ДК - Бркић: Тежак меч за нас, али ћемо се борити!

Без обзира на то што не игра Кеи Нишикори, Јапан је изузетно снажан, па бх. тим очекује тежак посао у плеј-офу Дејвис купа.

Тенис 12.09.2018 | 18:15
ДК - Бркић: Тежак меч за нас, али ћемо се борити!
"Ово ће бити тежак меч за нас, али борићемо се", рекао је капитен тениске репрезентације БиХТомислав Бркић на прес-конференцији у Осаки, гдје бх. тим очекује плеј-оф сусрет Дејвис купа против Јапана.

"Без обзира на то што не игра Кеи Нишикори, домаћи тим је изузетно снажан, ту је Таро Данијел, али и много других играча који могу играти и сингл и дубл", казао је капитен.

Бх. тенисери Мирза Башић, Томислав Бркић, Нерман Фатић и Дарко Бојановић у уторак су започели припреме у Тениском центру Утсубо у Осаки, а данас настављају с интензивним тренинзима.

Башић има малих проблема с десном ногом, али, према ријечима тимског физиотерапеута Јасмина Авдовића, подузима се све да се та повреда санира.

Меч плеј-офа за улазак у Свјетску групу Дејвис купа између Јапана и БиХ на распореду је од петка до недјеље, а играће се према распореду који ће бити утврђен жријебом у четвртак, саопштено је из Тениског савеза БиХ.

Извор: мондо.ба/Фена

Коментари / 0

Оставите коментар