Црнадак поручио: Лукач је лажов!

Министар иностраних послова у Савјету министара БиХ Игор Црнадак демантовао је изјаве министра унутрашњих послова Драгна Лукача да је службеним аутомобилом довезао одборника ПДП-а Драшка Станивуковића у Челинац, гдје се прије два дана догодио инцидент током полагања камена темељца за локални мост и након тога вратио га у Бањалуку.

Република Српска 11.09.2018 | 11:00
Црнадак поручио: Лукач је лажов!
Тврдње министра унутрашњих послова Драгана Лукача да сам у приватне сврхе користио службено возило су лаж, поручио је министар иностраних послова БиХ Игор Црнадак. Истиче да није у реду да Лукач прича неистине јер његова функција то њему не дозвољава.

„Министар полиције треба да буде страх и трепет за криминалце и лопове. Умјесто да чујемо од Драгана Лукача ко је убио Давида, ми гледамо како малтретирају дјецу и младе око безвезних ствари“, истиче Игор Црнадак, министар иностраних послова БиХ.

Црнадак је потврдио да је био у Челинцу, али другим поводом.

„Ја сам био у Челинцу око 16:45 х да посјетим двоје тинејџера које су малтретирали тај неки Лукачев Рајлић који је био најгори према њима и Додиково обезбијеђење. Био сам с њима и рекли су да ће их пустити за 10 минута и ја сам отишао за Бањалуку, а они су ту дјецу држали до пола 11 навече“, истиче Црнадак.

МУП Српске је урадио још једну негативну ствар, а то је издавање пасоша БиХ Елвису Кељмендију. То је, тврди Црнадак, изазвало негативне реакције у међународним круговима.

„РС је са овим добила један велики шамар с озбиром да са министром Лукачом и његовим министрима не вриједи ништа причати. Они су рекли да је све у реду и вјероватно би Паблу Ескобару издали пасош да је човјек жив. Ја позивам Милорада Додика да јавно каже да ли врх РС стоји иза ове акције МУП-а РС и да ли подржава да овај човјек носи држављанство БиХ и наш пасош“, каже Црнадак.

Говорећи о увођењу санкција САД-а посланику СНСД-а у Представничком дому парламента БиХ Николи Шпирићу, Црнадак тврди да није био обавијештен о томе, да нема никакву званичну информацију и да ће о свему накнадно обавијестити јавност.



БН ТВ

Коментари / 18

Оставите коментар
Name

А шта би дрДруго "НЕ ЗНАО РАДИТИ".

11.09.2018 09:05

Добра копија свог Шефа. Спаса им обојици нема, НЕМОРА СЕ САМО АМЕРИКА ОКОМИТИ НА ЊИХ. Сада је ред свог народа КОЈИ СЕ ОСВЕСТИО И ПОЧЕО РЕАГОВАТИ НА ДВОЈАЦ ЛОПИНА, КРИМИНАЛАЦА, МАФИЈАШКИХ СПОДОБА...крајње је вријеме!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тако је, Свице

11.09.2018 09:28

Неце ни они довијека, а то је његово јунаство које је вец наплатио

Name

ОДАВНО ЈЕ ТО ЗНАНО

11.09.2018 09:08

САМО МОЈ ЧОВЈЕЧЕ "РЕГУЈ НА ПРАВИ НАЧИН" према таквом лажовчини и криминалцу на САМОМ ВРХУ ПИРАМИДЕ КРИМИНАЛА У РС а и шире.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радиша

11.09.2018 09:08

Исто ти је мој Игоре, што каже Лукач то каже и Додик. и обратно. Један другог чувају. Неће моћи задуго. Брзо стиже крај бандитима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

неки дррр мррр

11.09.2018 09:14

Па мора бити лазов кад са ким је такав је него дајте нецим другим нас забавите то је постало мало досадно све једно те исто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Али

11.09.2018 09:15

Као ми нисмо знали да је лазов.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лукачу, није тешко поднијети оставку

11.09.2018 09:20

ВИЈЕСТИ, 12. мар 2018. - Словачки министар унутрашњих послова Роберт Калинак саопштио је да подноси оставку због политичких тензија у тој земљи након убиства истраживачког новинара Јана Куциака и његове дјевохке Мартине Кушнерове крајем фебруара. Словачка влада је под пристиком масовних демонстрација грађана због тога што истрага о убиству Куциака и његове дјевојке не напредује, као и због оптужби за корупцију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Очекујемо вијест:

11.09.2018 09:44

Министар унутрашњих послова РС Драган Лукач саопштио је да подноси оставку због политичких тензија у тој земљи након убиства Давида Драгичевића крајем марта у Бања Луци. Влада РС је под пристиком масовних демонстрација грађана због тога што истрага о убиству Давида не напредује, као и због оптужби за корупцију.

Name

Ре

11.09.2018 12:51

Тако би то требало бити, али не у БЛ гдје су сви повезани и једни друге цувају и смирују. То је власт и сласт. Ја сам мисљења, да це Лукац ускоро да полуди и да направи хаос око себе. Само треба погледати његово лице, поглед, говор и закљуцити да та особа стоји поред саме себе.

Name

Је

11.09.2018 09:24

Доле секта

ОДГОВОРИТЕ
Name

ИСТИНИТО&ПРВЕДНО

11.09.2018 09:42

Овако прича Лукач:" Све што се десило, ту се десило. Да ли су га ту дочекала нека лица са којима је дошао у сукоб, да ли га је неко гурнуо у Црквену, што јесте убиство у том случају. То је нешто што не можемо још да ријешимо у потпуности, али рјешавамо. Тужилаштво ради на томе и интензивно је радило све вријеме" - како монструм љигаво прича. Па вјерујмо онда Лепиру-Лукачу-Додику, повезују их немогуће чврсте карике неправде, љигавости и лажи. Па додајмо и овај Милин бисер о правосуђу: "Правосуђе је синоним за криминал, али не могу се мијешати у његов рад". Апсурд, а Миле НАРЕДИО КРИМИНАЛ У ПРАВОСУЂУ! УПРАВЉА И ЛУДАКОМ БЕЗ ИМАЛО ПАМЕТИ-ЛЕПИРОМ, а да не причам моралом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре истина$правда

11.09.2018 09:54

Нем дилеме ЛОПОВ, КРИМИНАЛАЦ УБИЦА - ЛУКАЧ НА ЧЕЛУ МАФИЈЕ У РС-у.

Name

прецизно

11.09.2018 09:44

Ала, али је Гацо овом изјавом окарактерисан!

ОДГОВОРИТЕ
Name

17. октобар, 2005.

11.09.2018 09:44

Ослобађајућа пресуда за Додика! Оптужница, коју је подигло Окружно тужилаштво у Бањој Луци у децембру 205. године, Додика и Кондића је теретила да су злоупотребом службеног положаја и овлаштења. Од јануара 1998. до краја 2000. године оштетили су буџет РС-а за шест милиона конвертибилних марака. Крајем септембра ове године, након ревизорских извјештаја, Тужилаштво је поднијело ИЗМИЈЕЊЕНУ ОПТУЖНИЦУ која је теретила Додика и Кондића за злоупотребу службеног положаја и овлаштења, као и за несавјесно пословање у служби, чиме је буџет ентитета оштећен за 4,9 милиона марака. САМО НАРОДЕ ГЛЕДАЈ КАКО СУДИ ОВО ИСТО ПРАВОСУЂЕ КОЈЕ ДАНАС ОПЕТ ЗАТАШКАВА. АЛИ ГОРЕ ЗАТАШКАВА - УБИСТВО СТУДЕНТА ОД 21 годину. У то вријеме предсједник судског вијећа, судија Спасен Келеман (у чијем вјећу је тада сједио и одлучивао Лепир), у образложењу пресуде навео је да Окружно јавно тужилаштво током поступка није доказало да су Милорад Додик и Новак Кондић искористили службени положај и овлаштења, те тиме починили кривично дијело које им се ставља на терет. И врабцима на грани је било јасно да су Келеман-Лепир већ одавно ЛАЖЉИВО-ПОКВАРЕНИ СУДИЈСКИ ТАНДЕМ, КОЈИ РАДИ ЗА МОЧНИКА

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ 17. октобар

11.09.2018 09:57

МОЖЕ ЛИ ОВО ПОРЕЋИ ДОДИК, КЕЛЕМ, ЛЕПИР. ВОЛИО БИ ЊИХОВ КОМЕНТАР.....безуспјешно јер МОРАЈУ ОСТАТИ ЧУТОЛОЗИ.... СВИ ЗАЈЕДНО СА БАЈО ПАДАЈУ У ПРОВАЛИЈУ..а то је ХАПСАНА(ЗАТВОР)

Name

Па

11.09.2018 09:45

Ја шта него да је лажовчина. Но није у томе проблем већ што ни ти од њега ниси ни за грам одмакао, а ево 4 године водите овај слуђени народ. Кудила врана гаврана, тако ти је то.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петра

11.09.2018 10:20

Само ти чути

ОДГОВОРИТЕ
Name

матилда маца

11.09.2018 18:28

откуд ти ? #којеубиодавида

ОДГОВОРИТЕ