Модрић: На крају смо још и добро прошли!

Хрватски фудбалер Лука Модрић рекао је да није очекивао дебакл од Шпаније, али да је његова репрезентација и добро прошла са шест примљених голова.  Модрић: Још смо и добро прошли! Ловрен о медијима. . .  Најбољи фудбалер Хрватске објективан после дебакла против Шпаније, повређени штопер Ливерпула и не баш. . .

Фудбал 12.09.2018 | 16:15
Модрић: На крају смо још и добро прошли!
Само два месеца после учешћа у финалу Светског првенства - свог највећег успеха икада - фудбалска репрезентација Хрватске доживела је најтежи пораз од свог оснивања.

Шпанци су били неумољиви у Елчеу и госте испратили са шест голова у мрежи (6:0).

После утакмице неки су покушавали да пронађу алиби, а неки објективно гледали на ствари.

Овој другој групи припада везиста Реал Мадрида, Лука Модрић.

"Нисмо ово очекивали, био је то јако тежак пораз. Добро смо почели, али смо се распали када смо примили први, а посебно други гол. Жалосно је рећи, али на крају је још и добро прошло. Недопустиво је да овако распродајемо углед који смо тако тешко стекли", рекао је Модрић и додао:

"Морамо да схватимо да не можемо да играмо ако не будемо давали 100 одсто могућности. Биће добро ако из овога извучемо поуку, а верујем да хоћемо. Најлакше је сада критиковати и говорити шта не ваља. Нема смисла кукати јер не може да се промени оно што се догодило. Сигуран сам да ће све бити добро и да се ово више никада неће поновити".

За разлику од њега, штопер Ливерпула Дејан Ловрен који није могао да помогне екипи због повреде, на свом Инстаграм профилу осуо је паљбу по медијима.

"Тежак пораз, сигурно боли, али станите и размислите (ако уопште имате мозга) пре него што кренете да пљујете као што иначе знате драги медији. У оваквим ситуацијама не треба тражити кривца. Заједно смо побеђивали све до сада, па ћемо заједно и губити. Не смемо да потонемо и не желим да се заборави све оно лепо што смо остварили. Ми какав смо народ, одмах 'пљувачка на најјаче', зато и нећемо никада напреодвати са таквим ставом", написао је Ловрен и додао:

"Момци, главу горе, следећа утакмица је ново доказивање. Заборавимо на ово што пре, једноставно, ј..... лоше вече".

Сигурно је да ће се хрватски фудбалери потрудити да што пре забораве ноћ у Елчеу, али сигурно и да је за анализу зашто су у првој такмичарској утакмици после финала Светског првенства примили чак шест голова.

Све у свему, Лига нација није добро почела по Хрвате...

Извор: мондо.рс/Б92

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Ма

13.09.2018 02:19

Како да не. Избусили су вас Спанци до краја. Само мозете гледат, како се игра врхунски фудбал. Сто сте ниско пали, јаооо !

ОДГОВОРИТЕ