Видео: Нова Аргентина почиње да дише без Месија...!

Промењен цео тим, Дибала на клупи, Армани играч утакмице.  Аргентинци играли нерешено са Колумбијом.

Фудбал 12.09.2018 | 12:15
Видео: Нова Аргентина почиње да дише без Месија...!
Четири дана после победе над слабашном Гватемалом, Аргентина је опет налетела на тврдо и освежила мундијалске ране. Одиграла је 0:0 против Колумбије у пријатељском мечу што само по себи и није лош резултат. Ипак, од Аргентине се очекује много више...

Али ако се игра Аргентине упореди са оном мундијалском, неки помаци се виде. Иако је синоћ голман био играч утакмице?!

Пирвремени селектор Лионел Скалони је променио цео тим у односу на Мундијал и подмладио екипу. Без Месија који се вероватно опростио од репрезентације, али и Игуаина, Агуера, Ди Марије, Маскерана, Отамендија и још неких који су отишли у пензију или су прецртани, Аргентина је драстично подмладила екипу.

На стадиону у Њу Џерсију су Гаучоси у већем делу меча били бољи ривал од Колумбије, али су се на крају спасавали пораза. Голман Франко Армани је зауставио шутеве Муријела, Фалкаа и Баке у другом полувремену и постао играч утакмице.

Иако је екипа потпуно реконструисана и пружена је шанса млађима, Јувентусова звезда Пауло Дибала је опет остао на клупи и шансу је добио у другом полувремену. Дакле, није било до Месија... Најбољи утисак у тиму Аргентине је оставио Бетисов везиста Ђовани ло Селсо који се намеће као будући плејмејкер и вођа екипе. Сјајан утисак је оставио и 19-годишњи Езекијел Паласиос из Ривера.

Колумбија: Оспина – Паласио, Санчез, Муриљо, Мачадо – Кинтеро (од 73. Бенедети), Куељар (од 62. Урибе), Бариос, Квадрадо (од 78. Дијаз) – Муријел (од 63. Бака), Фалкао (од 79. Виља)

Аргентина: Армани – Бустос, Пецеља, Фунес Мори, Таљафико (од 85. Симеоне) – Лос Селсо (од 70. Павон), Батаља, Паласиос (од 54. Дибала) – Меза (од 68. Паредес), Икарди (од 85. Акуња), Г. Мартинез (од 46. Серви)



Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар