Митар није могао сам: "Имали смо добијен меч"!

"Опет су нам се поновиле грешке, пропусти. . . Добро је што се то догодило сада, када можемо да научимо из свега".

Фудбал 11.09.2018 | 10:30
Митар није могао сам: "Имали смо добијен меч"!
Александар Митровић је вукао Србију, али ни његова велика ноћ у Хумској није била довољна да "покрије" грешке које су направили његови саиграчи у одбрани.

На једној страни је српска "деветка" постизала голове за вођство "орлова", а на другој је Александар Коларов направио пенал за 1:1, а потом је Милош Вељковић несхватљиво "испустио" играча при корнеру, за 2:2.

После утакмице, у разговору за "Спорт клуб", Митровић је говорио о ремију.

"Опет неке глупе грешке, глупо примљени голови... Добијену утакмицу смо изгубили. Тачније, нисмо изгубили али као да јесмо. Они су дошли по бод то су и узели. Шта је - ту је, добро је да се сада деслио", рекао је он.

Упитан за свој први гол, који је постигао лежећи на земљи, Митар је још једном говорио о поукама.

"Гол је гол, сваки је леп, увек покушате на другачији начин. Волели бисмо да смо победили. Шта је - ту је. Анализираћемо, потрудићемо се да исправимо грешке, знамо шта нас очекује у другим утакмицама са Литванијом и Румунијом. Имамо меч са Црном Гором, да видимо какви су и понављам, добро је што се ово сада десило, да можемо да научимо из овога".

Први пут у 2018. фудбалска репрезентација Србије заиграла је у главном граду и трибине Партизановог стадиона биле су добро попуњене.

"Годину дана нисмо играли утакмицу код куће, лепо је играти пред својим навијачима, пред својим људима... Жао ми је што нисмо успели да освојимо три бода и да победимо утакмицу, али мислим да је било занимљиво. Драго нам је да је стадион био испуњен, мислим да смо то у претходним утакмицама и заслужили", додао је Митровић.

Репрезентативци Србије сада се враћају клубовима, а следећи пут биће на окупу следећег месеца, када ће гостовати Црној Гори (11. октобра) и Румунији (14. октобра).

У овом тренутку, табела Групе 4 Лиге Ц изгледа овако

Црна Гора 4, Србија 4, Румунија 2, Литванија 0 бодова.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар