СДС: Потребно мијењати власт

Српска демократска странка је синоћ одржала предизборне трибине у Амајлијама и Новим Дворовима, гдје је поручено да Републику Српску треба вратити народу, промијенити власт отуђену од народа и изабрати људе на челу са Вукотом Говедарицом, који ће сарађивати са народом.

Република Српска 14.09.2018 | 09:42
СДС: Потребно мијењати власт
Трибини у Новим Дворовима присуствовао је и замјеник министра за људска права и избјеглице Предраг Јовић, који је истакао да у Новим Дворовима ускоро почиње асфалтирање четири улице што ће бити суфинанирано средствима Градске управа и Министарства за људска права и избјеглице БиХ.

- Обећавам да ћемо асфалтирати читав овај кварт, а настављамо са радом и после избора, с циљем побољшања инфраструктуре у овој Мјесној заједници - истакао је Јовић.

Носилац листе кандидата СДС за посланике у Народној скупштини Републике Српске из Изборне јединице 6 Томица Стојановић је истакао да се на овим изборима одлучује како ће грађани даље живјети у Српској.

- Наш Вукота Говедарица је наш понос и биће понос свих грађана када постане предсједник Српске. Нама не требају носиоци власти у Српској који су на црним листама због криминала и корупције, нама требају поштени и одговорни људи - навео је Стојанвић, додајући да су чланови СДС били на црним листама због родољубља, што је основна разлика између СДС и СНСД.

Он је упозорио да је основна дјелатност тренутне власти криминал и корупција, те да су све што су могли опљчкали и упропастили, а да је екипа Српске демократске странке домаћинска и да она жели добро свом народу.



Кандидат Српске демократске странке за посланика у Народној скупштини Републике Српске Дарко Митрић навео је да је ова странка одлучна да врати морал и одговорност у политику.

- Вратићемо Српску народу и ријешавати проблеме наших грађана који се годинама не рјешавају. Српска демократска странка је створила је с народом Републику Српску и ми не желимо владавину једног човјека, Милорада Додика који је на тенковима дошао на власт и од народа отео Српску. Уз Вукоту Говедарицу свиће Републици Српској - био је јасан Митрић.

Окупљенима се обратио и кандитат за посланика у НСРС Драган Ђурђевић који је истакао да је 17 српских странака подржало Вукоту Говедарицу за предсједника.

- Ово је борба против троглаве црвене аждаје предвођене СНСД-ом, ДНС-ом и Социјалистичком партијом. Побједа Вукоте Говедарице донијеће бољитак у Српску, јер је он човјек који је изникао из народа и жели да ради заједно са народом - истакао је Ђурђевић.

Кандидат за посланика у НСРС Слађана Јовановић је подсјетила да су у Српској прескупи лијекови и да то мора да се промијени.

- Наши грађани одлазе у Србију да би купили лијекове који су тамо знатно јефтинији. Наша дјеца уче стране језике да би што прије отишли из Српске. Такве ствари морају да стану и због тога су нам потребне промјене - сматра Јовановићева.

Кандидат за посланика у НСРС Бранка Марковић Савчић, мајор Војске Републике Српске, је поручила да је Српска урушена, девастирана и опљачкана, те да јој је неопходан генерални ремонт.

- Овај ремонт не могу радити људити који у вријеме њеног стварања нису били под њеном заставом, па зато не знају колико је тешко Српска створена и колико је скупо плаћена животима људи. Они који сада глуме националисте нису били уз Српску када су јој требали. Не желимо да нас у Сарајеву заступају они који нас не заступају ни у Српској, због чега смо увјерени да ће нас у Сарајеву и даље заступати Младен Иванић, кога ће подржати наш народ - истакла је Марковић Савчић.

Кандидат СДС-а за Парламентарну скупштину БиХ из Изборне јединице 2 Ивана Петричевић навела је да ће као омладинка заступати интересе младих у Парламенту.

- Желим да сарађујем са омладином и учествујем у доношењу важних одлука које су од значаја за останак младих у Српској. Млади имају подршку Вукоте Говедарице да узму равноправно учешће у препороду Републике Српске - поручила је Петричевићева, позивајући младе да остану у Српској.

(БН)

Коментари / 12

Оставите коментар
Name

Деба

14.09.2018 07:47

Томице уз тебе је семберија, ахахаххаххаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

14.09.2018 07:58

Било ко да додје нема нам спаса

Name

Мрзитељ

14.09.2018 07:49

Овај Дјурдјевиц просле изборе на сва уста хвалио Бају И водо се Павицем људи моји има те ли имало карактера

ОДГОВОРИТЕ
Name

Франкфурт

14.09.2018 08:30

Нисам Србин али редовно пратим висе портала па и БН. Пратеци ову кампању ови сто би да мјењају власт ама бас ниста не нуде у свом програму осим сто нападају на власт. Наравно Додик је једно зло за свој народ и треба га се отарасит али брате и ови ниста о економији ни неком напредку. Имам предосјецај ако побједе ниста неце бити бољи. Зелим сву срецу комсијама из РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За овога као бајаги Франкфурт

14.09.2018 12:20

А ти навијаш да народ не изађе на изборе, прочитан си, ниси ти из Франкфурта, ти си лакташки кмер.

Name

Напријед

14.09.2018 12:21

Гласајте qуди за часног Вукоту, нуди вам рад, ред, поштење, честитос!

Name

Франкфурт

14.09.2018 16:51

Друзе нисам ницији кмер нит сам Србин. Зивим и радим у Франкфурту висе од 10 година тако да не зависим од политике у БиХ.

Name

Звонце

14.09.2018 08:44

СДС напријед,доста је висе корупције и малверзација

ОДГОВОРИТЕ
Name

007

14.09.2018 09:16

ТАЧНО, ПОД ХИТНО ТРЕБА МИЈЕЊАТИ ВЛАСТ АЛИ У БИЈЕЉИНИ. БРАТЕ ДОДИЈАЛИ СТЕ И БОГУ И НАРОДУ ОД ПРВИХ ВИШЕСТРАНАЧКИХ ИЗБОРА СДС НА ВЛАСТИ. КУКАЛИ СТЕ НА КОМУНИСТЕ ДА СУ ДУГО ВЛАДАЛИ,А ВИСТЕ ИХ ПРЕВАЗИШЛИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

кизо

14.09.2018 09:30

Кад ви асвалтирате у вријеме предизборне кампање онда је у реду а кад власт асвалтира то је проблем. Могу само да. Среца замислим ста би опозиција све отварала да је на власти. Али није!

ОДГОВОРИТЕ
Name

клизо

14.09.2018 10:37

Није али биће

Name

Свиће !!!

14.09.2018 12:37

Њима који додју на власт ! А вама ?

ОДГОВОРИТЕ