Gaćinović: Zaslužio sam da idem u Rusiju na SP!

Nije mi saopštio Krstajić! Srpski fudbaler Mijat Gaćinović smatra da je zaslužio mesto u reprezentaciju na nedavnom Svetskom prvenstvu.

Fudbal 12.09.2018 | 13:15
Gaćinović: Zaslužio sam da idem u Rusiju na SP!
Gaćinović je odigrao sedam utakmica u kvalifikacijama za Mundijal, ali nije se našao među 23 putnika u Rusiju.

"Nisam to očekivao. Svi su mislili da ću igrati na SP. Često sam igrao u kvalifikacijam, i to dobro. Mislim da sam zaslužio da idem u Rusiju. Ali tako su odlučili. Niko nije pričao sa mnom i još trojicom igrača koji nismo izabrani. Samo nam je javio menadžer tima, nije selektor", rekao je Gaćinović u intervjuu za "FNP".

Gaćinović ističe da je odmor tokom leta na pravi način iskoristio. 

"Nikada nisam imao toliko dugu pauzu u moram da kažem da mi je prijala. Trenirao sam u skladu sa programom iz kluba, a bilo mi je i važno da od početka budem na pripremama zbog novog trenera. Nekada sam dolazio u tim kasnije i nikada ne bih mogao u potpunosti da se uključim u pripremu. Sada je bilo drugačije. To možda ne možete da shvatite na početku sezone, ali tokom sezone sigurno". 

Gaćinović je na tri nastupa za Srbiju pod Slavoljubom Muslinom u kvalifikacijama postigao dva gola (Gruzija, Moldavija) uz jednu asistenciju (Moldavija). 

Bio je na širem spisku za SP, igrao u prijateljskim utakmicama sa Kinom i Južnom Korejom u novembru 2017, nakon što je Krstajić nasledio Muslina, a potom i protiv Maroka i Nigerije u martu. 

Međutim, krilni fudbaler Ajntrahta iz Frankfurta je na ta četiri meča je skupio ukupno samo 43 minuta.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar