Sari o cigaretama: Ostavljam samo zbog oca!

"Isključivo on može da me navede da razmislim"!

Fudbal 13.09.2018 | 08:00
Sari o cigaretama: Ostavljam samo zbog oca!
O italijanskom treneru Mauriciju Sariju (59) i njegovoj navici da neprestano puši pisalo se ovog leta koliko i o njegovom Napoliju, neobičnom životnom i trenerskom putu, kao i o stilu igre, na koji se igrači i navijači Čelsija polako navikavaju. 

Kada je stigao u Premijer ligu, on je tražeći rešenje odlučio da, prosto, žvaće cigaru, kad već nema prostor na Stamford bridžu u kojem bi mogao da zapali.

A, nezvanično kažu da dnevno popuši više od četiri pakle (80 cigareta!).

U razgovoru sa novinarima Sari je govorio o toj svojoj zavisnosti i otkrio ko bi jedini mogao da ga pokoleba i navede na to da odustane.

"Kada je moj otac čuo da sam dobio Čelsijevu ponudu, rekao mi je da odem u London. Bila je to prava odluka", rekao je Sari za italijanski "Il Matino", opisujući svoj odnos sa ocem.

Što se tiče pušenja...

"Otac mi je rekao da ostavim cigare bar dok sam ovde, u Engleskoj. A, on je jedini ko bar na pet minuta može da poljulja moja ubeđenja", dodao je on.

S obzirom na to da je pušenje zabranjeno na fudbalskim stadionima u Engleskoj, Sari je bio prinuđen da ostavi tu naviku bar dok njegov tim igra. Doduše, ponekad i prekrši to pravilo. Na primer, na utakmici protiv Njukasla je "uhvaćen" sa cigaretom, što se vidi i na gornjoj slici.

Međutim, svestan da krši pravilo, Sari pokušava da se izbori sa sobom i sa zavisnošću, pa na mečeve nosi plastične filtere za cigare.

Definitivno mu nije lako, ali bar sa utakmica odlazi zadovoljan, jer je njegov tim ostvario sve četiri pobede na početku sezone.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar