Trči, igraš za novac koji sam odvojio djeci od usta!

Marko Asensio kaže da pritisak u Real Madridu nije ništa u odnosu na ono što je doživeo dok je igrao za Majorku.

Fudbal 14.09.2018 | 22:30
Trči, igraš za novac koji sam odvojio djeci od usta!
Marko Asensio je dečko koji se čeka da zavlada fudbalom. Partija koju je pokazao protiv Hrvatske samo je potvrda cele priče. Fantastična leva noga, osećaj za asistenciju. Imao ih je tri protiv Kockastih. Danas je magazin Panenka objavio intervju sa njim u kom je Asensio imao priliku da objasni neke od stvari iz svoje dosadašnje karijere.

Vrlo zanimljiva je bila njegova konstatacija na pitanje pritiska u Real Madridu.

"Ma, to nije ništa u odnosu na ono što sam doživeo na Majorci. Tamo ponekad možete da čujete sa tribina kako vam dobacuju ´Trči, igraš se s novcem moje dece", rekao je Asensio.

Nova uloga u Real Madridu? Sada kada je Kristijano Ronaldo napustio klub mnogo se više očekuje od ovog mladog 22-godišnjeg fudbalera.

"Sa ili bez Kristijana, pristupam novoj sezoni sa mnogo nade. Želim da zadržim mesto u timu i imam važnu rolu. Počeo sam sezonu dobro i vredno radim".

Da li možemo da očekujemo da Asensio nosi neki drugi broj umesto sadašnjeg broja 20?

"Ne želim da nosim celu karijeru broj 20. Mislim da to opisuje sve ono kako se osećam. Da li bih voleo da promenim broj? Naravno. Videćemo šta će se dogoditi".

Zidanov uticaj?

"Uvek mi je govorio da se ne uvlačim u situacije koje nisu u mojoj glavi. Da ignorišem sve što se govori van kluba. Ljudi govore dosta stvari - posebno kada ste u Real Madridu. Velika su očekivanja. Rekao mi je da gledam samo na fudbal. Da se pobrinem da su mi porodične stvari stabilne i sigurne. I da ne odbacim sve ono što sam do sada postigao".

Za sada mu sve ide kao po loju...



Izvor: mozzartsport

Foto: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar