Околности су се промијениле...!

Хамес би могао да се предомисли и затражи повратак у Мадрид! Како пише немачки Кикер на одлуку Колумбијца би могло да утиче и то што га Ђулен Лопетеги види као важан шраф Реаловог тима.

Фудбал 16.09.2018 | 15:00
Околности су се промијениле...!
Околности се у фудбалу мењају некада и на дневном нивоу, па би тако очас посла могло да се промени и размишљање Хамеса Родригеза поводом повратка у Реал Мадрид након истека двогодишње позајмице у Бајерну. Тако барем пише немачки Кикер, који из својих извора у клубу сазнаје да је Колумбијац постао незадовољан третманом у Минхену.

Да ли је тако показаће наредни период. Баварци имају опцију да га одличног офанзивног везисту отупе на крају сезоне за 42.000.000 евра. Родригез је у мају поручио да је презадовољан у Минхену и да жели и по завршетку ове сезоне да носи дрес Бајерна, али су се околности наводно промениле.

Хамес је према Кикеру забринут због појачане конкуренције, тако да би на крају ипак могао да затражи поватак у Мадрид, где су се такође промениле околности. Зинедин Зидан, који није видео Родригеза као главног нисиоца игре Краљевског клуба, је отишао, а дошао Ђулен Лопетеги, који има потпуно другачије мишљење и још овог лета је покушао да прекине Хамесову позајмицу, али није успео.

Нико Ковач ће ове сезоне морати добро да избалансира међу звездама тима, а посебно са Родригезом, који је пропустио окупљање са националним тимом да би се у потпуности оправио од повреде и спремио за озбиљне такмичарске мечеве.

Колумбијац је забележио наступе у прва два кола Бундеслиге, даа је против Хофенхајма играо шест минута, а против Штутгарта дупло више. 

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар