Марадона: Желим да се скрасим!

Био сам болестан 14 година! Легендарни аргентински фудбалер Дијего Марадона рекао је да је спреман да се скраси, након што је постао нови тренер мексичког друголигаша Дорадоса.

Фудбал 13.09.2018 | 14:00
Марадона: Желим да се скрасим!
Марадона, који је био зависник од дроге и алкохолизма, морао је ове године да уверава навијаче да нема проблема са здрављем, након што је током Светског првенства у Русији примљен у болницу.

Он је признао да је дуго био "болестан", алудирајући на своје зависности, али је рекао да је спреман на здрав почетак у Мексику.

"Желим да дам Дорадосу оно што сам изгубио док сам био болестан. Био сам болестан 14 година. Сада желим да гледам сунчеву светлост, желим да одлазим ноћу на спавање. Никада нисам ишао у кревет, чак нисам ни знао какав је јастук. Због тога сам прихватио понуду Дорадоса", рекао је Марадона, пренели су британски медији.

Марадона је током тренерске каријере предводио репрезентацију Аргентине, као и клубове Ал Васл и Ал Фуџајру.

Бивши фудбалер Барселоне и Наполија недавно је постављен за председника белоруског клуба Динама из Бреста, али је неизвесно да ли ће обављати ту функцију после преузимања посла у Мексику.

"Желим дуго да останем у Дорадосу. Људи могу да причају многе ствари. Имао сам проблема, падао сам, изједао сам се, то је све било корак уназад, али фудбал је корак напред. Све то се променило захваљујући мојим ћеркама", навео је Марадона, који је са Аргентином освојио Светско првенство 1986. године.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар