Репрезентативци БиХ сложни: Боље него у Белфасту!

"Змајеви" су уписали максималних шест бодова из прва два меча Лиге нација, али оно што храбри је много боља игра у дуелу са Аустријом него на премијери против Сјеверне Ирске.

Фудбал 12.09.2018 | 17:15
Репрезентативци БиХ сложни: Боље него у Белфасту!
Босна и Херцеговина уписала је и други тријумф у Лиги нација, а издањем против Аустрије (1:0) сви у редовима "змајева" су задовољни.

Као и селектор Роберт Просинечки, према приказаном на "Билином пољу" и репрезентативци се слажу да је издање бх. тима било много боље него на премијери у Белфасту против Сјеверне Ирске(2:1).

Миралем Пјанић похвалио је младе играче.

"Одиграли смо боље него у Сјеверној Ирској. Играмо солидно, одбрана нам је добра, голман помаже. Млади играчи се све више уклапају у тим и заслужују све похвале. Задовољни смо јер смо освојили шест бодова из ове двије утакмице", истакао је Пјанић.

Един Вишћа истиче да неће бити опуштања.

"Наставили смо да дјелујемо као колектив, као што је било и у пријатељским утакмицама и то ме радује. У Белфасту је било лошије, али смо вечерас били бољи. Побједа нам је дала сигурност. Нема опуштања и бићемо још бољи у наредним сусретима."

Раде Крунић имао је у надокнади прилику да запечати судбину Аустријанаца, али је његов шут изблокиран. Ипак, срећан је због побједе.

"Одиграли смо добро и заслужено побиједили. Направили смо добар посао и сада треба да овако наставимо. Жао ми је што нисам постигао гол из прилике на крају, али надам се да ћу погодити кад буде потребније", истакао је Крунић.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар