Шта је усрећило Осаку након ''оне'' церемоније финала УСО?

Јапанска тенисерка Наоми Осака открила је да јој је Американка Серена Вилијамс рекла да је поносна на њу, после освајања Отвореног првенства САД.

Тенис 15.09.2018 | 17:30
Шта је усрећило Осаку након ''оне'' церемоније финала УСО?
Осака је прошле суботе освојила Ју Ес опен, први гренд слем турнир у каријери, пошто је победила великог фаворита Серену Вилијамс у два сета, 6:2, 6:4.

Њена победа помало је остала у сенци сукоба Вилијамс и судије Карлоса Рамоса, кога је у другом сету назвала "лоповом", пошто јој је одузео гем.

Током церемоније предаје пехара навијачи на стадиону "Артур Еш" су звиждали, све док их Вилијамс није позвала да престану, пошто је рекла да је Осака заслужила трофеј.

"Рекла ми је да је поносна на мене и да би требало да знам да публика не звижди мени. Била сам заиста срећна када ми је то рекла. Тада сам некако мислила да мени звижде, пошто нисам знала шта се дешава јер је бука била превелика. Све је то било помало стресно",рекла је Осака у емисији Елен Деженерис шоу.

Осака је донела први гренд слем трофеј у Јапан, а медији су пренели да ће ускоро потписати један од најуноснијих уговора са производјачем спортске опреме.

Наводи се да ће јој Адидас годишње плаћати по 8,5 милиона, што ће бити највећи уговор који је та компанија платила једној спортисткињи.

Свега неколико дана након освајања УСО, Осака је потписала спонзорски уговор са једном великом јапанском аутомобилском компанијом.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар