Crnadak poručio: Lukač je lažov!

Ministar inostranih poslova u Savjetu ministara BiH Igor Crnadak demantovao je izjave ministra unutrašnjih poslova Dragna Lukača da je službenim automobilom dovezao odbornika PDP-a Draška Stanivukovića u Čelinac, gdje se prije dva dana dogodio incident tokom polaganja kamena temeljca za lokalni most i nakon toga vratio ga u Banjaluku.

Republika Srpska 11.09.2018 | 11:00
Crnadak poručio: Lukač je lažov!
Tvrdnje ministra unutrašnjih poslova Dragana Lukača da sam u privatne svrhe koristio službeno vozilo su laž, poručio je ministar inostranih poslova BiH Igor Crnadak. Ističe da nije u redu da Lukač priča neistine jer njegova funkcija to njemu ne dozvoljava.

„Ministar policije treba da bude strah i trepet za kriminalce i lopove. Umjesto da čujemo od Dragana Lukača ko je ubio Davida, mi gledamo kako maltretiraju djecu i mlade oko bezveznih stvari“, ističe Igor Crnadak, ministar inostranih poslova BiH.

Crnadak je potvrdio da je bio u Čelincu, ali drugim povodom.

„Ja sam bio u Čelincu oko 16:45 h da posjetim dvoje tinejdžera koje su maltretirali taj neki Lukačev Rajlić koji je bio najgori prema njima i Dodikovo obezbijeđenje. Bio sam s njima i rekli su da će ih pustiti za 10 minuta i ja sam otišao za Banjaluku, a oni su tu djecu držali do pola 11 naveče“, ističe Crnadak.

MUP Srpske je uradio još jednu negativnu stvar, a to je izdavanje pasoša BiH Elvisu Keljmendiju. To je, tvrdi Crnadak, izazvalo negativne reakcije u međunarodnim krugovima.

„RS je sa ovim dobila jedan veliki šamar s ozbirom da sa ministrom Lukačom i njegovim ministrima ne vrijedi ništa pričati. Oni su rekli da je sve u redu i vjerovatno bi Pablu Eskobaru izdali pasoš da je čovjek živ. Ja pozivam Milorada Dodika da javno kaže da li vrh RS stoji iza ove akcije MUP-a RS i da li podržava da ovaj čovjek nosi državljanstvo BiH i naš pasoš“, kaže Crnadak.

Govoreći o uvođenju sankcija SAD-a poslaniku SNSD-a u Predstavničkom domu parlamenta BiH Nikoli Špiriću, Crnadak tvrdi da nije bio obaviješten o tome, da nema nikakvu zvaničnu informaciju i da će o svemu naknadno obavijestiti javnost.



BN TV

Komentari / 18

Ostavite komentar
Name

A šta bi drDrugo "NE ZNAO RADITI".

11.09.2018 09:05

Dobra kopija svog Šefa. Spasa im obojici nema, NEMORA SE SAMO AMERIKA OKOMITI NA NJIH. Sada je red svog naroda KOJI SE OSVESTIO I POČEO REAGOVATI NA DVOJAC LOPINA, KRIMINALACA, MAFIJAŠKIH SPODOBA...krajnje je vrijeme!!!

ODGOVORITE
Name

Tako je, Svice

11.09.2018 09:28

Nece ni oni dovijeka, a to je njegovo junastvo koje je vec naplatio

Name

ODAVNO JE TO ZNANO

11.09.2018 09:08

SAMO MOJ ČOVJEČE "REGUJ NA PRAVI NAČIN" prema takvom lažovčini i kriminalcu na SAMOM VRHU PIRAMIDE KRIMINALA U RS a i šire.

ODGOVORITE
Name

Radiša

11.09.2018 09:08

Isto ti je moj Igore, što kaže Lukač to kaže i Dodik. i obratno. Jedan drugog čuvaju. Neće moći zadugo. Brzo stiže kraj banditima.

ODGOVORITE
Name

neki drrr mrrr

11.09.2018 09:14

Pa mora biti lazov kad sa kim je takav je nego dajte necim drugim nas zabavite to je postalo malo dosadno sve jedno te isto.

ODGOVORITE
Name

Ali

11.09.2018 09:15

Kao mi nismo znali da je lazov.

ODGOVORITE
Name

Lukaču, nije teško podnijeti ostavku

11.09.2018 09:20

VIJESTI, 12. mar 2018. - Slovački ministar unutrašnjih poslova Robert Kalinak saopštio je da podnosi ostavku zbog političkih tenzija u toj zemlji nakon ubistva istraživačkog novinara Jana Kuciaka i njegove djevohke Martine Kušnerove krajem februara. Slovačka vlada je pod pristikom masovnih demonstracija građana zbog toga što istraga o ubistvu Kuciaka i njegove djevojke ne napreduje, kao i zbog optužbi za korupciju.

ODGOVORITE
Name

Očekujemo vijest:

11.09.2018 09:44

Ministar unutrašnjih poslova RS Dragan Lukač saopštio je da podnosi ostavku zbog političkih tenzija u toj zemlji nakon ubistva Davida Dragičevića krajem marta u Banja Luci. Vlada RS je pod pristikom masovnih demonstracija građana zbog toga što istraga o ubistvu Davida ne napreduje, kao i zbog optužbi za korupciju.

Name

Re

11.09.2018 12:51

Tako bi to trebalo biti, ali ne u BL gdje su svi povezani i jedni druge cuvaju i smiruju. To je vlast i slast. Ja sam misljenja, da ce Lukac uskoro da poludi i da napravi haos oko sebe. Samo treba pogledati njegovo lice, pogled, govor i zakljuciti da ta osoba stoji pored same sebe.

Name

Je

11.09.2018 09:24

Dole sekta

ODGOVORITE
Name

ISTINITO&PRVEDNO

11.09.2018 09:42

Ovako priča Lukač:" Sve što se desilo, tu se desilo. Da li su ga tu dočekala neka lica sa kojima je došao u sukob, da li ga je neko gurnuo u Crkvenu, što jeste ubistvo u tom slučaju. To je nešto što ne možemo još da riješimo u potpunosti, ali rješavamo. Tužilaštvo radi na tome i intenzivno je radilo sve vrijeme" - kako monstrum ljigavo priča. Pa vjerujmo onda Lepiru-Lukaču-Dodiku, povezuju ih nemoguće čvrste karike nepravde, ljigavosti i laži. Pa dodajmo i ovaj Milin biser o pravosuđu: "Pravosuđe je sinonim za kriminal, ali ne mogu se miješati u njegov rad". Apsurd, a Mile NAREDIO KRIMINAL U PRAVOSUĐU! UPRAVLJA I LUDAKOM BEZ IMALO PAMETI-LEPIROM, a da ne pričam moralom.

ODGOVORITE
Name

Re istina$pravda

11.09.2018 09:54

Nem dileme LOPOV, KRIMINALAC UBICA - LUKAČ NA ČELU MAFIJE U RS-u.

Name

precizno

11.09.2018 09:44

Ala, ali je Gaco ovom izjavom okarakterisan!

ODGOVORITE
Name

17. oktobar, 2005.

11.09.2018 09:44

Oslobađajuća presuda za Dodika! Optužnica, koju je podiglo Okružno tužilaštvo u Banjoj Luci u decembru 205. godine, Dodika i Kondića je teretila da su zloupotrebom službenog položaja i ovlaštenja. Od januara 1998. do kraja 2000. godine oštetili su budžet RS-a za šest miliona konvertibilnih maraka. Krajem septembra ove godine, nakon revizorskih izvještaja, Tužilaštvo je podnijelo IZMIJENJENU OPTUŽNICU koja je teretila Dodika i Kondića za zloupotrebu službenog položaja i ovlaštenja, kao i za nesavjesno poslovanje u službi, čime je budžet entiteta oštećen za 4,9 miliona maraka. SAMO NARODE GLEDAJ KAKO SUDI OVO ISTO PRAVOSUĐE KOJE DANAS OPET ZATAŠKAVA. ALI GORE ZATAŠKAVA - UBISTVO STUDENTA OD 21 godinu. U to vrijeme predsjednik sudskog vijeća, sudija Spasen Keleman (u čijem vjeću je tada sjedio i odlučivao Lepir), u obrazloženju presude naveo je da Okružno javno tužilaštvo tokom postupka nije dokazalo da su Milorad Dodik i Novak Kondić iskoristili službeni položaj i ovlaštenja, te time počinili krivično dijelo koje im se stavlja na teret. I vrabcima na grani je bilo jasno da su Keleman-Lepir već odavno LAŽLJIVO-POKVARENI SUDIJSKI TANDEM, KOJI RADI ZA MOČNIKA

ODGOVORITE
Name

RE 17. oktobar

11.09.2018 09:57

MOŽE LI OVO POREĆI DODIK, KELEM, LEPIR. VOLIO BI NJIHOV KOMENTAR.....bezuspješno jer MORAJU OSTATI ČUTOLOZI.... SVI ZAJEDNO SA BAJO PADAJU U PROVALIJU..a to je HAPSANA(ZATVOR)

Name

Па

11.09.2018 09:45

Ја шта него да је лажовчина. Но није у томе проблем већ што ни ти од њега ниси ни за грам одмакао, а ево 4 године водите овај слуђени народ. Кудила врана гаврана, тако ти је то.

ODGOVORITE
Name

Petra

11.09.2018 10:20

Samo ti čuti

ODGOVORITE
Name

matilda maca

11.09.2018 18:28

otkud ti ? #kojeubiodavida

ODGOVORITE