Трчи, играш за новац који сам одвојио дјеци од уста!

Марко Асенсио каже да притисак у Реал Мадриду није ништа у односу на оно што је доживео док је играо за Мајорку.

Фудбал 14.09.2018 | 22:30
Трчи, играш за новац који сам одвојио дјеци од уста!
Марко Асенсио је дечко који се чека да завлада фудбалом. Партија коју је показао против Хрватске само је потврда целе приче. Фантастична лева нога, осећај за асистенцију. Имао их је три против Коцкастих. Данас је магазин Паненка објавио интервју са њим у ком је Асенсио имао прилику да објасни неке од ствари из своје досадашње каријере.

Врло занимљива је била његова констатација на питање притиска у Реал Мадриду.

"Ма, то није ништа у односу на оно што сам доживео на Мајорци. Тамо понекад можете да чујете са трибина како вам добацују ´Трчи, играш се с новцем моје деце", рекао је Асенсио.

Нова улога у Реал Мадриду? Сада када је Кристијано Роналдо напустио клуб много се више очекује од овог младог 22-годишњег фудбалера.

"Са или без Кристијана, приступам новој сезони са много наде. Желим да задржим место у тиму и имам важну ролу. Почео сам сезону добро и вредно радим".

Да ли можемо да очекујемо да Асенсио носи неки други број уместо садашњег броја 20?

"Не желим да носим целу каријеру број 20. Мислим да то описује све оно како се осећам. Да ли бих волео да променим број? Наравно. Видећемо шта ће се догодити".

Зиданов утицај?

"Увек ми је говорио да се не увлачим у ситуације које нису у мојој глави. Да игноришем све што се говори ван клуба. Људи говоре доста ствари - посебно када сте у Реал Мадриду. Велика су очекивања. Рекао ми је да гледам само на фудбал. Да се побринем да су ми породичне ствари стабилне и сигурне. И да не одбацим све оно што сам до сада постигао".

За сада му све иде као по лоју...



Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар