Mitar nije mogao sam: "Imali smo dobijen meč"!

"Opet su nam se ponovile greške, propusti. . . Dobro je što se to dogodilo sada, kada možemo da naučimo iz svega".

Fudbal 11.09.2018 | 10:30
Mitar nije mogao sam: "Imali smo dobijen meč"!
Aleksandar Mitrović je vukao Srbiju, ali ni njegova velika noć u Humskoj nije bila dovoljna da "pokrije" greške koje su napravili njegovi saigrači u odbrani.

Na jednoj strani je srpska "devetka" postizala golove za vođstvo "orlova", a na drugoj je Aleksandar Kolarov napravio penal za 1:1, a potom je Miloš Veljković neshvatljivo "ispustio" igrača pri korneru, za 2:2.

Posle utakmice, u razgovoru za "Sport klub", Mitrović je govorio o remiju.

"Opet neke glupe greške, glupo primljeni golovi... Dobijenu utakmicu smo izgubili. Tačnije, nismo izgubili ali kao da jesmo. Oni su došli po bod to su i uzeli. Šta je - tu je, dobro je da se sada deslio", rekao je on.

Upitan za svoj prvi gol, koji je postigao ležeći na zemlji, Mitar je još jednom govorio o poukama.

"Gol je gol, svaki je lep, uvek pokušate na drugačiji način. Voleli bismo da smo pobedili. Šta je - tu je. Analiziraćemo, potrudićemo se da ispravimo greške, znamo šta nas očekuje u drugim utakmicama sa Litvanijom i Rumunijom. Imamo meč sa Crnom Gorom, da vidimo kakvi su i ponavljam, dobro je što se ovo sada desilo, da možemo da naučimo iz ovoga".

Prvi put u 2018. fudbalska reprezentacija Srbije zaigrala je u glavnom gradu i tribine Partizanovog stadiona bile su dobro popunjene.

"Godinu dana nismo igrali utakmicu kod kuće, lepo je igrati pred svojim navijačima, pred svojim ljudima... Žao mi je što nismo uspeli da osvojimo tri boda i da pobedimo utakmicu, ali mislim da je bilo zanimljivo. Drago nam je da je stadion bio ispunjen, mislim da smo to u prethodnim utakmicama i zaslužili", dodao je Mitrović.

Reprezentativci Srbije sada se vraćaju klubovima, a sledeći put biće na okupu sledećeg meseca, kada će gostovati Crnoj Gori (11. oktobra) i Rumuniji (14. oktobra).

U ovom trenutku, tabela Grupe 4 Lige C izgleda ovako

Crna Gora 4, Srbija 4, Rumunija 2, Litvanija 0 bodova.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar