Сари о цигаретама: Остављам само због оца!

"Искључиво он може да ме наведе да размислим"!

Фудбал 13.09.2018 | 08:00
Сари о цигаретама: Остављам само због оца!
О италијанском тренеру Маурицију Сарију (59) и његовој навици да непрестано пуши писало се овог лета колико и о његовом Наполију, необичном животном и тренерском путу, као и о стилу игре, на који се играчи и навијачи Челсија полако навикавају. 

Када је стигао у Премијер лигу, он је тражећи решење одлучио да, просто, жваће цигару, кад већ нема простор на Стамфорд бриџу у којем би могао да запали.

А, незванично кажу да дневно попуши више од четири пакле (80 цигарета!).

У разговору са новинарима Сари је говорио о тој својој зависности и открио ко би једини могао да га поколеба и наведе на то да одустане.

"Када је мој отац чуо да сам добио Челсијеву понуду, рекао ми је да одем у Лондон. Била је то права одлука", рекао је Сари за италијански "Ил Матино", описујући свој однос са оцем.

Што се тиче пушења...

"Отац ми је рекао да оставим цигаре бар док сам овде, у Енглеској. А, он је једини ко бар на пет минута може да пољуља моја убеђења", додао је он.

С обзиром на то да је пушење забрањено на фудбалским стадионима у Енглеској, Сари је био принуђен да остави ту навику бар док његов тим игра. Додуше, понекад и прекрши то правило. На пример, на утакмици против Њукасла је "ухваћен" са цигаретом, што се види и на горњој слици.

Међутим, свестан да крши правило, Сари покушава да се избори са собом и са зависношћу, па на мечеве носи пластичне филтере за цигаре.

Дефинитивно му није лако, али бар са утакмица одлази задовољан, јер је његов тим остварио све четири победе на почетку сезоне.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар