Rabio i Mančester Siti? Sastanak sa Pepom se desio...!

Juventus ne odustaje, a ni Barselona, Tomas Tuhel ne pušta Francuza.

Fudbal 13.09.2018 | 18:45
Rabio i Mančester Siti? Sastanak sa Pepom se desio...!
Bio je Adrijen Rabio tema mnogobrojnih transfer spekulacija tokom leta, a već je sada jasno da će isti slučaj biti i kroz tri meseca.

Francuski vezista možda nije među najboljima na svojoj poziciji sada, ali njegova mladost, rastući kvalitet, a posebno činjenica da mu ugovor sa Pari Sen Žermenom ističe narednog jula čini ga apsolutno traženom robom na fudbalskom tržištu. Zato i ne treba da čudi što su klubovi poput Juventusa i Barselone grabe svim silama da Rabioa angažuju i privole ga da se prikloni njihovom carstvu. 

Sada se u igru uključila nova velika mačka - Mančester Siti! I, nije to samo prazna spekulacija. Francuski radio Monte Karlo tvrdi da je Adrijenova majka, ujedno i agent, već imala sastanak sa Pepom Gvardiolomi njegovim ljudima kako bi pregovarali o mogućem dolasku na Etihad. Rabio će narednog leta biti slobodan igrač, a od zime će već biti u mogućnosti da samostalno bira naredni korak u karijeri, bez dozvole kluba. 

Ipak, Tomas Tuhel insistira na tome da Rabio neće otići i da i dalje postoji otvorena mogućnost da Francuz potpiše novi ugovor. Podsetimo, PSŽ je odbio da ispuni zahtev Adrijenove majke i svom igraču da platu od 600.000 evra mesečno, što je Barselona bila spremna da plati. Klubovi se tada nisu našli oko obeštećenja, pošto je PSŽ tražio minimum 40.000.000 evra, a Barselona to nije htela da plati. Juventus se nada da će Rabioa uspeti da ubedi da dođe kao slobodan igrač narednog leta, ali čini se da je sada Mančester Siti vrlo ozbiljan konkurent. Ponajviše zbog direktnih kontakta sa Pepom Gvardiolom.

Tomas Tuhel je od dolaska na Park prinčeva uradio mnogo toga da Rabio ostane i potpiše novi ugovor po klupskim zahtevima. Dao je Francuzu kapitensku traku tokom pripremnih utakmica, stalno razgovara s njim, obećao mu je veću ulogu u timu i minutažu. Ali, Rabio ne odustaje od svojih finansijskih želja, što će na kraju imati presudnu ulogu. 

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar