To može samo Juve: 120 miliona za "rezervu"!

Paulo Dibala gleda prema Engleskoj, iz koje stiže bogata cifra za Argentinca.

Fudbal 13.09.2018 | 22:30
To može samo Juve: 120 miliona za "rezervu"!
Nije baš rezerva, ali sigurno da nije ni starter. Jeste jedan od najboljih igrača Juventusa, ipak, Masimilijano Alegri ga dobro "štedi" u poslednje vreme. Paulo Dibala mogao bi već tokom zime da napusti "staru damu" i preseli se u Premijer ligu!

Novac za dvadesetčetvorogodišnjeg Argentinca pripremio je Mančester junajted.

Doduše, italijanski mediji često su skloni preterivanju po pitanju cifara, ali u današnjem fudbalu ništa nije isključeno, a posebno ne kada su u pitanju prebogati klubovi, što je svakako Junajted.

"Kalčomerkato" navodi da je reč o 120 miliona evra za igrača koji je ove sezone startovao samo jednom u tri meča Serije A i već se spekuliše da bi mogao da ode.

Na transferu Dibale insistira menadžer Junajteda Žoze Murinjo, pre svega jer smatra da mu nedostaje igrač na poziciji "desetke".

Konkurenciju bi mogao da ima u Real Madridu i Barseloni, ali ostaje pitanje da li je šampion Italije spreman da se odrekne jednog od najboljih fudbalera, iako nije trenutno standardan kod Masimilijana Alegrija.

Dibala je u poslednja dva meča, protiv Lacija i Parme, igrao samo 10 minuta i to na gostovanju povratniku u Seriju A kada je ušao umesto Samija Kedire.

Tri godine je član Juventusa, a prethodno je nastupao za Palermo i argentinski Instituto.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar