Amerika izgubila povjerenje u SNSD

Zbog različitih koruptivnih radnji poslaniku Saveza nezavisnih socijaldemokrata u Predstavničkom domu Parlamenta BiH, Nikoli Špiriću i njegovoj porodici zabranjen je ulazak u SAD. Ovu odluku donio je lično sekretar Stejt departmenta Majk Pompeo. Za Špirića i njegove stranačke kolege sankcije su politički obračun.

Republika Srpska 11.09.2018 | 19:19
Amerika izgubila povjerenje u SNSD
Nakon Milorada Dodika još jedan od čelnika SNSD-a nalazi se na „crnoj listi“ Sjedinjenih Američkih Država. Nikoli Špiriću i članovima njegove porodice zabranjen je ulazak u ovu zemlju zbog njegovog učešća u koruptivnim radnjama.

Iz Ambasade SAD-a u Sarajevu navode da postoje dokazi da je Špirić ostvario korist od korupcije i da je ometao javne procese.

''Državni sekretar SAD, Majkl Pompeo, i Ministarstvo inostranih poslova SAD posjeduju vjerodostojne informacije da je Nikola Špirić bio uključen u javnu korupciju i ostvario korist od iste, uključujući ostvarivanje nepropisne koristi tokom obavljanja javnih funkcija i ometanje javnih procesa tokom svog mandata kao člana Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH.
Kada državni sekretar posjeduje vjerodostojne informacije da je neki zvaničnik bio uključen u značajne koruptivne aktivnosti, nalaže da taj zvaničnik i članovi njegove neposredne porodice budu označeni kao osobe kojima nije dozvoljen ulazak u SAD'', stoji u odgovoru Ambasade SAD u BiH.

Poslanik SNSD-a u Predstavničkom domu parlamenta BiH Nikola Špirić rekao je da kao iskusan političar može da shvati da se nekom ne dopadaju njegovi politički stavovi i da mu zbog toga uvode sankcije, ali da je politička šizofrenija, a ne demokratija, da ga neko u 21. vijeku ucjenjuje preko članova porodice, supruge i djece.

''Vidjećemo čiji je to rukopis, ali moja je poruka da nema kolebanja i da institucije Republike Srpske i srpski narod moraju imati principijelne stavove u odbrani. Politika se može voditi samo na bazi jasnih političkih i nacionalnih stavova'', izjavio je Špirić.

Sankcije Nikoli Špiriću pokušao je da opravda i njegov stranački šef. Za Milorada Dodika je nevjerovatno da su Sjedinjene Američke Države uvele sankcije poslaniku njegove stranke koji je u opoziciji. Smatra i da su sankcije klasičan politički obračun.

''Jeste ovako neka poruka ali je potpuno degutantno. Ono što ja imam osjećaj samo mi smanjuje snagu i osjećan snage Amerike. Ovo mi vise liči da uradi neko ko je u jadnom položaju nego neko ko je snažan. Ne treba ovdje snaga, samo treba dovoljnno da budete bezobrazni kao što je ova američka ambasadorka. Šta zna državni američki sekretar ko je Nikola Špirić. Ja bih volio da zna ali on vjerovantno ne zna. Možda zna ko je Milorad Dodik'', rekao je predsjednik Srpske.

Sankcije Nikoli Špiriću se mogu posmatrati iz dva ugla, Ili su Amerikanci izgubili povjerenje u svog vijernog saveznika SNSD ili je ovo podstriek u kampanji, kaže politički analitičar Verlizar Antić.

Nikola Špirić godinama je enormno uvećavao bogastvo bez dokaza o zarađenom o čemu je BN televizija izvještavala. U proteklih 10 godina potpredsjednik SNSD-a dovodio se u vezu s nekoliko kriminalnih i koruptivnih afera, koje su teške stotine hiljada evra a na koje je bh. pravosuđe ostalo nijemo.

Špirić je 2009. godine bio ključna figura afere "Audi". Radi se o kupovini službenog automobila za njega, gdje je cijena vozila za samo jedan dan neobjašnjivo porasla za 86.000 KM.

Dva puta je "vođena istraga" u slučaju kupovine stana Nikole Špirića u Beču. SIPA je provjeravala Špirićeve bankovne transakcije iz 2008. godine, kada se na njegovim računima pojavilo više od 400 hiljada evra.

On je tada rekao kako je novac koji se nalazi na njegovom računu zaradio prodajom knjiga i donacija koje je dobio od prijatelja. Špirića su prijavljivali i za nepotizam i nesavjestan rad u službi ali i da je krivotvorio dokumente.



BN TV

Komentari / 85

Ostavite komentar
Name

Olos

11.09.2018 17:21

Ameri lazu bas je on postenjacina!!!

ODGOVORITE
Name

Mitric Dejan Gricko

11.09.2018 17:39

Idemo Spirkeeeee!!! U pobjedu!!! Na najjace!!

Name

Lopovcine obojica!

11.09.2018 17:41

"Šta zna državni američki sekretar ko je Nikola Špirić. Ja bih volio da zna ali on vjerovantno ne zna. Možda zna ko je Milorad Dodik'', rekao je predsjednik Srpske. Obojica ste lopovi kapitalci!

Name

Re

11.09.2018 17:46

Tacno covjek se bavi poljoprivredom.. postoje i dokazi sa krompirom. On pojma nema sta su to kriminalne radnje.. sve je ovo usmjereno protiv Rs i srpskog naroda kako sam kaze.. nastavice jos jace sa poljoprivredom jer mu je izgleda malo bilo..

Name

re olos

11.09.2018 17:50

Utoj nazovi drzavi (bih) i djeca lazu a kamoli politicari.Svi svi svi.

Name

075

11.09.2018 18:10

Ne piše se "vijernog" nego "vjernog" ako ste ijekavicu zaboravili!!

Name

Lugar

11.09.2018 18:18

Chi to!? Nije moguce, pa zar i ti brate Brute. Sta si ti uradio.

Name

Oki

11.09.2018 18:19

Uvalio je i njima,i opoziciji

Name

Gavro

11.09.2018 18:21

Jesil Mektica zadovoljan nema spirketu u Amerika acnon stop je tamo bio kao i ti u moskvi koja glupost za glupe Navarra jace

Name

Re

11.09.2018 18:23

Naj veci uspjeh Diplomatie Igora Crndka eto nema spirketu u Amerika hahahaha jebala GA krmackova

Name

Re

11.09.2018 18:28

Fasste uvode sankcije svaki dan putinu a evo i miletu zivil antifasizam

Name

Re

11.09.2018 18:29

To spiricu sad si ihm dotuko sve jasno zivil snsd

Name

Ministar

11.09.2018 18:32

Na Balkanu policajac uzima mito 10-20 maraka. Odbornik 50-100 hiljada. Poslanik 100 000 - 1 000 000. Premijer/predsednik 10+ miliona. U americi obicni smrtnici ne kradu. Gradonacelnici, kongresmeni, predsednici i slicno kradu milijarde. Nemojte se zanositi da ima zemlje gdje se ne krade. Pogledajte samo sta je zapadnih postenih politicara pocelo da posluje na Kosovu. Razlika je samo sto ovda krade ko stigne a tamo samo veliki. Nemojte misliti da to odobravam. Samo kazem kako mislim da jeste. Problem je sto se tamo krade od naroda koji ima solidan zivotni standard a ovde se krade od gole bijede.

Name

Jasno ko dan

11.09.2018 18:34

Pušteni su niz vodu!

Name

Re

11.09.2018 18:47

Hajde dejo da te vidimo mi volimo takve

Name

Mrkela

11.09.2018 18:58

Da imate imalo u glavu nebi navijali za one kojise nazivaju ono sto nisu ako je kormakova ili ovaj ili tramp ili klinton itd amerikanci onda je i Bakir i babo mu bosanci i nije cudo da nadju zajednicku okupator je okupator e sad IMA Jos nesto jer postoje i poturice pa i oni SE snjima sloze pametnom dosta

Name

Za Mrkelu

11.09.2018 19:11

Da ti imaš išta u glavi, bilo bi ti jasno da smo mi već 20 godina okupirani od jedne sekte! I nama je samo cilj zbaciti sektu, i dočepati se slobode, pa makar i uz pomoć osvjedočenog dušmanina!

Name

mn

11.09.2018 19:25

Nikola je najpošteniji čovek u Srpskoj !Celog života je pošteno krao od siromašnih i sve je davao svojoj porodici i prijateljima !

Name

Speceni

11.09.2018 19:29

je politicar za primjer ,"uzoran","moralan" sve stekao sadeci krompir..

Name

rezime za premijerku

11.09.2018 19:42

Dva devastirana kvazi politicara, jedan svercer a drugi demagog, ujedinjuju srbsko biracko tijelo! Do konacne pobjede pravde, znanja i istine!

Name

RE Gavro

11.09.2018 20:39

Gle ovoga majke ti. Pise sam sebi replike a svaka se pozna jer ili je nepismen ili nezna nas jezik. Vidi ga napisao pet komentara jedan ispod drugog. Ajde zakopaj se

Name

Aco

12.09.2018 05:28

Ako nisu oni,ko je sad americki miljenik?Opozicija?

Name

SRBIN

12.09.2018 06:56

Za "Ministar": U cjelini Vaš komentar je prilično realan! Što se tiče ovog dijela: "... tamo se krade od naroda koji ima solidan životni standard, a ovde se krade od gole bijede", ja bih tu dodao da ti koji tamo navodno kradu, ipak stvaraju uslove "običnom" čovjeku, da, ako hoće raditi, može sebi stvoriti uslove za pristojnu egzistenciju, bilo da se radi o običnom radniku, bilo da se radi o vrhunskom stručnjaku (pri tome uopšte ne opravdavam i ne podržavam "kradljivce"). Druga važna stvar, tamo ipak institucije funkcionišu i nisu rijetke situacije da policija, tužilaštva i sudovi zbog kriminala procesuiraju i neke od vrlo uticajnih ljudi. "Običan" čovjek, u principu, bez teškoća ostvaruje svoja prava koja mu po propisima i po "zdravoj logici" pripadaju. Treća stvar - "običan" čovjek tamo može da funkcioniše i da se uopšte ne osvrće na to šta rade "krupne ribe" i političari. Nažalost kod nas je iz dana u dan sve izraženiji obrnut proces: institucije su sve više i više "ZAROBLJENE" kandžama politikanstva. Nestručnost, korupcija, politikanstvo i nepotizam u javnim institucijama su prisutni na svakom koraku. Možete biti veoma vrijedni i veoma stručni, ako se ne uklapate u šemu "vladajuće politike", veća je vjerovatnost da ćete biti "gladni", nego da ćete moći normalno funkcionisati kao individua, ali i doprinositi razvoju i napretku zajednice. Pravosuđe je potpuno uništeno i teško onom ko dođe u situaciju da zaštitu svojih prava mora tražiti pred našim sudovima (izvinjavam se časnim pojedincima u tim institucijama koji su u ogromnoj manjini). Zdravstvo u raspadu (po zdravstvenim ustanovama "vladaju" politički klanovi. I, manje-više, tako je u kompletnom javnom sektoru ! O privredi i stvaranju novih vrijednosti niko na smislen način i ne razmišlja. Sve je skoncentrisano na to - kako da se iz postojećih "opšte-narodnih" resursa "JAMI" što se još jamit može. Sve je u funkciji toga. Zdrav um to naprosto ne može razumjeti! Mi smo toliko "oboljelo društvo" da se po nekad pitam - da li ovi koji "programiraju" ovakav način života kod nas nisu možda mnogo pametniji od nas običnih smrtnika, te su možda odavno shvatili razmjere bolesti našeg društva, te da je jedini lijek za tu bolest IZOLACIJA I UNIŠTENJE, pa nas upravo tim putem i vode do konačnog cilja ??? Gdje je izlaz iz ove situacije ? Odgovor na ovo pitanje je i vrlo težak i vrlo lagan. LAGANI dio odgovora: "Budimo ljudi! Ne činimo drugima ono što ne želimo da se nama događa! Uvažavajmo tradicionalne ljudske vrijednosti koje su kroz hiljade godina stvarane i opstajale! Shvatimo da nam je za ležanje potreban samo jedan krevet, za sjedenje samo jedna stolica, ... i samo jedno grobno mjesto. Ne dostiže se sreća gomilama (naročito ukradenog) novca. ... itd". TEŽI dio odgovora (ustvari je to opet pitanje): "Kako nas iz ovog sveopšteg ljudskog ludila vratiti na uvažavanje tradicionalnih vrijednosti (koje naravno moraju biti prilagođene savremenom dobu i tehnološkom stepenu razvitka društva - da me ne bi tko pogrešno shvatio i pomislio da zagovaram način života "primitivne ljudske zajednice". Na čelnim pozicijama u svakom društvu moraju biti ljudi koji su spremni svojim primjerom da ukazuju običnom "puku" šta su stvarne vrijednosti i čemu treba da stremi svaki čovjek kako bi on sam bio sretan i kako bi cjelokupno društvo funkcionisalo na zdravim osnovama što će biti garancija konstantnog razvoja tog društva, a time onda i sretnog života svakog pojedinca u njemu.

Name

SPASE

12.09.2018 07:13

Narod izgubio povjerenje, hahahaha. Sira i krumpira....?

Name

PRAVDA

11.09.2018 17:28

DODIK, REKAO JE NAS SVETI OTAC PETAR CETINSKI ,,MOZES KAKO HOCES ALI NE MOZES DOKLE TI HOCES,,. POSTOJE GRANICE SVEGA A TI SI DAVNO PRESAO TU GRANICU. TVOJA BUDUCNOST JE ROBIJA I SIROMASTVO SVAKOGA TVOGA.

ODGOVORITE
Name

Korupcija

11.09.2018 17:29

Spirke, spirke, stara lopina, iz firme u firmu iz stranke u stranku. Na kraju nadje brata Baju pa udari iz banke u banku iz tendera na tender pa sve lapo.Malo mu bilo kurobecanja po B. Luci i Sarajevu pa sad bi malo i po Becu. Izbecices se ti dobro stara bitango. Pravda za Davida

ODGOVORITE
Name

Report sa terena:

11.09.2018 18:04

Nas beclija Spirke i nas italijan Telgetija su nasa elita, a Zeljka je samo kolateralna steta. Milokrad je biznismen koji od kriminalnog posla ne vidi vise stvarnost. Svi rade na reformskoj agendi "Srbsku tiha voda nosi" dok Gaco (Lukac) cuva strazu..

Name

Apollo 13

11.09.2018 17:29

Kad ne smije tuzilastvo,Rs i Bih,onda amerikanci moraju sa svojih Nebeskih Satelita da vide korupciju koja se siri van Bih , i da prijave ovo kradju narodnih para.

ODGOVORITE
Name

Andela

11.09.2018 19:32

Plasim se da ovo nije Zeljka dogovorila sa americkim lobistima .Da su ga stavili na listu poslije izbora ,vjerovala bih u njihove dobre namjere .Ovako su samo probudili inat srpskog naroda .Voljela bih da nisam u pravu .Mislim da je ovo sve smisljeno u korist pozicije !

Name

Reapolo

11.09.2018 21:52

Causevic se nagodio.Spirica Mile pustio niz vodu.Causevic je Spiricu davao pare i za Dodika samo sto je ovaj Drvarski namazanko zaboravio dati.Niz voduuuuuuu

Name

Rile

11.09.2018 17:30

NE MOZE NAM NIKO NISTA! OPET CE SNSD VLADATI I BOGU HVALA BITI NA CELU SRPSKE JOS MNOGO MNOGO GODINA! DO POBJEDE! ZIVJELA SRPSKA!

ODGOVORITE
Name

RE

11.09.2018 17:41

ZIVJELA SRPSKA ,ALI BEZ LOPOVA I UBICA IZ SNSDa. JADNI VI ,PONOSITE SE STO STE POKRALI I POGAZILI SVE STO JE SRPSKO, SVE STO SU NASI PRECI VIJEKOVIMA STVARALI I NJEGOVALI. ZNATE LI VI STA JE POSTEN COVJEK ???

Name

Blackout 113%

11.09.2018 17:48

Ova je dobra.

Name

_dovllax_

11.09.2018 18:33

Samo podsjecanja radi, Izraelska ambasada u Beogradu otkazala je rentiranje Dodikove vile na Dedinju iz razloga kako su zvanicno naveli,z ato sto je Dodik najkorumpiraniji politicar u Evropi.

Name

@ Rile

11.09.2018 18:36

Svi ćete na sviranje klavira! Vrlo brzo!

Name

Gile

11.09.2018 18:39

Rile, svi neprijatelji RS-a podrzavaju tvoje zelje 100%!!!

Name

Tucker

11.09.2018 17:30

"Vidi ti lika, čim ga nema tri dana u javnosti znajte da leži potrbuske i smisla neku prevaru. Vidi ti lika." reče D Mektic, inače moj dobar prijatelj.

ODGOVORITE
Name

Obrad Kesić

11.09.2018 17:33

Izgubili su povjerenje. Što bi rekao Oliver Mandić SVE, SVE JE PROPALO, SVE SE SRUŠILO....

ODGOVORITE
Name

ISTINA

11.09.2018 17:33

UNISTITELJI SRPSKOG RODA, TRADICIJE I SVEGA ZA STA SU SE NASI PRECI BORILI I ZALAGALI, DA VISE PRESTANITE OBMANJIVATI NAROD I VODITI GA U PROPAST. UKRALI STE DOVOLJNO DA VAM I UNUCAD NE TREBAJUBRADIT NISTA. IDITE IZ OVE ZEMLJE, U BEC ,U DRUGE GRADOVE GDJE IMATE IMOVINU, NALET VAS BILO SAMO IDITE VISE.

ODGOVORITE
Name

Cecava donja

11.09.2018 17:37

Ne volim amere ali hvala za otvaranje ociju i spasenje obraza Rs.Spiro sto si sviro,sviro.

ODGOVORITE
Name

Preletac

11.09.2018 17:37

Sad ce Spiric da preleti. Cim se dirne u pare Spiric ce da promjeni dres.

ODGOVORITE
Name

Taster

11.09.2018 18:40

Mislis da ce Spiro izdati sefa da spasi sebe? Nemoguce, on je bastion Srpske!!!

Name

@ preletač

01.01.1972 00:00

E pa da vidimo i taj film! Ne, da on ne bi, nego baš me zanima ko bi ga primio? Jedino može preletjeti na Tunjice!

Name

PRAVDA ZA DAVIDA

11.09.2018 17:37

GOSPODO ,KAKVA GOD DA JE AMERIKA U NJOJ POSTOJE ZAKONI ,NASUPROT NAS, TAMO SE VIDE POSTUPCI I PROTIV TRAMPA .. MOGU GA I SMIJENIT .. A GOSPODO LOPOVI, VI STE MAFIJA I IMATE DRZAVU IZA SEBE ALI SHVATITE VISE .. PREVISE STE POSTALI ,LOPOVI, UBICE, KRIMINALCI, BATINASI .. GOTOVO JE, NAROD JE PROGLEDAO.

ODGOVORITE
Name

?????????????????????

11.09.2018 21:57

Eeeeee nemoj tako pa RS je naj uspjesnija jos mo drzava i to Mile nas ocjepio,cjepa je svaki dan,2015 nam obeco,za 2018,pa dobro nas vode ova dvojica,MISLIM I SWICA nam zavidi...staje Amerika nula ovde je pravosudje naj kvalitetnijee......

Name

Pantic

11.09.2018 17:52

Cuj donacije od prijatelja hahahahohoho , bas nas smatras ovcama Spiricu

ODGOVORITE
Name

Re

11.09.2018 19:46

Najjace je sto on ocekuje da ljudi povjeruju u to...

Name

11.09.2018 22:02

Ja mu vjerujem stoste takvi????zena sam al damiga je vidjet u gradu stvarno ljudi pukla bi mu takvu plesku samo nemoguga sresti...vredja ljutsku iteligecijiku...porucujem Kćerki Spiricevoj sine jel te nije sram ovakvog Tate,sine citas li ti portale,sine pothitno se odreci tate da te vise ne. Sramoti.da sam ti jabih javno to uradila,tata ti je olis,lazov

Name

bankar

11.09.2018 17:58

Ove sankcije samo simbolicno pogadjaju ove lopove,kada EU uvede sankcije ovim kriminalcima e onda ce dobro osjetit,zabrana ulaska u EU njima i porodicama,blokada svih racuna,zabrana koristenja nekretnina,zamrzavanje cijele imovine e to su sankcije.Onda bi drugacije pricali i to bi bila prava borba protiv korupcije.Neko napisa kako doci do Dodikovi para u Rusiji, nije on budala da drzi pare u ruskim bankama kad i sami Rusi drze u Zapadnim bankama.

ODGOVORITE
Name

Dadaaa

11.09.2018 19:47

Biti ce CISTKE.

Name

Ranko

11.09.2018 18:08

Vidi Mile kako brani Spiru. Lopov brani lopova! A, Amerika slaba, kaze Dodo!

ODGOVORITE
Name

Lola

11.09.2018 18:15

Domaće pravosuđe i drugi nadležni organi ni okom ne mrdaju kada su u pitanju "krupne ribe" upletene u korupciju, zloupotrebu funkcija i kriminila iako o tome postoje relevantne činjenice i dokazi. Možda bi Kormakova svom šefu u Vašingtonu trebalo da predloži za "crnu listu" i pojedince iz pravosuđa koji koji opstruišu i izbjegavaju da gone i procesuiraju one koji su upleteni u korupciju.

ODGOVORITE
Name

Svašta sam vidio

11.09.2018 18:28

Svašta sam vidio ali ovakvih budala sto daju glas Spiricu to su slučajevi za psihijatriju

ODGOVORITE
Name

Miješanje

11.09.2018 18:38

Amerikanci bolje znaju šta se dešava u BiH nego bilo koja institucija ili pojedinac u njoj. 1999 su sa Jadranskog mora ubacivali projektile kroz prozor Generalštaba VJ u Beogradu. Tek 2008 je doshao smart phone i GPS za svakog. Ovo je miješanje u izbore, Samo neznam kome hoće pomoći. Vučić i Putin se stavljaju na Bajinu stranu, to je jasno.

ODGOVORITE
Name

007 Бонд

11.09.2018 18:42

Американци, Руси и Кинези су јако битни за српски народ. Од њих нам све зависи, а најбитније је неко будуће уједињење СРБ, РС, а можда и ЦГ. ...А од ових европских Германа и Англосаксонаца (Енглеза) не може нормално да се живи, јер већ 100 година нам пакосте.

ODGOVORITE
Name

Profesor

11.09.2018 19:54

Bond čobane, nije za tebe internet. Pametnije ti je da se fokusiraš na svoje stado da ti ne pobjegne koja ovca.

Name

@

11.09.2018 22:05

Mi nekome bitni,sta provita,odo skocit sa balkona

Name

mali vlah

11.09.2018 19:11

NISTE VI SITNE RIBE..ODAVNO VAS PRATI AMERIKA, IMA VAS JOŠ.

ODGOVORITE
Name

Nema pomoci

11.09.2018 19:23

Ovo su Ameri uradili u dogovoru sa Spiricem. On im je platio da ga stave na crnu listu. Sad ce svi bas iz inata glasati za njega. Takvi smo mi i nema nam pomoci.

ODGOVORITE
Name

lova

11.09.2018 19:41

Izgleda da je kod spirkete bila i bajina lova.

Name

@

11.09.2018 22:07

Lupas,koce za tu budalu glasati samo botovi..a usitnili su

Name

kuku nama sa nama

11.09.2018 19:58

Glupi Ameri,nisu upoznati da je ove godine krompir dobro ponio,i da je poljoprivreda stub naše dežele,a naš Špiridan je čovjek sa sela!Treba ih napasti sa Trećim RS pukom,haha

ODGOVORITE
Name

A BIMAL BRČKO?

11.09.2018 20:19

KOLIKO SU ŠPIRIĆ I ANTO DOMIĆ MAZNULI PARA OD BIMALA?

ODGOVORITE
Name

Maratonci trče..

11.09.2018 20:26

Ljudi, pa ovi Amerikanci i nisu tako loši..!!

ODGOVORITE
Name

Lutvina kahva

11.09.2018 20:31

U Travničkoj hronici Hamdi-beg, ispijajući kahvu, veli: 'Mnogi je ovdje došao da ostane, ali mi smo svakom do sada u leđa pogledali, pa ćemo i njima ako baš dođu..'. Pa onda 'i do sada je mnogi koješta tražio, ali ne biva sve što ko traži..', te 'ničija nije do zore gorila..' Eto.., kako tad tako i danas. A prošlo više od 200 ljeta. Andrić Hamdi-bega opisuje kao krupnog, otežalog travničkog bega, u godinama već.

ODGOVORITE
Name

prijedor

11.09.2018 21:00

glasajmo mi za naseg Špirića legendu,Ameri su ionako propali njihovo je još malo.ŠPIRIĆ,DODIK,ŽELJKA.

ODGOVORITE
Name

hmmmmm

11.09.2018 21:03

Ljudi pa ovo je dobro za Srbe,sad je i jedna Bošnjakinja na crnoj listi ,Spirina Nada,pardon Senada....

ODGOVORITE
Name

I Sarajevo

11.09.2018 21:22

Milorade samo jako do pobjede.

ODGOVORITE
Name

MI 2018-400.000$

11.09.2018 21:44

MOLIM AMERE DA OSTAVE NA MIRU STRANAČKOG SI JAČA KROMPIRA USTA GLADNA NE PITAJU STA VI MISLITE!!

ODGOVORITE
Name

Zoran

11.09.2018 22:48

Sledeci potez - sankcije EU.

ODGOVORITE
Name

Celo

11.09.2018 22:57

Spiric planiran novi premijer RS Vrijeme za odmor 5 godina.

ODGOVORITE
Name

@ministar

11.09.2018 23:10

Da, od bijede, to I jeste problem

ODGOVORITE
Name

sss

11.09.2018 23:31

A komentar mu je ..... Jooooj Pa nisi to bolan zbog frizure na listi, nego zato sto si LOPOV!!!

ODGOVORITE
Name

Oko moje milo

12.09.2018 00:29

Hah a ko nije 15 g na vlasti nikad gore sta je dobro mladi otisli firme i industrija nerade jedino njihovi tajkuni posluju sa njima....

ODGOVORITE
Name

dosta nam korupcije

12.09.2018 01:09

Bice jos vise njih sankcionisani! Biserka je sledeca i sve dalje i dalje. Hoce li te osobe odgovarati? ili biti saslusani i kaznjeni? Nebi se SAD sprdao, nego imaju dokaze za korupciju koju su pocinili, tako i za Duduka. Odmah njih kazniti!

ODGOVORITE
Name

Spiric legenda

12.09.2018 05:08

Jedini koji je sistemski sprijecio prosirivanje Institucija BiH za vrijeme dok je bio Predsjedavajuci Savjeta ministara. Ako su to javno iznosili u Sarajevu kako on neda jacanje BiH jasno je da je on covjek koji je u to vrijeme radio dobru stvar za Republiku Srpsku. Sada pricati kako on ima imovinu tamo, vamo, gospodo dobri ste sa strancima zasto onda preko njih ne nastimate Interpolovu potjernicu za njim kada je on toliko los a vi tolike postenjacine.

ODGOVORITE
Name

re re re

12.09.2018 05:13

Čuo sam da Špirić nemoze da stigne da obere maline toliko su mu rodile da i nocu bere. I čuo sam da njegove krave tele i po dvoje troje i čak neke po četvero teladi jer njemu to treba.Ma to je bre pošten čovjek jer da je tu nešta mutno bilo osudio bi ga sud drzavni.

ODGOVORITE
Name

Bogdan

12.09.2018 05:51

Špirić je toliko nakrivio usta od svojih laži, faca mu sama govori.Posebno je zlobno od njega ona njegova ,,braćo i sestre,, hehe..

ODGOVORITE
Name

kaurin

12.09.2018 06:34

Nije amerika izgubila povjerenje u SNSD...Pazite vi da se ne vrati snsd na velik a vrata a uz pomoc amerike koji su ih i postavlili tu da sjevu Srpski narod i sve redom...mogao bi biti dobar trik samo..

ODGOVORITE
Name

PDP

12.09.2018 06:46

No, idemo da se organizujemo kao civilizovan svijet i da evo putem BN TV prijavimo sve one „sanadere “ koji opljačkaše BiH i rastjeraše ovaj jadni narod. Dobro Špira iz SNSD a je sada označen. Idemo dalje, još gori od Špire jeste iz PDP a Branko Dokić profesor u penziji ali sada je ambasador BiH u Grčkoj –Bože me sačuvaj.Ne zna niti jedan jezik-Gospode Bože.Od svoje plate je “zaradio“ u BLuci 9 kuća, 13 stanova, 1234 dunuma gradjevinskog zemljišta, pa kuću u Brceloni, kuću u Boki Kotorskoj, stan u Beogradu, stan u NSadu, vinograd sa vinarijom Jungić od para mobis,a sa kriminalcem Željkom Jungić, fabriku alkoholnih i bezalkoholnih pića u okolni Ivanjice Srbija (najpoznatija mu je rakija Dokara koju izvozi u Rusiju), bankovni računi po inistranstvu,…. . Ti sada prijavi sledećeg i …. , pa če valjda da se rodi ovdje red.

ODGOVORITE
Name

Roda

12.09.2018 16:52

Ih ima ih, Dodik,Zeljka,Djokic,Kovacevic,Lukac,Cadjo,.....

Name

Pike

12.09.2018 06:52

Ali su ga zato nasli u SDS-u!

ODGOVORITE
Name

z

12.09.2018 07:05

https://www.atvbl.com/vijesti/republika-srpska/snsd-u-ubjedljivoj-prednosti-415-odsto-sds-205-odsto-11-9-2018

ODGOVORITE
Name

Jovan

12.09.2018 07:07

Nazivate fašistima Ameriku..Ok.A što baja trazi kredite od MMF?Jel mmf mozda kinezi drže?

ODGOVORITE
Name

Gojko

12.09.2018 11:47

Evo letim

ODGOVORITE