Modrić: Na kraju smo još i dobro prošli!

Hrvatski fudbaler Luka Modrić rekao je da nije očekivao debakl od Španije, ali da je njegova reprezentacija i dobro prošla sa šest primljenih golova.  Modrić: Još smo i dobro prošli! Lovren o medijima. . .  Najbolji fudbaler Hrvatske objektivan posle debakla protiv Španije, povređeni štoper Liverpula i ne baš. . .

Fudbal 12.09.2018 | 16:15
Modrić: Na kraju smo još i dobro prošli!
Samo dva meseca posle učešća u finalu Svetskog prvenstva - svog najvećeg uspeha ikada - fudbalska reprezentacija Hrvatske doživela je najteži poraz od svog osnivanja.

Španci su bili neumoljivi u Elčeu i goste ispratili sa šest golova u mreži (6:0).

Posle utakmice neki su pokušavali da pronađu alibi, a neki objektivno gledali na stvari.

Ovoj drugoj grupi pripada vezista Real Madrida, Luka Modrić.

"Nismo ovo očekivali, bio je to jako težak poraz. Dobro smo počeli, ali smo se raspali kada smo primili prvi, a posebno drugi gol. Žalosno je reći, ali na kraju je još i dobro prošlo. Nedopustivo je da ovako rasprodajemo ugled koji smo tako teško stekli", rekao je Modrić i dodao:

"Moramo da shvatimo da ne možemo da igramo ako ne budemo davali 100 odsto mogućnosti. Biće dobro ako iz ovoga izvučemo pouku, a verujem da hoćemo. Najlakše je sada kritikovati i govoriti šta ne valja. Nema smisla kukati jer ne može da se promeni ono što se dogodilo. Siguran sam da će sve biti dobro i da se ovo više nikada neće ponoviti".

Za razliku od njega, štoper Liverpula Dejan Lovren koji nije mogao da pomogne ekipi zbog povrede, na svom Instagram profilu osuo je paljbu po medijima.

"Težak poraz, sigurno boli, ali stanite i razmislite (ako uopšte imate mozga) pre nego što krenete da pljujete kao što inače znate dragi mediji. U ovakvim situacijama ne treba tražiti krivca. Zajedno smo pobeđivali sve do sada, pa ćemo zajedno i gubiti. Ne smemo da potonemo i ne želim da se zaboravi sve ono lepo što smo ostvarili. Mi kakav smo narod, odmah 'pljuvačka na najjače', zato i nećemo nikada napreodvati sa takvim stavom", napisao je Lovren i dodao:

"Momci, glavu gore, sledeća utakmica je novo dokazivanje. Zaboravimo na ovo što pre, jednostavno, j..... loše veče".

Sigurno je da će se hrvatski fudbaleri potruditi da što pre zaborave noć u Elčeu, ali sigurno i da je za analizu zašto su u prvoj takmičarskoj utakmici posle finala Svetskog prvenstva primili čak šest golova.

Sve u svemu, Liga nacija nije dobro počela po Hrvate...

Izvor: mondo.rs/B92

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Ma

13.09.2018 02:19

Kako da ne. Izbusili su vas Spanci do kraja. Samo mozete gledat, kako se igra vrhunski fudbal. Sto ste nisko pali, jaooo !

ODGOVORITE