Рабио и Манчестер Сити? Састанак са Пепом се десио...!

Јувентус не одустаје, а ни Барселона, Томас Тухел не пушта Француза.

Фудбал 13.09.2018 | 18:45
Рабио и Манчестер Сити? Састанак са Пепом се десио...!
Био је Адријен Рабио тема многобројних трансфер спекулација током лета, а већ је сада јасно да ће исти случај бити и кроз три месеца.

Француски везиста можда није међу најбољима на својој позицији сада, али његова младост, растући квалитет, а посебно чињеница да му уговор са Пари Сен Жерменом истиче наредног јула чини га апсолутно траженом робом на фудбалском тржишту. Зато и не треба да чуди што су клубови попут Јувентуса и Барселоне грабе свим силама да Рабиоа ангажују и приволе га да се приклони њиховом царству. 

Сада се у игру укључила нова велика мачка - Манчестер Сити! И, није то само празна спекулација. Француски радио Монте Карло тврди да је Адријенова мајка, уједно и агент, већ имала састанак са Пепом Гвардиоломи његовим људима како би преговарали о могућем доласку на Етихад. Рабио ће наредног лета бити слободан играч, а од зиме ће већ бити у могућности да самостално бира наредни корак у каријери, без дозволе клуба. 

Ипак, Томас Тухел инсистира на томе да Рабио неће отићи и да и даље постоји отворена могућност да Француз потпише нови уговор. Подсетимо, ПСЖ је одбио да испуни захтев Адријенове мајке и свом играчу да плату од 600.000 евра месечно, што је Барселона била спремна да плати. Клубови се тада нису нашли око обештећења, пошто је ПСЖ тражио минимум 40.000.000 евра, а Барселона то није хтела да плати. Јувентус се нада да ће Рабиоа успети да убеди да дође као слободан играч наредног лета, али чини се да је сада Манчестер Сити врло озбиљан конкурент. Понајвише због директних контакта са Пепом Гвардиолом.

Томас Тухел је од доласка на Парк принчева урадио много тога да Рабио остане и потпише нови уговор по клупским захтевима. Дао је Французу капитенску траку током припремних утакмица, стално разговара с њим, обећао му је већу улогу у тиму и минутажу. Али, Рабио не одустаје од својих финансијских жеља, што ће на крају имати пресудну улогу. 

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар