Гаћиновић: Заслужио сам да идем у Русију на СП!

Није ми саопштио Крстајић! Српски фудбалер Мијат Гаћиновић сматра да је заслужио место у репрезентацију на недавном Светском првенству.

Фудбал 12.09.2018 | 13:15
Гаћиновић: Заслужио сам да идем у Русију на СП!
Гаћиновић је одиграо седам утакмица у квалификацијама за Мундијал, али није се нашао међу 23 путника у Русију.

"Нисам то очекивао. Сви су мислили да ћу играти на СП. Често сам играо у квалификацијам, и то добро. Мислим да сам заслужио да идем у Русију. Али тако су одлучили. Нико није причао са мном и још тројицом играча који нисмо изабрани. Само нам је јавио менаџер тима, није селектор", рекао је Гаћиновић у интервјуу за "ФНП".

Гаћиновић истиче да је одмор током лета на прави начин искористио. 

"Никада нисам имао толико дугу паузу у морам да кажем да ми је пријала. Тренирао сам у складу са програмом из клуба, а било ми је и важно да од почетка будем на припремама због новог тренера. Некада сам долазио у тим касније и никада не бих могао у потпуности да се укључим у припрему. Сада је било другачије. То можда не можете да схватите на почетку сезоне, али током сезоне сигурно". 

Гаћиновић је на три наступа за Србију под Славољубом Муслином у квалификацијама постигао два гола (Грузија, Молдавија) уз једну асистенцију (Молдавија). 

Био је на ширем списку за СП, играо у пријатељским утакмицама са Кином и Јужном Корејом у новембру 2017, након што је Крстајић наследио Муслина, а потом и против Марока и Нигерије у марту. 

Међутим, крилни фудбалер Ајнтрахта из Франкфурта је на та четири меча је скупио укупно само 43 минута.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар