То може само Јуве: 120 милиона за "резерву"!

Пауло Дибала гледа према Енглеској, из које стиже богата цифра за Аргентинца.

Фудбал 13.09.2018 | 22:30
То може само Јуве: 120 милиона за "резерву"!
Није баш резерва, али сигурно да није ни стартер. Јесте један од најбољих играча Јувентуса, ипак, Масимилијано Алегри га добро "штеди" у последње време. Пауло Дибала могао би већ током зиме да напусти "стару даму" и пресели се у Премијер лигу!

Новац за двадесетчетворогодишњег Аргентинца припремио је Манчестер јунајтед.

Додуше, италијански медији често су склони претеривању по питању цифара, али у данашњем фудбалу ништа није искључено, а посебно не када су у питању пребогати клубови, што је свакако Јунајтед.

"Калчомеркато" наводи да је реч о 120 милиона евра за играча који је ове сезоне стартовао само једном у три меча Серије А и већ се спекулише да би могао да оде.

На трансферу Дибале инсистира менаџер Јунајтеда Жозе Мурињо, пре свега јер сматра да му недостаје играч на позицији "десетке".

Конкуренцију би могао да има у Реал Мадриду и Барселони, али остаје питање да ли је шампион Италије спреман да се одрекне једног од најбољих фудбалера, иако није тренутно стандардан код Масимилијана Алегрија.

Дибала је у последња два меча, против Лација и Парме, играо само 10 минута и то на гостовању повратнику у Серију А када је ушао уместо Самија Кедире.

Три године је члан Јувентуса, а претходно је наступао за Палермо и аргентински Институто.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар