"Бићемо први"! Слажете ли се са "Орловима"?

Репрезентативци Србије остали самоуверени упркос ремију са Румунијом у Београду.

Фудбал 11.09.2018 | 12:00
"Бићемо први"! Слажете ли се са "Орловима"?
После два кола Групе 4 Дивизије Ц Лиге нација, Србија и Црна Гора имају по четири бода, Румунија два, а Литванија нула.

Подсетимо, победници свих група овог новоформираног такмичења оствариће пласман у вишу дивизију.

Упркос тесној победи у Литванији (1:0) и ремију са Румунијом у Београду (2:2), наши фудбалери уверени су да ће они бити ти који ће идуће сезоне играти Б дивизију.

"Очекивао сам победу и криво ми је. И сами не знају како су дали два гола", разочарано је вртео главом капитен "орлова", Александар Коларов, после двапут испуштене предности у мечу са Румунијом.

"Уверен сам да ћемо бити први у групи. Мислим да смо најквалитетнији! Сви смо дали максимум, доминирали смо, нажалост, то данас није било довољно за победу, али могу да будем оптимиста", додао је Коларов, као и то да је био изненађењ одзивом публике на стадиону у Хумској.

Урош Спајић је, такође, разочаран исходом против Румуниј, али и безбрижан.

"Били смо бољи и остаје жал. Примили смо два гола ни из чега. Штета... Остајемо фаворит у групи, али то треба да покажемо у наредним утакмицама", упозорио је штопер нашег тима.

Сјајни Душан Тадић исто верује да ће већ од октобарског циклуса ситуација бити повољнија по "орлове".

"Надали смо се и другој победи, требало је да буде тако, да постигнемо још неки гол и због тога остаје жал. Требало је да имамо шест бодова, а имамо четири, али надам се да ћемо бити први у групи. Имамо времена да се припремимо за наредне кутакмице. Увек може боље и треба да тежимо бољем", рекао је везиста Ајакса.

Репрезентативац Србије Немања Максимовић убеђен је да је Србија заслужила да победи Румунију у другом колу Лиге нација на стадиону Партизана.

Уместо тога, две екипе су одиграле нерешено 2:2, иако су Максимовић и екипа два пута водили на мечу головима Александра Митровића.

Митровић је погађао у 26. и 63, а Румуни преко Станчиуа у 48, односно Тукудеана у 68. долазили до изједначења.

"Мислим да је незаслужен резултат. Одиграли смо одличну утакмицу, поново смо имали неке падове концентрације и кажњени смо за то. Али мислим да треба да наставимо да играмо као данас, играли смо као тим и нажалост нисмо победили. Вратиће нам се у неким другим утакмицама", рекао је новинарима Максимовић. 

Селектор Младен Крстајић је у односу на прву утакмицу са Литванијом направио пет измена, а Максимовић је у обе утакмице добио поверење селектора. 

"Захвалан сам на поверењу, мислим да сам одрадио свој посао солидно. Променили смо доста играча у односу на утакмицу са Литванијом и мислим да нам је потребно време и у свакој утакмици верујем да ћемо бити све бољи и бољи", каже Максимовић.

Идуће окупљање националног тима је у октобру. Србија прво игра дерби са Црном Гором, 11. октобра, а три дана касније ривал ће бити Румунија. Обе утакмице су у гостима.

Извор: мондо.рс

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Гробар

11.09.2018 10:18

Јесам партизановац али овај Крстајиц је стварно клоц строги. Могао би мозда тренирати Телеоптик или Радник из Бјељине гдје би био вјероватно успјесан. Али ово је превелики залогај за њега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сембер

11.09.2018 10:40

Зашто БН не укључи ботове и у спорску рубрику, срамота да нема коментара уопште...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дадињо

11.09.2018 12:01

Све можеш слагати осим себе самога.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Не Гине Вам

11.09.2018 13:19

Она група са Гибралтаром , Сан Марином и другим великанима Европског фудбала !

ОДГОВОРИТЕ