Okolnosti su se promijenile...!

Hames bi mogao da se predomisli i zatraži povratak u Madrid! Kako piše nemački Kiker na odluku Kolumbijca bi moglo da utiče i to što ga Đulen Lopetegi vidi kao važan šraf Realovog tima.

Fudbal 16.09.2018 | 15:00
Okolnosti su se promijenile...!
Okolnosti se u fudbalu menjaju nekada i na dnevnom nivou, pa bi tako očas posla moglo da se promeni i razmišljanje Hamesa Rodrigeza povodom povratka u Real Madrid nakon isteka dvogodišnje pozajmice u Bajernu. Tako barem piše nemački Kiker, koji iz svojih izvora u klubu saznaje da je Kolumbijac postao nezadovoljan tretmanom u Minhenu.

Da li je tako pokazaće naredni period. Bavarci imaju opciju da ga odličnog ofanzivnog vezistu otupe na kraju sezone za 42.000.000 evra. Rodrigez je u maju poručio da je prezadovoljan u Minhenu i da želi i po završetku ove sezone da nosi dres Bajerna, ali su se okolnosti navodno promenile.

Hames je prema Kikeru zabrinut zbog pojačane konkurencije, tako da bi na kraju ipak mogao da zatraži povatak u Madrid, gde su se takođe promenile okolnosti. Zinedin Zidan, koji nije video Rodrigeza kao glavnog nisioca igre Kraljevskog kluba, je otišao, a došao Đulen Lopetegi, koji ima potpuno drugačije mišljenje i još ovog leta je pokušao da prekine Hamesovu pozajmicu, ali nije uspeo.

Niko Kovač će ove sezone morati dobro da izbalansira među zvezdama tima, a posebno sa Rodrigezom, koji je propustio okupljanje sa nacionalnim timom da bi se u potpunosti opravio od povrede i spremio za ozbiljne takmičarske mečeve.

Kolumbijac je zabeležio nastupe u prva dva kola Bundeslige, daa je protiv Hofenhajma igrao šest minuta, a protiv Štutgarta duplo više. 

Izvor: mozzartsport

Foto: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar