовиц ако буде премијер врацам се у Рс.

Name

Дусан

14.09.2018 14:36

Радовиц је цовјек постен и цовјек који це направити бољом РС. Подрска за Радовица из Требиња

Name

Остоај

14.09.2018 14:37

Да ста него ДНСов премијер! Мало да се ради у овој владајуцој коалицији! ДНС је то и заслузио!

Name

Јозо

14.09.2018 14:40

Ја сам премијер.

Name

Мила

14.09.2018 14:41

Само уз ДНС и мозе доци до позитивних промјена. Само Одговорно!

Name

Кокектор

14.09.2018 14:55

Прво треба скоцити па реци хоп. Инаце могао би се уср..и.

Name

ДВЗ

14.09.2018 15:14

Премијерка це би директорица Девизног инспектората

Name

Поскок

14.09.2018 15:35

Па ево вец 10 година сте на власти и водите све вазне ресоре, и ниста нисте урадили. Ви сте најодвратнија странка и највеци љигавци, зао ми само ако сдс направи дил с вама.

Name

Ре ботови сви заједно

14.09.2018 15:53

Свака част, имате бољу дисциплину од Милиних ботова. Али вам недостаје здраве памети. Чуј днс премијер, па ви сте исти олош као и снсд, а то је озбиљан задатак.

Name

Маја Бијељина

14.09.2018 16:24

МИЛАН РАДОВИЦ ЈЕ ДОКАЗАН ЧОВЈЕК И ЧОВЈЕК КОЈИ ЈЕ СПРЕМАН ПРИЦИ СВАКОМ ГРАДЈАНИНУ. ГОСПОДИНЕ ПАВИЦУ ОН ЈЕ НАС ПРЕМИЈЕР

Name

Игипоп

14.09.2018 17:14

Неце, не секирај се..Мени је зао Павицу сто ти нецес поднијети оставку звог ове изјаве

Name

Пеђа

14.09.2018 18:03

Дали то значи да остајемо без још једне банке???

Name

Ре Педја

14.09.2018 18:47

Нова Банка је најјаца банка у Рс са активом од 2.3 милијарде. Молим злобу и завист да куци оставимо.

Name

Милос

14.09.2018 20:44

Цубриловић је нај бољи кандидат за прецједника владе 100 година је политичар и незна радовић ништа о политици да би стао чубриловићу на црту.И додик га подржава, зато је чубриловић нови премијер.

Name

Мањаца

14.09.2018 22:59

хахаххахах какав црни радовиц...

Name

Мирна

15.09.2018 07:36

Цубро и Маркан то дрзе под контролом. Прво доведу те надобудне ''фрајере'' типа Јовициц и Радовиц, створе им привид некакве конкуренције у оквиру странке, насучу их да раде и донесу несто гласова, а онда по систему куване жабе оставе их да зивотаре у странци без било каквог утицаја. Све у ДНС заврсавају Марко и Цубро, а овим типа Радовиц ће 8. октобра доци из гузице у главу гдје су, ко су и шта су. Тада це Марко, након сто се добро наспава, саопштити Радовицу: Момче, јави се Чубри..... ;-)

Name

Павао -Марко Поло

15.09.2018 07:51

Пола мени, а ви остали се договорите!

Name

Ранко Теодосиц

15.09.2018 11:39

Не лупајте, па Павиц је на поцетку љета организовао 35 аутовуа који су возили младо и старо на море у Грцку бесплатно са пансионом, 10 дана, а њихово је да гласају за ДНС. Имају вец моб. телефон на кога це слати усликан гласацки листиц као доказ да су гласали за ДНС -то није тајна то сви у Приједору и околини знају. ПОСТЕНО !

Name

Приједорчанин

15.09.2018 11:58

Провјерени кадрови ДНС-а:Савановић, Решић, Трнинић, Нешић, Малешевић, а Наркану фали још један милион па да има 60 милиона....

Name

Е, неће Павићу

15.09.2018 12:16

Већ ће бити из СДС-а! Тако нам Бог помогао!

Name

Министар

15.09.2018 12:36

Против Радовица немам ниста. Цак га сматрам за јако способног цовјека. Апсолутно вјерујем у његове пословне способности. Једина мана му је сто се поцео бавити политиком. Нова банка је доказ колико је способан. Да није способан не би Нова Банка била толико јака. Те његове способности би се сигурно могле ставити у слузбу развоја друства али у нормалној земљи. Цак и да постане премијер морао би да удовољава другим уцесницима у власти тако да пуни ефекат његовог рада не би могао да се оствари. Прице како це Радовиц да да неке паре дрзави заборавите. Банке су вец достигле максималну излозеност према дрзави. Због тога се Додик и одлуцио за бецку берзу. Мислим да би Радовицу боље било да се бави оним пословима у којима се доказао.

Name

Финансије

15.09.2018 21:36

Новака Кондица за премијера !

Name

мила

16.09.2018 08:49

Ни мањег тора ни висе лопова.

Name

ники

16.09.2018 08:53

Неспособни да асвалтирају, запосле, направе стадион за који су доибили паре од УЕФА. Ни једна фабрика им не ради. Град тотално мртав, фамилије одлазе. Кадар им доктор Ивиц сто га муз љубавнице умлати ко крмка. Сану унистили.

Name

...

16.09.2018 08:56

Цак и СНСД су за њих моралнија странка. Бајини пусаци кои јос мало и довидјења.

Name

Перо_ПД

16.09.2018 18:15

Павицу не дрзи моралну придику, јер ти си привредни криминалац!

Name

Краљ

16.09.2018 18:58

Муцка нек доведе ионако су најблизи

Name

уки

16.09.2018 20:55

Готови сте неспособна бандо.

Name

ПИТАМ

14.09.2018 13:47

КАКО ЈЕ ОН ТО УБИЈЕЂЕН? ЗНАЈУ ЛИ ВЕЋ НЕКИ РЕЗУЛТАТЕ ИЗБОРА?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лако

14.09.2018 14:11

како год дал са снсд или сзп нема вецине без ДНС.

Name

Малешевац

14.09.2018 14:20

Знају.Патриотска коалиција је у толикој предности да би чудо било да изгубе изборе.При садасњем расположењу бирача,имаће двотрећинску већину у парламенту Српске.

Name

Ана

14.09.2018 14:39

Цуј како знам, па народ му то сваки дан доказује својом подрском! Угасите тв и идите на улице па цете видети колику подрску има ДНС!

Name

Само јако

14.09.2018 14:41

Поздрав за Малешевце! Свиии уз ДНС

Name

Нина

14.09.2018 14:42

Наравно да се зна, па сви имамо и оци и уси. Днс до главних функција!

Name

лллл

14.09.2018 14:44

Цињенице говоре све ДНС биљези све веци пораст и број нових цланова колико год да се неком то не допада.

Name

Ре Малешевац

14.09.2018 15:54

Патриотска коалиција, ахахахахаха! Па ви стварно нисте нормални!

Name

ре малесевац

15.09.2018 08:41

Сјасите са патриотизма бог вам дао патриотизам нам досао главе у сваком погледу казес да си патриота И све ти дозвољено

Name

Прво скоци, па реци хоп

14.09.2018 13:52

Прво требате побиједити на изборима, па тек онда иде јагма за фотеље... Нема од тога ниста!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е

14.09.2018 14:25

Овдје се ипак доста зна. Без обзира ко побједио без ДНС неће имати већину. То ти све указује ко ће дати премијера.

Name

Само здрави у глави

14.09.2018 14:40

Премијера це дати народ, ја вам то јемцим, један кандидат из редова ДНС це да освоји појединацно највеци број гласова на овим изборима када је у питању парламент у РС!

Name

Да

14.09.2018 14:45

Једно су нечије жеље сто би волио и желио да ДНС н ебуде то што јесте али је стварност да је ДНС никад јачи и бољи и са огромним сансама за велики историјски резултат на изборима.

Name

РС СПАС

14.09.2018 13:53

МАЛО СУТРА ПАВИЋУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

14.09.2018 14:41

Није сутра брате, него 7 октобра! ДНС до победе!

Name

Став

14.09.2018 14:46

коментари који не садрзе озбиљност ,конкретност су само коментари .Браво ДНС

Name

РЕ никола

14.09.2018 15:22

Ма не то мало сутра! Мало сутра це Додик дати мјесто премијера ДНС-у. То це бити упрао Додик,а ако побједи за предсједниство одрице се мандата у корист Стевандића. Онда се у праламенту БиХ бира српски члан. Ето ти га план!

Name

Тразимо искусне лопове!

14.09.2018 16:06

"Прва особина коју треба да има нови предсједник Владе је да буде из ДНС-а.", ха, ха, ха.. Из овода се види одсуство вриједности у погледу на избор предсједника. Јос један од домацих сарлатана са искуством у привредном криминалу!

Name

Ре

14.09.2018 14:03

Ја мислим да треба да буде мадјионицар !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бијељинац

14.09.2018 14:11

Али у пањевима.

Name

КОНТРАСТ

14.09.2018 14:49

Рад ДНС -А годинама је резултат великог повјерења људи главни производ њихове политеке је све већи број чланова из дана у дан ,младих људи који су препознали сансу у политици Днс -а

Name

Резултат политике ..

14.09.2018 15:17

“ резултат великог повјерења људи главни производ њихове политеке је све већи број чланова “ Ја мислио изградња фабрика, радних мјеста...побољшање школства ...

Name

ух,ух

14.09.2018 15:25

Најбољи вам директор жељезница, да докрајчи још ово што је остало.

Name

Соколац

14.09.2018 14:06

Сви смо уз премијера и ДНС! Прави човјек, прави тим!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Павао све опљацкао..

15.09.2018 05:55

Пола мени а пола теби..

Name

Вито

14.09.2018 14:08

Само струка и доказани цовјек у послу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гф

14.09.2018 16:04

А станаревиц из града бањалуке, мало му грађевинске мафије

Name

Днс Бл

14.09.2018 14:09

Радовиц!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре ДНС

14.09.2018 15:20

па он је 101% Додиков цовјек. Он је послан по задатку код вас. И ако немате својих кандидата који су годинама у странци, не требате ни да се бламирате са тудјим.

Name

Мирослав

15.09.2018 11:25

Па ако ћемо тако и Мићо Мићић и Обрен Петровић су Додикови људи, а главне су узданице СДС-а. И једине вриједне помена.

Name

Бањалуцанин

14.09.2018 14:10

ДНС ина квалитетне људе за све послове.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ахаа

14.09.2018 15:13

Нпр Споменку :)

Name

АцоМ

14.09.2018 15:55

У БЛ се добро зна ко је чији човјек и то дуго времена....видјам г.Чубриловића врло често с Додиковим људима.

Name

Ре ахаа

14.09.2018 16:02

Верујем да се сваки иоле нормалан човјек у овој држави застиди када види какве карикатуре нама кроје капу. Жена је чист треш!

Name

Каракај

14.09.2018 23:10

Она никоме неда ништа унутар ДНСа Зворник. Све квалитетне људе спутава. То најбоље зна Синиша Мијатовић, боји га се Спома.

Name

Б блокови

15.09.2018 15:15

Синиша је за њу ГИГАНТ. ДНС Зворник је сав уз Синишу, а не уз Спому која не зна двије да састави, а свој џеп највише воли и Кикића...

Name

БАЊАЛУЧАНИН

17.09.2018 11:10

Нпр: Трнинића?

Name

КИСО

17.09.2018 11:11

Нпр:Савановића?

Name

Амнезија

14.09.2018 14:11

Овај прича неке небулозе, као да ми не знамо ко су, какви су, шта су радили.. Боже сачувај колико нас потцјењује, прича као да није у осмој деценији, третира народ као будале. Ја не могу да вјерујем да он, овај српски народ, без обзира на измученост и досадашње разочарење достигнућима њихове коалиције, сматра тоталним идиотима?.. Оволика похлепа и неодмјереност, по старе дане, је неумјесна, у сваком погледу...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

14.09.2018 14:44

Видим ја да ти имас проблема са амнезијом. Ал народ је одабрао сине доста подела и доста реторике, требају нам умерени, одговорни, озбиљни људи а то је ДНС!

Name

уна

17.09.2018 07:59

ДНС је веце блато и од Дјокица и екипе.

Name

Лазар

14.09.2018 14:16

Тако је!Конацно неко из праве странке!Зивео Павицу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједорррр

15.09.2018 19:19

То није странка већ друштванце богатих муватора који су ту само зато што рекетирају СНСД својом подршком. Да није тога не би ни постојали, Видјећете шта ће бити послије Марка.

Name

јим

16.09.2018 10:59

Стрпимо се и у октобру их пописајмо.

Name

Ккк

14.09.2018 14:17

ДНС И треба да има свог председника владе заслузују то после оволиког повјерења народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

14.09.2018 14:30

Па 12 г ХАРЦИТЕ ОВАЈ НАРОД.

Name

Ре борац

14.09.2018 14:44

Да је тако, народ не би био уз њега сад! Павићу само напријед! Угљевик је из тебе, као и уз нашег Ђолета

Name

СВИ

14.09.2018 14:54

Изгледа да не видис добро или не зелис да видис засто онда тај исти народ подрзава Днс И Вјерује политици ДНС.

Name

Пеђа

14.09.2018 15:03

Коликог повјерења народа? Јесу ли то избори већ завршили?

Name

Yес

14.09.2018 17:17

Нису избори били. Али народ свакодневно показује и долазује уз кога је.

Name

Знам

14.09.2018 14:19

Да би ДНС могао висе да одлуцује потребно му је висе власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан Спасојевиц

14.09.2018 14:20

Браво, коначно вријеме за нове неистрошене кадрове, а не рециклиране у свим браншама. Браво ДНС, до побједе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједорррр

15.09.2018 19:21

Па просјек година ДНС-ових узданица 65-70,...неистрошени, Ха ха ха.

Name

мино

17.09.2018 08:00

Ти нестају са сцене у октобру.

Name

Раде

14.09.2018 14:21

Једини који су показали зубе снсд-у по питању Љубије и по неким другим питањима. Дефинитивно Днс је другацији од остале двије странке из власти!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јана

14.09.2018 15:55

А, како су се показали у случају Драгичевић?

Name

Стефан

14.09.2018 21:37

Показаце се и ту полако, верујем да имају висе могуцности да би се показали, али доце и то на своје не брините ниста.

Name

милос

15.09.2018 17:28

Па зар није логицно да се да таква озбиљна функција најуспјеснијем менадзеру у БиХ.Зар премијер и не би требао да буде неко ко зна како се руководи.Доста је било да стављамо на позиције подобне,сто не би сада мало оне способне.

Name

Приједорррр

15.09.2018 19:23

И, шта би са Љубијом. Ништа. То је само борба за имовину рудника у маниру лапо-лапо.

Name

Жељезничар

14.09.2018 14:22

Имаш Марко таквог човјека , Савановић Драган он је потписао завршни рачун ЖЕЉЕЗНИЦАМА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

XXЛ

14.09.2018 14:40

А каве цињенице иду у прилог ДНС па људи они су у власти у континуитету И ста имамо. Све И једна јавна установа је у дебелом минусу то је цињеница коју нико не мозе пореци.

Name

Игор

14.09.2018 21:39

Па морас мало боље да се информисес друзе! Установе јесу у минусу, али не оне где су ДНСови кадрови. Узми суме, позитивна су само она газдинства којима управљају кадрови ДНСа.

Name

кани

17.09.2018 08:01

Апсолутно најљигавија и најнеспособнија, поданицка, странка.

Name

Гаги

14.09.2018 14:24

Ако се осврнемо иза себе, чињенице говоре у прилог ДНС-у, а умјерена политика коју воде, освјезење је за политичко небо које је пуно препуцавања, клеветања...по свему томе, не видим зашто се не би дао вјетар у леђа прије свега политици и програму који ДНС заступа... А за процјене...зна се да су увијек намјестене, али довољно је видјети стање на терену па закљуцити да ДНС и овај пут ће направити искорак...

ОДГОВОРИТЕ
Name

стаса

14.09.2018 14:50

Да ДНС РАДИ КАКО ТРЕБА ДОКАЗ ЈЕ СВЕ ВЕЋА БРОЈНОСТ НОВИХ ЧЛАНОВА ОДЛИЧНО САМО ТАКО

Name

игор

14.09.2018 15:42

Ви сте Дудукова десна рука,Казна стизе 7.

Name

цин

17.09.2018 08:03

Апсолутно Игоре. Банда је готова заједно са Бајиним скотовима.

Name

Сике

14.09.2018 14:31

Поповиц дир термоелектране нови премиер

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ако Бог да

14.09.2018 14:45

Ма наш Ђорђе ће далеко догурати! Његов народ је уз њега! Мајевица је уз Поповића

Name

цар

14.09.2018 14:44

ПАЗИ СТАРОГ ДЕМАГОГА САДА КАДА ПОБИЈЕДИ ДНС ОНИ ЦЕ ДА СПАСАВАЈУ РЕПУБЛИКУ СРПСКУ.ОД ЦЕГА?ЈЕЛИ ОД ОНОГА КАДА СТЕ ГЛАСАЛИ У СКУПСТИНИ ЗА СВА ОНА ЗАДУЗЕЊА ГДЕ ТО НИ БОГ НЕМОЗЕ ВРАТИТИ А КАМОЛИ ВИ.ЈЕЛИ ГДЕ ЦЕТЕ ДА СЕ БОРИТЕ ПРОТИВ БАНДЕ КОЈА ЈЕ ОЈАДИЛА НАРОД ГДЕ И ВИ ИМАТЕ УПРЉАНЕ РУКЕ?ЈЕЛИ ЗА НЕПОТИЗАМ ГДЈЕ СТЕ УДОМИЛИ СВОЈУ ДИЈЕЦУ НА ДОБРА РАДНА МИЈЕСТА?ЈЕЛИ ГДЕ СТЕ УНИСТИЛИ ИСТОЦНИ ДИО ГДЕ СУ ВАМ САМО ВАЗНИ БАЊАЛУКА И ПРИЈЕДОР АКО НЕЗНАТЕ ДА ВАМ КАЗЕМ СТОЦНИ ДИО ЈЕ МНОГО ИСКРВАРИО ЗА РЕПУБЛИКУ СРПСКУ ГДЕ НЕМАМО ФАБРИКА А ЛАКТАСИ ИМАЈУ КО СВА РЕПУБЛИКА СРПСКА СТА СТЕ РАДИЛИ СВЕ ОВЕ ГОДИНЕ ИСПАДЕ ДА СТЕ ПЉАЦКАЛИ СВЕ ОВЕ ГОДИНЕ А САДА БИ ДА РАДИТЕ ЗА НАРОД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дабоме

14.09.2018 14:54

Премијер це засигурно бити из ДНСа. Напредан ове странке у сваком погледу је неоспоран.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Даница

14.09.2018 15:03

Тако и треба, ДНС годинама води умјерену политику, фер кампање без мржње и беспотребног нападања и прозивања јер и послије избора се живи и са онима који су гласали и за и "против неког". Приједор је данас град који се.не срами ни Бања Луле, треба ставити руку на срце и признати то и присјетити се на шта је личио прије 15 година. О успјешном буџету града да не говоримо и зашто не дозволити да људи са својим премијером и политиком не пренесу тај принцип на читаву Републику? Увијек гласамо "против" неког, али сад треба гласати великим ЗА ДНС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

трц

15.09.2018 07:19

Што би нападали и прозивали, кад за њих посао одради СНСД, аони се само увале у власт. Они су гори од предходних јер стално као несто балансирају, уцјењују; ако им се нешто не да, одмах пријете да це срусит коалицију, а онда се засуку под скуте Додику без обзира на све.

Name

8 Октобар

14.09.2018 15:04

Говедарица Предсједник РС! Додик цлан Предсједниства. Вецину у Парламент цине садасња опозиција са ДНС-ом. Предсједник Скупстине РС Младен Босиц. Предсједник Владе Радовуц. Министар Финансија Свјетлана Цениц...Ту су јос Цавиx, Бореновиц.... Е то вам је сто вам је. Сви из СНСД иду са Социјалистима и опозицију!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре 8.октобар

14.09.2018 16:16

Лош хероин, никакав!

Name

Wоw

14.09.2018 17:20

Није није магија у питању! ХА ХА ХА ШТА ЋЕШ БИТИ КАД ПОРАСТЕШ.

Name

Коле

15.09.2018 17:23

Мозе бити...

Name

Илија

14.09.2018 15:15

Милан Радовиц је нови премијер Р.Српске.ДНС одговорно према Р.Српској.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ацо

15.09.2018 17:25

Немам неко мисљење добро о појединим цлановима ДНСа,типа Цубриловица,али драго ми је да се појавила једна нова особа у овоме свему,нароцито овако успјесан цовјек у својој струци типа Милана Радовица.

Name

ВУЧКО МИЛАНОВ

14.09.2018 15:19

ПОСЉЕДЊА ШАНСА ЗА БУДУЋНОСТ РС СЕ ЗОВЕ МИЛАН РАДОВИЋ. НЕМА ОН ВЕЗЕ СА ОВОМ ПОЛИТИКОМ КОЈОЈ СМО СВЈЕДОЦИ И ПАЋЕНИЦИ ИСТЕ, ОН ЈЕ ВРХУНСКИ ЕКОНОМИСТА, ВЕЛИКИ ДОМАЋИН И ДОБАР КОМШИЈА. ОСТВАРИО СЕ У СВЕМУ И ЈОШ САМО ДА ДИГНЕ РС ИЗ ОВЕ ТУГЕ, А ОНДА НЕКА ПОТПИШЕ НЕ ЗАВРШНИ РАЧУН ЈЕР ЋЕ ОТВОРИТИ РАЧУН ОД КОЈЕГ ЋЕ НАПОКОН НАРОД ДОСТОЈАНСТВЕНО ПОЧЕТИ ЖИВЈЕТИ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Напред

14.09.2018 15:27

Милан радовиц је број 1. цовјек доказан у бизнису треба да показе да моземо да зивимо нормално и да има наде у овом вилајету.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реалан

14.09.2018 15:33

Милан Радовић нови премијер, никад бољег Српска није имала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОПЕТ ПРОВАЛА!!

14.09.2018 15:42

Тако је прицао и за кандидат за предсједника РС бице из днса ХАХАХА!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хервеговци

14.09.2018 15:50

Павићу, нада посљедња умире!!!! Снила баба што би била рада!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РИЈЕЧ ЈЕ РИЈЕЧ

14.09.2018 16:03

Читам највеће појачање ДНС-а Бојић и Бањац. Кад више нису имали шта исисати из СДС, прешли у ДНС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле лактаси

14.09.2018 21:38

Па када нисте умјели ви да их сацувате и да радите нормално. Зато су вам људи и отисли и иду и дан данас. Савез за ,,неста'' је пукао ко лубеница. Мислим да це ови из ДНС-а направити предобар резултат ове изборе.

Name

ре Миле

15.09.2018 17:20

Њих и такве чува само лова, Јер рјеч је ријеч.

Name

Подрињац

14.09.2018 16:07

Бас це бити из ДНС.Да је народ нормалан не би ви имали ниста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

14.09.2018 16:20

Павицу, изадји одмах из коалиције, не морас цекати после избора. Ако будес добар,мозда те прихвати опозиција...али,богами, морацес бити мнооого добар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ледуу ДНС

14.09.2018 21:33

Будите сви постени и признајте,без ДНС-а не мозе нико направити владу, а на целу ње це да буде Милан Радовиц свидјело се то вама или не. Сретно на изборима.

Name

Драгоја

14.09.2018 16:22

Треба дати сансу Милану Радовицу. Цовјек је струцњак !

ОДГОВОРИТЕ
Name

дон

17.09.2018 08:06

ДНС банда унистила је Приједор до темеља. Апсолутно.

Name

РКЦ

14.09.2018 16:24

Радовиц је паметан лик , струцан , образован и сса искуством у водјењу великиј система. Мозда би могао помјерити несто са мртве тацке !

ОДГОВОРИТЕ
Name

грађанин

14.09.2018 16:24

Хоће, Милан Радовић.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зана

14.09.2018 16:26

Радовица треба поставити за премијера. Цовјек има економију у малом прсту. Како нам проф.енглеског води дрзаву није ни цудо сто нам је овако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛЕНКО

14.09.2018 16:27

Радовиц је способан и долазан привредник. Он мозе урадити оно сто обеца !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бања Лука

14.09.2018 16:37

Љубоморне душе, само ви прозивајте, избори ће показати! ДНС до побједе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Студент

14.09.2018 16:38

Марко бира најбоље, Марко за премијера бира Милана Радовица!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борик БЛ

14.09.2018 16:38

Све похвале за Павића, изгледа да је препознао ко треб да нам води владу. Напријед Радовић!

ОДГОВОРИТЕ
Name

проф

14.09.2018 16:39

Гласам овај пут за ДНС! Само зато сто је господин Радовиц ту!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бомбаш

14.09.2018 16:40

ДНС ће остварити и више него што је зацртао и имати премијер Републике Српске, који ће одговорно дати ријеч народу и испунити дату ријеч.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Котор Варош

14.09.2018 16:40

Смијем се на ове коментаре неких јадника, који мисле да својим хејтовањем могу да наруше нечији углед и достигнућРадовића бар стоје дјела. Свака част Милане, само напријед, зачепи уста полтронима и свим јадницима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Каква дјела

15.09.2018 12:26

Стоје иза тог Радовића,ко је шта је, чим се бави, и на који начин је стекао сво то богатство? Шта је добро учинио за свој народ, за своју Државу? Живио Вукота, Вукота за Предсједника!

Name

НЕВЕНА

14.09.2018 16:54

Милан је најбоље рјесење!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈЕЛЕНА33

14.09.2018 16:58

ВРИЈЕМЕ ЈЕ ЗА КВАЛИТЕТНЕ ЉУДЕ. ХОЦЕМО МИЛАНА РАДОВИЦА НА ЦЕЛО ВЛАДЕ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саво

14.09.2018 17:01

Браво Марко,вријеме је за промјене. РАДОВИЦ МИЛАН ЗА ПРЕМИЈЕРА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јанко Прњавор

14.09.2018 17:05

Лако је њему. Остварио се човјек на пословном плану и сад ушао у политику кад гга сви знају а има и пролаз двагдје због успјеха у привреди. Шта ћемо ми обични смртници. Надам се да е бар нешто боље урадити па да имамо и ми лакши пут.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Имењак

14.09.2018 17:08

Марко зна Марко зна Ту је побједа!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лакета

14.09.2018 17:08

Подрска!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Романија

14.09.2018 17:42

Милан Радовиц је стварно остварен цовјек,има зграду у Бања Луци која је издата,има станова да и он незна колико,локала.Ста мислите како је успио зарадити овако млад и на који нацин.Радовиц се добро окуцанио милионима а ви биједо само гласајте и ликујте за њега .Поздрав.

Name

ре

15.09.2018 16:33

Цуј разумије се у економију са каматама узми од народа,ако је тако добар економиста сто није покренуо неку фабрику да народ заради.

Name

Избори избори

14.09.2018 20:12

Хахахаххахахах

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вихор

14.09.2018 20:26

Радовић је најбоље рјешење за премијера, паметан, способан, образован, смирен, угледан у региону у привредним круговима ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Вихора

14.09.2018 20:42

Способан да додје до толиког капитала,у праву си.Цовјек се од ову дрзаву добро обогатио на нелегалан нацин.Ста би тек имао да буде премијер.Луде главе.

Name

Вихор

14.09.2018 20:28

Радовић је најбоље рјешење за премијера, паметан, способан, образован, смирен, угледан у региону у привредним круговима ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Антибот

14.09.2018 20:36

Ау, Радовићу, свака част на броју ботова. Мора да уз сендвич и сок добијају и маркице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јанко Врбања

14.09.2018 21:46

Богу хвала, напокон неко из струке ко је стекао несто у зивоту мимо политике.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марта

14.09.2018 21:47

Само нека нам пензије дигне...има план и зна

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјукс

14.09.2018 21:49

Сјебаце им Милан комбинације, зато им је трн у оку

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ацо

14.09.2018 22:51

Радовић прави цовјек за то мјесто,мозда и једини у тренутној консталацији односа на политичком небу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аноннимусс

15.09.2018 05:41

ПРАВДА ЗА ГЛУПИ НАРОД

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирко

15.09.2018 06:19

А ста це радити онај сто има стан у Београду на води ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

тобут

15.09.2018 07:23

Добри потези од доброг политицара!

ОДГОВОРИТЕ
Name

неупућена

15.09.2018 07:30

Ја не знам, хоће ли ми неко реци ко је овај Радовиц, ста је добро урадио? Никад не прочитах толико позитивних коментара. Молим вас, напишите откуд му сво то богатство кад знамо да се никад нико није на памет обогатио. Даље, ако ј етако савршен, шта ће у странци? Даље, ако је тако способан, што се не кандидује као независни кандидат? Не може, јер ипак није то чиме га ви покушавате представити, зато му треба странка. Како ме неко може убиједити: да појединац, кога предлаже странка која је на власти све ове године и која је учествовала у урушавању система и економије, може помоћи том систему и економији. Контрадикторно. Осим тога, како такав интелектуалац допушта да о њему причају они који су мање паметни од њега? Зашто их он све не помете својим ставовима и мишљењима. Ово је све вец виђењо: истуре некога у први план, добије функцију, зарађује, зарађује.... и тако годинама, анигдје никаквих резултата, а, бога ми, нити какве паметне приче. Овдје имамо пребогате људе на свим нивоима власти, а никад им глес нисмо чули.

ОДГОВОРИТЕ
Name

КРамп

15.09.2018 08:13

БОГ ТЕ МАЗО НА КРАЈУ ЗИВОТА И ЈОС УВЕК БИ ДА ВЛАДА И ХАРА ЗБОГОМ ЗА НАВИЈЕК И ПОВЕДИ КОАЛИЦИЈУ ,,,,,!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Робин худ

15.09.2018 08:16

Који Радовиц, па овај Павиц се све пита и све су то багра веца од Додика и СНСД-а укљуцујуци и тог Радовица. Тај да има образа никад се неби приклонио ДНС-у

ОДГОВОРИТЕ
Name

Збогом памети

15.09.2018 08:18

Све ове године од Додиковог доласка на власт, није проблем у њему, већ у овом народу. Већи колективни мазохизам једног народа у Европи није забиљежен, до овог. Чињеница је да срби у новијој историји немају дар божији да умију ваљано владати. Данашња позиција лоповско аутократска - опозиција метиљава. Једни и руги корумпирани, лични интереси им изнад имена и нације. Давно су прошла времена када је овај тако стари народ био подарен врлинама, имао ваљане владаре, а не мућке као данас. Данас срби не знају да владају ни сами собом, камоли да граде државу. Политички тотално анестезиран, хипнотисан. Изједа га похлепа, лаж, лоповлук, примитивизам, јевтино се продаје за интерес, ћар. Гине и не бира средства да уђе у структуре власти како на лоланом тако и ентитетском ниову, па и заједничким органима БиХ. Јер политика је најуносније занимање. И нема већег оргазма од политичког оргазма. Стога кад се сав овај јад сагледа неопходно је национално ресетирање, прије свега морално, како по хоризонтали тако и по вертикали, јер овим народом је сликовито речено дубоко завладао ментални АИДС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

рањеник са Романије

15.09.2018 11:23

На нашој регији, млади, писмене породице, наставници, професори, чак и млади из других партија само причају о ЗЕЛЕНИМ и Лазаревићу. Ево и моја стара мајка кад га гледа на тв каже, "Бог му дао све најбоље, честита дјетета"

ОДГОВОРИТЕ
Name

образ

15.09.2018 13:00

Баш тако романијац, што рекли стари, честито чељаде.

Name

Днс

15.09.2018 13:24

ДНС је у власти колико и СНСД а они би као требали бити нека промјена, јадна мајко јадних сватова. Једини спас је гранични прелаз Градишка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

@#@

15.09.2018 20:04

Премијер ће бити из Савеза за Побједу мој Маркане да ти је здраво глава

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лун

16.09.2018 05:22

Па ови су гори и од црвених хостаплера, врхунски лопови који немају сколованог кадра.

ОДГОВОРИТЕ
Name

клик

16.09.2018 08:48

Послије избора ови ни постојати неце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дон

16.09.2018 08:49

Ово је једина интересна групација која ни из главе не јебе своје цланове.

ОДГОВОРИТЕ
Name

драгана

16.09.2018 08:54

Најнеспособнија поданицка странка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бања лука

16.09.2018 09:33

Јел то ова странка сто купује сав отпад по Крајини? Купили папке оне по Дубици , купили Тадица из лактаса, купили Грубисица Дјордја из НДП... бацили стотине хиљада марака на папке који им неће сви скупа доњети 4 гласа ... од ових је само уједињена српска гора

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сом ли

16.09.2018 10:01

Е мој павицу ували вас Ниле свију па како цете гласацима објаснити потомство васег кандидата за пресхедника имате ли образа тразити глас од породица погинулих и ратних војних инвалида.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мин

16.09.2018 10:28

Паланцари који су унистили све урбано у ПД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зора

16.09.2018 10:30

Ниједне једине фабрике, улице у распаду, незапосленост 90%. Цијеле породице побјегосе главом без обзира.

ОДГОВОРИТЕ
Name

винко

16.09.2018 10:32

Ивиц, Малесевиц, Несиц....Монт Еверест непотизма, неспособности и бандитизма.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПД

16.09.2018 10:37

Само питајте урбани ПД све це вам реци. Кад погледас ове из странке ДОНЕСи,сконтас да и послије дна има даље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дана

16.09.2018 10:40

Среца па послије октобра ни постојати неце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ааа

16.09.2018 12:34

Из ДНС-а су знали ко је Жељкаи није им сметало.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко Книн

16.09.2018 16:02

Цитам Радовицеву биографију на нету и одусевљен сам да цовјек који је неколико пута прогласаван за менадзера године, менадзера десетљеца улази у политику.Много је воде требало протеци Врбасом, док смо доцекали да овакав бриљантан економиста удје у политику. Само напред гдине. Радовиц омладина РС у теби види наду за бољу бууцност РС .Ово је највеце освезење на политицкој сцени РС од после рата до данас и све оци омладине која планира да зиви и формира породице у РС једва цакају дан да вас виде на функцији гдје мозете допринети развоју и бољој будуцности РС. Много среце ти зелимо...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бране БЛ/БЛ

16.09.2018 16:48

Поштоване неверне Томе, просто морам ово написати, а знам да горе споменути Милан Радовић не воли да се ово говори! Нешто о лику дјелу горе споменутога је: Лично покренуо преко 100 хуманитарних акција. Уплаћивао огромна средства за лијечење болесних ван граница РС. Стипендирао до сада 30-ак ученика и студената из соц. угрожених породица и то ради данас без да о томе прича. Уплатио остатак стажа за 22 борца ВРС за остваривање права на пензију. Помогао и вадио из блата на десетине посрнулих и палих спортских клубова. Нема турнира у РС да га није новчано помогао, па био то и турнир у купљењу шљива. Помогао много кућа од срца!!! За све зову Милана Радовића јер код њега нема да нема и не може да нестане. Хвала ти Милане Радовићу, одох појести велики ботовски сендвич!!! Послије 7. Октобра ће се видјети ко си и шта си, а против других кандидата немам ништа, срећно свима!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Несо

16.09.2018 18:03

Ста је то ДНС уцинио тако добро да треба опет да буде у влади? Били су и уцествовали у унистењу Дрзаве.

ОДГОВОРИТЕ
Name

кики

16.09.2018 20:49

ДНС је веце смеце цак и од Социјалиста. Апсолутна ОЛОС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ведрана

16.09.2018 20:51

Мозете замислити на ста лици град у коме ја главни баја Муцак.

ОДГОВОРИТЕ
Name

;;;

16.09.2018 20:53

За ове Бајине пусаце довољно је реци ФУЈ. Од октобра ни постојати неце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цица

16.09.2018 21:01

Погледајте само ста су скотови урадили од Сане.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Весна

17.09.2018 09:15

Да ли просао или не,на изборима, он је био и остаце побједник!!!! ПОЗЗ

ОДГОВОРИТЕ