Америка изгубила повјерење у СНСД

Због различитих коруптивних радњи посланику Савеза независних социјалдемократа у Представничком дому Парламента БиХ, Николи Шпирићу и његовој породици забрањен је улазак у САД. Ову одлуку донио је лично секретар Стејт департмента Мајк Помпео. За Шпирића и његове страначке колеге санкције су политички обрачун.

Република Српска 11.09.2018 | 19:19
Америка изгубила повјерење у СНСД
Након Милорада Додика још један од челника СНСД-а налази се на „црној листи“ Сједињених Америчких Држава. Николи Шпирићу и члановима његове породице забрањен је улазак у ову земљу због његовог учешћа у коруптивним радњама.

Из Амбасаде САД-а у Сарајеву наводе да постоје докази да је Шпирић остварио корист од корупције и да је ометао јавне процесе.

''Државни секретар САД, Мајкл Помпео, и Министарство иностраних послова САД посједују вјеродостојне информације да је Никола Шпирић био укључен у јавну корупцију и остварио корист од исте, укључујући остваривање непрописне користи током обављања јавних функција и ометање јавних процеса током свог мандата као члана Представничког дома Парламентарне скупштине БиХ.
Када државни секретар посједује вјеродостојне информације да је неки званичник био укључен у значајне коруптивне активности, налаже да тај званичник и чланови његове непосредне породице буду означени као особе којима није дозвољен улазак у САД'', стоји у одговору Амбасаде САД у БиХ.

Посланик СНСД-а у Представничком дому парламента БиХ Никола Шпирић рекао је да као искусан политичар може да схвати да се неком не допадају његови политички ставови и да му због тога уводе санкције, али да је политичка шизофренија, а не демократија, да га неко у 21. вијеку уцјењује преко чланова породице, супруге и дјеце.

''Видјећемо чији је то рукопис, али моја је порука да нема колебања и да институције Републике Српске и српски народ морају имати принципијелне ставове у одбрани. Политика се може водити само на бази јасних политичких и националних ставова'', изјавио је Шпирић.

Санкције Николи Шпирићу покушао је да оправда и његов страначки шеф. За Милорада Додика је невјероватно да су Сједињене Америчке Државе увеле санкције посланику његове странке који је у опозицији. Сматра и да су санкције класичан политички обрачун.

''Јесте овако нека порука али је потпуно дегутантно. Оно што ја имам осјећај само ми смањује снагу и осјећан снаге Америке. Ово ми висе личи да уради неко ко је у јадном положају него неко ко је снажан. Не треба овдје снага, само треба довољнно да будете безобразни као што је ова америчка амбасадорка. Шта зна државни амерички секретар ко је Никола Шпирић. Ја бих волио да зна али он вјеровантно не зна. Можда зна ко је Милорад Додик'', рекао је предсједник Српске.

Санкције Николи Шпирићу се могу посматрати из два угла, Или су Американци изгубили повјерење у свог вијерног савезника СНСД или је ово подстриек у кампањи, каже политички аналитичар Верлизар Антић.

Никола Шпирић годинама је енормно увећавао богаство без доказа о зарађеном о чему је БН телевизија извјештавала. У протеклих 10 година потпредсједник СНСД-а доводио се у везу с неколико криминалних и коруптивних афера, које су тешке стотине хиљада евра а на које је бх. правосуђе остало нијемо.

Шпирић је 2009. године био кључна фигура афере "Ауди". Ради се о куповини службеног аутомобила за њега, гдје је цијена возила за само један дан необјашњиво порасла за 86.000 КМ.

Два пута је "вођена истрага" у случају куповине стана Николе Шпирића у Бечу. СИПА је провјеравала Шпирићеве банковне трансакције из 2008. године, када се на његовим рачунима појавило више од 400 хиљада евра.

Он је тада рекао како је новац који се налази на његовом рачуну зарадио продајом књига и донација које је добио од пријатеља. Шпирића су пријављивали и за непотизам и несавјестан рад у служби али и да је кривотворио документе.



БН ТВ

Коментари / 85

Оставите коментар
Name

Олос

11.09.2018 17:21

Амери лазу бас је он постењацина!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Митриц Дејан Грицко

11.09.2018 17:39

Идемо Спиркеееее!!! У побједу!!! На најјаце!!

Name

Лоповцине обојица!

11.09.2018 17:41

"Шта зна државни амерички секретар ко је Никола Шпирић. Ја бих волио да зна али он вјеровантно не зна. Можда зна ко је Милорад Додик'', рекао је предсједник Српске. Обојица сте лопови капиталци!

Name

Ре

11.09.2018 17:46

Тацно цовјек се бави пољопривредом.. постоје и докази са кромпиром. Он појма нема ста су то криминалне радње.. све је ово усмјерено против Рс и српског народа како сам казе.. наставице јос јаце са пољопривредом јер му је изгледа мало било..

Name

ре олос

11.09.2018 17:50

Утој назови дрзави (бих) и дјеца лазу а камоли политицари.Сви сви сви.

Name

075

11.09.2018 18:10

Не пише се "вијерног" него "вјерног" ако сте ијекавицу заборавили!!

Name

Лугар

11.09.2018 18:18

Цхи то!? Није могуце, па зар и ти брате Бруте. Ста си ти урадио.

Name

Оки

11.09.2018 18:19

Увалио је и њима,и опозицији

Name

Гавро

11.09.2018 18:21

Јесил Мектица задовољан нема спиркету у Америка ацнон стоп је тамо био као и ти у москви која глупост за глупе Наварра јаце

Name

Ре

11.09.2018 18:23

Нај веци успјех Дипломатие Игора Црндка ето нема спиркету у Америка хахахаха јебала ГА крмацкова

Name

Ре

11.09.2018 18:28

Фассте уводе санкције сваки дан путину а ево и милету зивил антифасизам

Name

Ре

11.09.2018 18:29

То спирицу сад си ихм дотуко све јасно зивил снсд

Name

Министар

11.09.2018 18:32

На Балкану полицајац узима мито 10-20 марака. Одборник 50-100 хиљада. Посланик 100 000 - 1 000 000. Премијер/председник 10+ милиона. У америци обицни смртници не краду. Градонацелници, конгресмени, председници и слицно краду милијарде. Немојте се заносити да има земље гдје се не краде. Погледајте само ста је западних постених политицара поцело да послује на Косову. Разлика је само сто овда краде ко стигне а тамо само велики. Немојте мислити да то одобравам. Само казем како мислим да јесте. Проблем је сто се тамо краде од народа који има солидан зивотни стандард а овде се краде од голе биједе.

Name

Јасно ко дан

11.09.2018 18:34

Пуштени су низ воду!

Name

Ре

11.09.2018 18:47

Хајде дејо да те видимо ми волимо такве

Name

Мркела

11.09.2018 18:58

Да имате имало у главу неби навијали за оне којисе називају оно сто нису ако је кормакова или овај или трамп или клинтон итд американци онда је и Бакир и бабо му босанци и није цудо да надју заједницку окупатор је окупатор е сад ИМА Јос несто јер постоје и потурице па и они СЕ сњима слозе паметном доста

Name

За Мркелу

11.09.2018 19:11

Да ти имаш ишта у глави, било би ти јасно да смо ми већ 20 година окупирани од једне секте! И нама је само циљ збацити секту, и дочепати се слободе, па макар и уз помоћ освједоченог душманина!

Name

мн

11.09.2018 19:25

Никола је најпоштенији човек у Српској !Целог живота је поштено крао од сиромашних и све је давао својој породици и пријатељима !

Name

Спецени

11.09.2018 19:29

је политицар за примјер ,"узоран","моралан" све стекао садеци кромпир..

Name

резиме за премијерку

11.09.2018 19:42

Два девастирана квази политицара, један сверцер а други демагог, уједињују србско бирацко тијело! До конацне побједе правде, знања и истине!

Name

РЕ Гавро

11.09.2018 20:39

Гле овога мајке ти. Писе сам себи реплике а свака се позна јер или је неписмен или незна нас језик. Види га написао пет коментара један испод другог. Ајде закопај се

Name

Ацо

12.09.2018 05:28

Ако нису они,ко је сад америцки миљеник?Опозиција?

Name

СРБИН

12.09.2018 06:56

За "Министар": У цјелини Ваш коментар је прилично реалан! Што се тиче овог дијела: "... тамо се краде од народа који има солидан животни стандард, а овде се краде од голе биједе", ја бих ту додао да ти који тамо наводно краду, ипак стварају услове "обичном" човјеку, да, ако хоће радити, може себи створити услове за пристојну егзистенцију, било да се ради о обичном раднику, било да се ради о врхунском стручњаку (при томе уопште не оправдавам и не подржавам "крадљивце"). Друга важна ствар, тамо ипак институције функционишу и нису ријетке ситуације да полиција, тужилаштва и судови због криминала процесуирају и неке од врло утицајних људи. "Обичан" човјек, у принципу, без тешкоћа остварује своја права која му по прописима и по "здравој логици" припадају. Трећа ствар - "обичан" човјек тамо може да функционише и да се уопште не осврће на то шта раде "крупне рибе" и политичари. Нажалост код нас је из дана у дан све израженији обрнут процес: институције су све више и више "ЗАРОБЉЕНЕ" канџама политиканства. Нестручност, корупција, политиканство и непотизам у јавним институцијама су присутни на сваком кораку. Можете бити веома вриједни и веома стручни, ако се не уклапате у шему "владајуће политике", већа је вјероватност да ћете бити "гладни", него да ћете моћи нормално функционисати као индивидуа, али и доприносити развоју и напретку заједнице. Правосуђе је потпуно уништено и тешко оном ко дође у ситуацију да заштиту својих права мора тражити пред нашим судовима (извињавам се часним појединцима у тим институцијама који су у огромној мањини). Здравство у распаду (по здравственим установама "владају" политички кланови. И, мање-више, тако је у комплетном јавном сектору ! О привреди и стварању нових вриједности нико на смислен начин и не размишља. Све је сконцентрисано на то - како да се из постојећих "опште-народних" ресурса "ЈАМИ" што се још јамит може. Све је у функцији тога. Здрав ум то напросто не може разумјети! Ми смо толико "обољело друштво" да се по некад питам - да ли ови који "програмирају" овакав начин живота код нас нису можда много паметнији од нас обичних смртника, те су можда одавно схватили размјере болести нашег друштва, те да је једини лијек за ту болест ИЗОЛАЦИЈА И УНИШТЕЊЕ, па нас управо тим путем и воде до коначног циља ??? Гдје је излаз из ове ситуације ? Одговор на ово питање је и врло тежак и врло лаган. ЛАГАНИ дио одговора: "Будимо људи! Не чинимо другима оно што не желимо да се нама догађа! Уважавајмо традиционалне људске вриједности које су кроз хиљаде година стваране и опстајале! Схватимо да нам је за лежање потребан само један кревет, за сједење само једна столица, ... и само једно гробно мјесто. Не достиже се срећа гомилама (нарочито украденог) новца. ... итд". ТЕЖИ дио одговора (уствари је то опет питање): "Како нас из овог свеопштег људског лудила вратити на уважавање традиционалних вриједности (које наравно морају бити прилагођене савременом добу и технолошком степену развитка друштва - да ме не би тко погрешно схватио и помислио да заговарам начин живота "примитивне људске заједнице". На челним позицијама у сваком друштву морају бити људи који су спремни својим примјером да указују обичном "пуку" шта су стварне вриједности и чему треба да стреми сваки човјек како би он сам био сретан и како би цјелокупно друштво функционисало на здравим основама што ће бити гаранција константног развоја тог друштва, а тиме онда и сретног живота сваког појединца у њему.

Name

СПАСЕ

12.09.2018 07:13

Народ изгубио повјерење, хахахаха. Сира и крумпира....?

Name

ПРАВДА

11.09.2018 17:28

ДОДИК, РЕКАО ЈЕ НАС СВЕТИ ОТАЦ ПЕТАР ЦЕТИНСКИ ,,МОЗЕС КАКО ХОЦЕС АЛИ НЕ МОЗЕС ДОКЛЕ ТИ ХОЦЕС,,. ПОСТОЈЕ ГРАНИЦЕ СВЕГА А ТИ СИ ДАВНО ПРЕСАО ТУ ГРАНИЦУ. ТВОЈА БУДУЦНОСТ ЈЕ РОБИЈА И СИРОМАСТВО СВАКОГА ТВОГА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Корупција

11.09.2018 17:29

Спирке, спирке, стара лопина, из фирме у фирму из странке у странку. На крају надје брата Бају па удари из банке у банку из тендера на тендер па све лапо.Мало му било куробецања по Б. Луци и Сарајеву па сад би мало и по Бецу. Избецицес се ти добро стара битанго. Правда за Давида

ОДГОВОРИТЕ
Name

Репорт са терена:

11.09.2018 18:04

Нас бецлија Спирке и нас италијан Телгетија су наса елита, а Зељка је само колатерална стета. Милокрад је бизнисмен који од криминалног посла не види висе стварност. Сви раде на реформској агенди "Србску тиха вода носи" док Гацо (Лукац) цува стразу..

Name

Аполло 13

11.09.2018 17:29

Кад не смије тузиластво,Рс и Бих,онда американци морају са својих Небеских Сателита да виде корупцију која се сири ван Бих , и да пријаве ово крадју народних пара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Андела

11.09.2018 19:32

Пласим се да ово није Зељка договорила са америцким лобистима .Да су га ставили на листу послије избора ,вјеровала бих у њихове добре намјере .Овако су само пробудили инат српског народа .Вољела бих да нисам у праву .Мислим да је ово све смисљено у корист позиције !

Name

Реаполо

11.09.2018 21:52

Цаусевиц се нагодио.Спирица Миле пустио низ воду.Цаусевиц је Спирицу давао паре и за Додика само сто је овај Дрварски намазанко заборавио дати.Низ водууууууу

Name

Риле

11.09.2018 17:30

НЕ МОЗЕ НАМ НИКО НИСТА! ОПЕТ ЦЕ СНСД ВЛАДАТИ И БОГУ ХВАЛА БИТИ НА ЦЕЛУ СРПСКЕ ЈОС МНОГО МНОГО ГОДИНА! ДО ПОБЈЕДЕ! ЗИВЈЕЛА СРПСКА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ

11.09.2018 17:41

ЗИВЈЕЛА СРПСКА ,АЛИ БЕЗ ЛОПОВА И УБИЦА ИЗ СНСДа. ЈАДНИ ВИ ,ПОНОСИТЕ СЕ СТО СТЕ ПОКРАЛИ И ПОГАЗИЛИ СВЕ СТО ЈЕ СРПСКО, СВЕ СТО СУ НАСИ ПРЕЦИ ВИЈЕКОВИМА СТВАРАЛИ И ЊЕГОВАЛИ. ЗНАТЕ ЛИ ВИ СТА ЈЕ ПОСТЕН ЦОВЈЕК ???

Name

Блацкоут 113%

11.09.2018 17:48

Ова је добра.

Name

_довллаx_

11.09.2018 18:33

Само подсјецања ради, Израелска амбасада у Београду отказала је рентирање Додикове виле на Дедињу из разлога како су званицно навели,з ато сто је Додик најкорумпиранији политицар у Европи.

Name

@ Риле

11.09.2018 18:36

Сви ћете на свирање клавира! Врло брзо!

Name

Гиле

11.09.2018 18:39

Риле, сви непријатељи РС-а подрзавају твоје зеље 100%!!!

Name

Туцкер

11.09.2018 17:30

"Види ти лика, чим га нема три дана у јавности знајте да лежи потрбуске и смисла неку превару. Види ти лика." рече Д Мектиц, иначе мој добар пријатељ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Обрад Кесић

11.09.2018 17:33

Изгубили су повјерење. Што би рекао Оливер Мандић СВЕ, СВЕ ЈЕ ПРОПАЛО, СВЕ СЕ СРУШИЛО....

ОДГОВОРИТЕ
Name

ИСТИНА

11.09.2018 17:33

УНИСТИТЕЉИ СРПСКОГ РОДА, ТРАДИЦИЈЕ И СВЕГА ЗА СТА СУ СЕ НАСИ ПРЕЦИ БОРИЛИ И ЗАЛАГАЛИ, ДА ВИСЕ ПРЕСТАНИТЕ ОБМАЊИВАТИ НАРОД И ВОДИТИ ГА У ПРОПАСТ. УКРАЛИ СТЕ ДОВОЉНО ДА ВАМ И УНУЦАД НЕ ТРЕБАЈУБРАДИТ НИСТА. ИДИТЕ ИЗ ОВЕ ЗЕМЉЕ, У БЕЦ ,У ДРУГЕ ГРАДОВЕ ГДЈЕ ИМАТЕ ИМОВИНУ, НАЛЕТ ВАС БИЛО САМО ИДИТЕ ВИСЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цецава доња

11.09.2018 17:37

Не волим амере али хвала за отварање оцију и спасење образа Рс.Спиро сто си свиро,свиро.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прелетац

11.09.2018 17:37

Сад це Спириц да прелети. Цим се дирне у паре Спириц це да промјени дрес.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тастер

11.09.2018 18:40

Мислис да це Спиро издати сефа да спаси себе? Немогуце, он је бастион Српске!!!

Name

@ прелетач

01.01.1972 00:00

Е па да видимо и тај филм! Не, да он не би, него баш ме занима ко би га примио? Једино може прелетјети на Туњице!

Name

ПРАВДА ЗА ДАВИДА

11.09.2018 17:37

ГОСПОДО ,КАКВА ГОД ДА ЈЕ АМЕРИКА У ЊОЈ ПОСТОЈЕ ЗАКОНИ ,НАСУПРОТ НАС, ТАМО СЕ ВИДЕ ПОСТУПЦИ И ПРОТИВ ТРАМПА .. МОГУ ГА И СМИЈЕНИТ .. А ГОСПОДО ЛОПОВИ, ВИ СТЕ МАФИЈА И ИМАТЕ ДРЗАВУ ИЗА СЕБЕ АЛИ СХВАТИТЕ ВИСЕ .. ПРЕВИСЕ СТЕ ПОСТАЛИ ,ЛОПОВИ, УБИЦЕ, КРИМИНАЛЦИ, БАТИНАСИ .. ГОТОВО ЈЕ, НАРОД ЈЕ ПРОГЛЕДАО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

?????????????????????

11.09.2018 21:57

Ееееее немој тако па РС је нај успјеснија јос мо дрзава и то Миле нас оцјепио,цјепа је сваки дан,2015 нам обецо,за 2018,па добро нас воде ова двојица,МИСЛИМ И СWИЦА нам завиди...стаје Америка нула овде је правосудје нај квалитетнијее......

Name

Пантиц

11.09.2018 17:52

Цуј донације од пријатеља хахахахохохо , бас нас сматрас овцама Спирицу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

11.09.2018 19:46

Најјаце је сто он оцекује да људи повјерују у то...

Name

11.09.2018 22:02

Ја му вјерујем стосте такви????зена сам ал дамига је видјет у граду стварно људи пукла би му такву плеску само немогуга срести...вредја љутску ителигецијику...поруцујем Кћерки Спирицевој сине јел те није срам оваквог Тате,сине цитас ли ти портале,сине потхитно се одреци тате да те висе не. Срамоти.да сам ти јабих јавно то урадила,тата ти је олис,лазов

Name

банкар

11.09.2018 17:58

Ове санкције само симболицно погадјају ове лопове,када ЕУ уведе санкције овим криминалцима е онда це добро осјетит,забрана уласка у ЕУ њима и породицама,блокада свих рацуна,забрана користења некретнина,замрзавање цијеле имовине е то су санкције.Онда би другације прицали и то би била права борба против корупције.Неко написа како доци до Додикови пара у Русији, није он будала да дрзи паре у руским банкама кад и сами Руси дрзе у Западним банкама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дадааа

11.09.2018 19:47

Бити це ЦИСТКЕ.

Name

Ранко

11.09.2018 18:08

Види Миле како брани Спиру. Лопов брани лопова! А, Америка слаба, казе Додо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лола

11.09.2018 18:15

Домаће правосуђе и други надлежни органи ни оком не мрдају када су у питању "крупне рибе" уплетене у корупцију, злоупотребу функција и криминила иако о томе постоје релевантне чињенице и докази. Можда би Кормакова свом шефу у Вашингтону требало да предложи за "црну листу" и појединце из правосуђа који који опструишу и избјегавају да гоне и процесуирају оне који су уплетени у корупцију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Свашта сам видио

11.09.2018 18:28

Свашта сам видио али оваквих будала сто дају глас Спирицу то су случајеви за психијатрију

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мијешање

11.09.2018 18:38

Американци боље знају шта се дешава у БиХ него било која институција или појединац у њој. 1999 су са Јадранског мора убацивали пројектиле кроз прозор Генералштаба ВЈ у Београду. Тек 2008 је досхао смарт пхоне и ГПС за сваког. Ово је мијешање у изборе, Само незнам коме хоће помоћи. Вучић и Путин се стављају на Бајину страну, то је јасно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

007 Бонд

11.09.2018 18:42

Американци, Руси и Кинези су јако битни за српски народ. Од њих нам све зависи, а најбитније је неко будуће уједињење СРБ, РС, а можда и ЦГ. ...А од ових европских Германа и Англосаксонаца (Енглеза) не може нормално да се живи, јер већ 100 година нам пакосте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Професор

11.09.2018 19:54

Бонд чобане, није за тебе интернет. Паметније ти је да се фокусираш на своје стадо да ти не побјегне која овца.

Name

@

11.09.2018 22:05

Ми некоме битни,ста провита,одо скоцит са балкона

Name

мали влах

11.09.2018 19:11

НИСТЕ ВИ СИТНЕ РИБЕ..ОДАВНО ВАС ПРАТИ АМЕРИКА, ИМА ВАС ЈОШ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нема помоци

11.09.2018 19:23

Ово су Амери урадили у договору са Спирицем. Он им је платио да га ставе на црну листу. Сад це сви бас из ината гласати за њега. Такви смо ми и нема нам помоци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лова

11.09.2018 19:41

Изгледа да је код спиркете била и бајина лова.

Name

@

11.09.2018 22:07

Лупас,коце за ту будалу гласати само ботови..а уситнили су

Name

куку нама са нама

11.09.2018 19:58

Глупи Амери,нису упознати да је ове године кромпир добро понио,и да је пољопривреда стуб наше дежеле,а наш Шпиридан је човјек са села!Треба их напасти са Трећим РС пуком,хаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

А БИМАЛ БРЧКО?

11.09.2018 20:19

КОЛИКО СУ ШПИРИЋ И АНТО ДОМИЋ МАЗНУЛИ ПАРА ОД БИМАЛА?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маратонци трче..

11.09.2018 20:26

Људи, па ови Американци и нису тако лоши..!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лутвина кахва

11.09.2018 20:31

У Травничкој хроници Хамди-бег, испијајући кахву, вели: 'Многи је овдје дошао да остане, али ми смо сваком до сада у леђа погледали, па ћемо и њима ако баш дођу..'. Па онда 'и до сада је многи којешта тражио, али не бива све што ко тражи..', те 'ничија није до зоре горила..' Ето.., како тад тако и данас. А прошло више од 200 љета. Андрић Хамди-бега описује као крупног, отежалог травничког бега, у годинама већ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

приједор

11.09.2018 21:00

гласајмо ми за насег Шпирића легенду,Амери су ионако пропали њихово је још мало.ШПИРИЋ,ДОДИК,ЖЕЉКА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хммммм

11.09.2018 21:03

Људи па ово је добро за Србе,сад је и једна Бошњакиња на црној листи ,Спирина Нада,пардон Сенада....

ОДГОВОРИТЕ
Name

И Сарајево

11.09.2018 21:22

Милораде само јако до побједе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИ 2018-400.000$

11.09.2018 21:44

МОЛИМ АМЕРЕ ДА ОСТАВЕ НА МИРУ СТРАНАЧКОГ СИ ЈАЧА КРОМПИРА УСТА ГЛАДНА НЕ ПИТАЈУ СТА ВИ МИСЛИТЕ!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран

11.09.2018 22:48

Следеци потез - санкције ЕУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цело

11.09.2018 22:57

Спириц планиран нови премијер РС Вријеме за одмор 5 година.

ОДГОВОРИТЕ
Name

@министар

11.09.2018 23:10

Да, од биједе, то И јесте проблем

ОДГОВОРИТЕ
Name

ссс

11.09.2018 23:31

А коментар му је ..... Јоооој Па ниси то болан због фризуре на листи, него зато сто си ЛОПОВ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Око моје мило

12.09.2018 00:29

Хах а ко није 15 г на власти никад горе ста је добро млади отисли фирме и индустрија нераде једино њихови тајкуни послују са њима....

ОДГОВОРИТЕ
Name

доста нам корупције

12.09.2018 01:09

Бице јос висе њих санкционисани! Бисерка је следеца и све даље и даље. Хоце ли те особе одговарати? или бити саслусани и казњени? Неби се САД спрдао, него имају доказе за корупцију коју су поцинили, тако и за Дудука. Одмах њих казнити!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Спириц легенда

12.09.2018 05:08

Једини који је системски спријецио просиривање Институција БиХ за вријеме док је био Предсједавајуци Савјета министара. Ако су то јавно износили у Сарајеву како он неда јацање БиХ јасно је да је он цовјек који је у то вријеме радио добру ствар за Републику Српску. Сада прицати како он има имовину тамо, вамо, господо добри сте са странцима засто онда преко њих не настимате Интерполову потјерницу за њим када је он толико лос а ви толике постењацине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре ре ре

12.09.2018 05:13

Чуо сам да Шпирић немозе да стигне да обере малине толико су му родиле да и ноцу бере. И чуо сам да његове краве теле и по двоје троје и чак неке по четверо телади јер њему то треба.Ма то је бре поштен човјек јер да је ту нешта мутно било осудио би га суд дрзавни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Богдан

12.09.2018 05:51

Шпирић је толико накривио уста од својих лажи, фаца му сама говори.Посебно је злобно од њега она његова ,,браћо и сестре,, хехе..

ОДГОВОРИТЕ
Name

каурин

12.09.2018 06:34

Није америка изгубила повјерење у СНСД...Пазите ви да се не врати снсд на велик а врата а уз помоц америке који су их и поставлили ту да сјеву Српски народ и све редом...могао би бити добар трик само..

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПДП

12.09.2018 06:46

Но, идемо да се организујемо као цивилизован свијет и да ево путем БН ТВ пријавимо све оне „санадере “ који опљачкаше БиХ и растјераше овај јадни народ. Добро Шпира из СНСД а је сада означен. Идемо даље, још гори од Шпире јесте из ПДП а Бранко Докић професор у пензији али сада је амбасадор БиХ у Грчкој –Боже ме сачувај.Не зна нити један језик-Господе Боже.Од своје плате је “зарадио“ у БЛуци 9 кућа, 13 станова, 1234 дунума градјевинског земљишта, па кућу у Брцелони, кућу у Боки Которској, стан у Београду, стан у НСаду, виноград са винаријом Јунгић од пара мобис,а са криминалцем Жељком Јунгић, фабрику алкохолних и безалкохолних пића у околни Ивањице Србија (најпознатија му је ракија Докара коју извози у Русију), банковни рачуни по инистранству,…. . Ти сада пријави следећег и …. , па че ваљда да се роди овдје ред.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рода

12.09.2018 16:52

Их има их, Додик,Зељка,Дјокиц,Ковацевиц,Лукац,Цадјо,.....

Name

Пике

12.09.2018 06:52

Али су га зато насли у СДС-у!

ОДГОВОРИТЕ
Name

з

12.09.2018 07:05

хттпс://www.атвбл.цом/вијести/република-српска/снсд-у-убједљивој-предности-415-одсто-сдс-205-одсто-11-9-2018

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јован

12.09.2018 07:07

Називате фашистима Америку..Ок.А што баја трази кредите од ММФ?Јел ммф мозда кинези држе?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гојко

12.09.2018 11:47

Ево летим

ОДГОВОРИТЕ