Video: Nova Argentina počinje da diše bez Mesija...!

Promenjen ceo tim, Dibala na klupi, Armani igrač utakmice.  Argentinci igrali nerešeno sa Kolumbijom.

Fudbal 12.09.2018 | 12:15
Video: Nova Argentina počinje da diše bez Mesija...!
Četiri dana posle pobede nad slabašnom Gvatemalom, Argentina je opet naletela na tvrdo i osvežila mundijalske rane. Odigrala je 0:0 protiv Kolumbije u prijateljskom meču što samo po sebi i nije loš rezultat. Ipak, od Argentine se očekuje mnogo više...

Ali ako se igra Argentine uporedi sa onom mundijalskom, neki pomaci se vide. Iako je sinoć golman bio igrač utakmice?!

Pirvremeni selektor Lionel Skaloni je promenio ceo tim u odnosu na Mundijal i podmladio ekipu. Bez Mesija koji se verovatno oprostio od reprezentacije, ali i Iguaina, Aguera, Di Marije, Maskerana, Otamendija i još nekih koji su otišli u penziju ili su precrtani, Argentina je drastično podmladila ekipu.

Na stadionu u Nju Džersiju su Gaučosi u većem delu meča bili bolji rival od Kolumbije, ali su se na kraju spasavali poraza. Golman Franko Armani je zaustavio šuteve Murijela, Falkaa i Bake u drugom poluvremenu i postao igrač utakmice.

Iako je ekipa potpuno rekonstruisana i pružena je šansa mlađima, Juventusova zvezda Paulo Dibala je opet ostao na klupi i šansu je dobio u drugom poluvremenu. Dakle, nije bilo do Mesija... Najbolji utisak u timu Argentine je ostavio Betisov vezista Đovani lo Selso koji se nameće kao budući plejmejker i vođa ekipe. Sjajan utisak je ostavio i 19-godišnji Ezekijel Palasios iz Rivera.

Kolumbija: Ospina – Palasio, Sančez, Muriljo, Mačado – Kintero (od 73. Benedeti), Kueljar (od 62. Uribe), Barios, Kvadrado (od 78. Dijaz) – Murijel (od 63. Baka), Falkao (od 79. Vilja)

Argentina: Armani – Bustos, Pecelja, Funes Mori, Taljafiko (od 85. Simeone) – Los Selso (od 70. Pavon), Batalja, Palasios (od 54. Dibala) – Meza (od 68. Paredes), Ikardi (od 85. Akunja), G. Martinez (od 46. Servi)



Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar