Препуцавања "због Челинца"

Реакције поводом физичког напада предсједника Српске Милорада Додика на бањалучког одборника ПДП-а Драшка Станивуковића у Челинцу не јењавају. У одбрану Станивуковића стао је министар иностраних послова БиХ Игор Црнадак који је демантовао тврдње да је користио службено возило у те сврхе. Владајући међутим сматрају да је све то исценирано од стране опозиције.

Република Српска 11.09.2018 | 16:24
Препуцавања "због Челинца"
Министар унутрашњих послова Српске Драган Лукач тврди да је бањалучки одборник ПДП-а Драшко Станивуковић злоупотријебљен од стране својих наредбодаваца који воде странку у којој се налази. То је потврђено, истиче Лукач,  тако што га је у Челинац довезао министар иностраних послова БиХ Игор Црнадак. 

"Овде се ради о смишљеној провокациј гдје је циљано се ишло да се предсједник Републике Српске испровоцира од руководства с обзиром да је господин Црнадак одвезао и довезао Станивуковића на лице мјеста и то не може да прође без знања и одобрења господина Бореновића“, каже Драган Лукач, министар унутрашњих послова РС.

Тврдње министра Лукача да сам у приватне сврхе користио службено возило су лаж, поручио је министар иностраних послова БиХ Игор Црнадак. Истиче да није у реду да Лукач прича неистине јер његова функција то њему не дозвољава. Црнадак је потврдио да је тај дан био у Челинцу, али другим поводом.

„Ја сам био у Челинцу око 16:45 х да посјетим двоје тинејџера које су малтретирали тај неки Лукачев Рајлић који је био најгори према њима и Додиково обезбијеђење. Био сам са њима и  рекли су да ће их пустити за 10 минута и ја сам отишао У Бањалуку а они су ту дјецу држали до пола једанаестнавече“, истиче Црнадак. 

У одбрану Лукача и његових изјава стали су и предсједник и премијерка Српске. Тврде да је Лукач народни јунак који је стао у одбрану српксог народа и да опозиција стално смишља начине да, како кажу, оскрнави дугогодишњи рад владајуће коалиције.

"Лукач није криминалац, а што се тиче Црнатка он би могао да објасни све, објасниће има времена он ће бити први који ће морати да објасни шта је радио у претходне четири године“, каже Милорад Додик, предсједник РС.

„Њихово понашање изашло је из свих могућих оквира нормалног понашње и оно се свело на то да се дискредитују људи, да измишљају ствари,  да се праве разне провокације и ту нема политике нема политичког става и акције нема дјеловања које је у интересу Републике Српске“, сматра Жељка Цвијановић, предсједник Владе РС.

Огласио се и Драшко Станивуковић. Каже да константно добија пријетње али да неће никог да пријављује полицији јер, како каже, то у овој држави не вриједи.

 „Добијам позиве преко сакривеног броја и кад ме назове ћути и кад се јавим каже мали немој то радити и престани с тим и трећа ствар ти си дошао до нас мислећи на Челинац доћемо ми и до тебе. Ја сам и прије овакве позиве пријављивао полицији имао сам снимач звука и за то су ми рекли да није дозвољено и није довољан доказ“, тврди Драшко Станивуковић, одборник ПДП-а у Градској скупштини Бањалука.

Предсједник Српске Милорад Додик физички је насрнуо на бањалучког одборника Драшка Станивуковића прије два дана у Челинцу приликом полагања камена темељца за изградњу моста на ријеци Врбањи. За овај случај, до сада, нико није нити приведен нити одговарао, док је Станивуковић добио три кривичне пријаве и казну од двије хиљаде марака.



БН ТВ

Коментари / 32

Оставите коментар
Name

Боњоур

11.09.2018 14:33

Доле влада И прецједник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда

11.09.2018 15:02

Јадан ли је овај народ,дјецу убијају и пребијају врх снсд-а и политицки лидери полиције а исте те мајке због припадности снсд секти гласају за такве.Ста није уреду сто је један малди цовјек борац против тоталитарног система покусао да исмије власт која је вецину његових другова протјерала из ове републике трбухом за хљебом.Ста ту није уреде,па зар није комицно и тузно да један предсједник отвара сески мост а премијерка крузни ток.Ста да оцекује омладина ондану овој земљи???Сабиром њихових резултата додје се до резултата пакуј се и бјези или се буни и гласај против ове багре.

Name

Ви ћете морати

11.09.2018 15:07

Објаснити, нама, народу Републике Српске, шта сте радили претходних 20 година! Стидите се и Бога и народа!

Name

КУЗМАНОВИЦ

11.09.2018 15:13

СРАМОТА МЕ СТО САМ ИЗ ЦЕЛИНЦА,НАДАМ СЕ ДА ЦЕ ПОСЛИЈЕ ИЗБОРА ДА СЕ ПОНОСИМ КАД ОДЕ СНСД !!!

Name

Де

11.09.2018 15:24

Висе не лазите српски народ!!! Нисте били присутни. Измисљате!!!

Name

Ре Кузмановиц

11.09.2018 15:27

И нас је срамота сто сте ви Кузмановици из Целинца!!! Све лопови били па када висе немате ста хапати онда вам нико не ваља. Познати сте као лоси и смрдљиви људи.

Name

Градјанин

11.09.2018 16:38

Дај о'лади мало с препуцавањима и оптузбама. Ста се примате и лозите?Кампања изборна је поцела и питање је ко из којег ника заиста стоји! А мени ово горе,реално и мирисе управо на лозану једну такву!

Name

Требиње

11.09.2018 18:23

Ста је то било? Па то је нормално постало код нас. То је кодекс лепог понасања које промовису ови сто су на власти вец годинама. Сто је веца Сировина И неотесанко то је боље И тако из Дана у Дан.

Name

Ре

11.09.2018 19:07

Јој нисте ГА требало дират па видите даје ретард.

Name

Ре

11.09.2018 19:09

Јадан Нест кад Нена родитеља гдје су родитељи öд овог провокатора а сутра куку ин ИМА родитеље као и давор сад трази да ГА народ подрзи ма мрс бандо.

Name

борац

11.09.2018 14:41

Ко нема политицку способност ресава то руцно и насилно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛУКАЧ

11.09.2018 14:58

ТИ СИ РАЊАВАН ПА ИМАШ ПРАВО ГУБИТИ СТВАРИ ПОКОЈНОГ ДРАГИЧЕВИЋА. ТИ СИ РАЊАВАН ПА МОЖЕШ ЛАГАТИ. ТИ СИ РАЊАВАН ПА КРИМИНАЛЦИ СЛОБОДНО РАДЕ ЗА ТЕБЕ. ТИ СИ РАЊАВАН КАО ПРИПАДНИК А БиХ А СРБИЈА ТИ ПЛАТИЛА. ТИ СИ РАЊАВАН ПА МОЗЕШ АНГАЗОВСТИ КРИМИНСЛЦЕ ТИ СИ НУЛА КАО ЧОВЈЕК

Name

Анна

11.09.2018 15:00

А, шта друго очекивати од сеоског ђилкоша и Бисерке.Напало их троје младих а силно обезбјеђење неспособно да их одбрани па морали сами.

Name

Јелена Јевдјениц Министарство здравља

11.09.2018 15:31

И Јелена Јевдјениц из Целинца злоупотребљава функцију супруга Драгана Јевдјеница нацелника управе полиције РС и користи слузбена аута Муп-а РС и возаца Драгановог да је возе зато сто не зна возити...то и птице на грани знају... Док је радила у банци на мјесту сефице није имала диплому факултета...возали су је на пословне састанке у банци слузбеници Муп РС слузбеним аутима Муп -а РС.

Name

Зути

11.09.2018 18:23

Цуј Лукац рањаван као припадник бих??! Буууххххаааа,ал сте прсли,ко Финке..

Name

Роки

11.09.2018 14:48

Па сви су положили исту заклетву пред Рудоњом, и коме да се човјек жали. У нас је сваки случај за међународни суд ,још док и њих наш Рудоња неподкупи. Код нас је крив онај ко није уз владајуће а не стварни кривац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

САВЕЗ ОСТАНАК

11.09.2018 14:51

Очигледно нису били спреман на нови вид тактике опозиције. Али, биће тога још, тек је почело. СВИ ИЗАЋИ НА ИЗБОРЕ И СРУШИТИ НЕНАРОДНИ РЕЖИМ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ИСТИНА И ПРАВДА

11.09.2018 14:52

МИЛОРАДЕ ДОДИК, ДРАГАНЕ ЛУКАЦ, ЗЕЉКА ЦВИЈАНОВИЦ ВИ СТЕ ВОДЈЕ ОРГАНИЗОВАНЕ КРИМИНАЛНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ И КРИЈЕТЕ СЕ ИЗА ДРЗАВЕ. А ЗАБОРАВИЛИ СТЕ ДА ПОСТОЈИ У СВЕМУ ГРАНИЦА И СВЕМУ КРАЈ. НАС СВЕТИ ОТАЦ ПЕТАР ЦЕТИНСКИ ЈЕ РЕКАО СВИМ КОЈИ ИМАЈУ ВЛАСТ ,,МОЗЕТЕ КАКО ХОЦЕТЕ (ПО БОЗИЈЕМ ДОПУСТЕЊУ) АЛИ НЕ МОЗЕТЕ ДОКЛЕ ВИ ХОЦЕТЕ,,!

ОДГОВОРИТЕ
Name

мима

11.09.2018 14:55

Предсједник окружен горилама а боји се Станивуковића и његовог телефона.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЉУТА ГУЈА,МИЦО МОЈ!!!

11.09.2018 14:56

И ти си зељка изасла из својих ОКВИРА! КАКВА СИ ти МАЈКА?????? КОЛИКО СИ ПУТА досла на Трг????? Колико си пута стала уз НАЈТУЗНИЈЕ,а НАЈХРАБРИЈЕ РОДИТЕЉЕ, СУЗАНУ И ДАВОРА???? НИЈЕ ЛИ ТО зељка СРАМОТА! У заносу природних нам љепота : збуница,грмица,брезуљцица и потоцица сигурно си се погубила у ЦИВИЛИЗАЦИЈИ!? Имас ли зено ДЈЕЦУ?????? Сметао вам Давид ,сад смета Драско сутра неко други! Јебо те,цуј смета вам ИСТИНА??????? ВАС ИСТИНА ПРЦА ГОРЕ НЕГО ДА ИМАТЕ СИДУ!!!!??????

ОДГОВОРИТЕ
Name

јана

11.09.2018 14:57

Предсједник има" папир".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ккукурику

11.09.2018 16:12

Добио од Дјаје јазавца.

Name

рале

11.09.2018 15:03

Ма некако ми неозбиљан за политицара ,постаје помало напоран све је то у поцетку било симпатицно али ово сад је била бас провокација ,само фер кампања па кога народ изабере.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

11.09.2018 15:53

Само да знате каже министар да је дошао да провоцира и да ће то ићи у досије ових младих људи. Поуздано знам да у полицији нема никаквих досијеа осим нечијих приватних. Министар каже да неће моћи радити неке послове, питам које? Вади се потврда да се не води прекршајни и кривични поступак или потврда о не кажњавању. И главно нађите ми прекршај или кривично дјело "дошао да провоцира". Налупета се Лукач за све паре. Излага се невиђено.

Name

Милорад

11.09.2018 15:12

Реце Предсједник и Премијерка даје Лукац херој.Немам намјеру ни да то демантујем само знам даје тај херој тужио РС и наплатио како је мобилидан насилно.А стриц од Драшка Станивуковица је погинуо за слободу РСа и Драшко је по њему добио име.А ове патриоте штосе заклињу у РС и њихову бригу о омладини РСа тоих интересује ко лањски снијег.Овдје ћорав види гдје овај народ води савез независни социјал демократа-Милорад Додик (сценарио Книнска крајина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

кизо

11.09.2018 15:32

Зато сто му је стриц био цастан и постен цовјек требао би да се угледа.на њега.

Name

Сом

11.09.2018 15:51

Сви су добили одштету. Држава је свима исплатила обештећење. Не ширите лажи и неистине.

Name

Лакс

11.09.2018 16:05

Ре кизо. А на кога се ти можеш угледати из редова СНСД -А. Поклопи се и ћути фукаро јер ваше прошлости би се постидео и Гебелс и Менгеле...

Name

Б. Л.

11.09.2018 15:38

ПРАВДА ЗА ДАВИДА, СВУ НАШУ ДЈЕЦУ И НОРМАЛНЕ ЉУДЕ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прњавор

11.09.2018 16:05

А шта ћеш онда ти.

Name

Хас

11.09.2018 17:46

Снсд,странку треба забранити,јер прелази у фасистицку убија омладину,ни Хитлер и остали диктатори нису физички нападали,лицно,као издајник Додик у целинцу,ми имамо Гестапо,не полицију,стити водју и мафију,

Name

Приједорцанин

11.09.2018 15:55

Падај сило и неправдо народ ти је судит зван бјезте од нас ноцне тмине свануо је и нас дан...... и тако даље......

ОДГОВОРИТЕ