Арнаутовић: Очекујем да ми звижде у Зеници, али...

Репрезентативац Аустрије због свог српског поријекла очекује "врућ" дочек на "Билином пољу", али истиче да не мрзи Босну, Хрватску или било коју другу земљу.

Фудбал 11.09.2018 | 14:00
Арнаутовић: Очекујем да ми звижде у Зеници, али...
"Змајеви" ће вечерас у Зеници угостити Аустрију у оквиру другог кола Лиге нација.

БиХ и Аустрија су посљедњи пут играле у марту 2015. година када је било 1:1, али у памћењу је остао и дуел Едина Џеке и Александра Драговића.

Аустријски дефанзивац који вуче коријене из Србије се тада покошкао са Џеком, а у обраћању пред сутрашњи дуел је одбио да се враћа у прошлост.

"Ова утакмица је за мене као и свака друга, само што ћу добро разумјети шта противници причају на терену", рекао је дефанзивац Бајера из Леверкузена.

Марко Арнаутовић, који ће на "Билином пољу" Аустрију предводити као капитен, је дао занимљиву изјаву за аустријски портал "Споx" пред меч са Босном и Херцеговином у Зеници.

Новинаре интересовало какав дочек очекује у Зеници јер је више пута са поносом истицао своје српско поријекло.

"Шта очекујем? Очекујем да ми звижде, али нећу мислити на то. Искључићу се од дешавања на трибинама и мислити само на терен. Србин сам, али не мрзим ни Босну, ни Хрватску нити било коју другу земљу. Разумијем да људи на Балкану и даље мисле да смо у рату, али за мене рат више не постоји. Свима желим све најбоље и не желим говорити о рату", рекао је Арнаутовић.

Утакмица у Зеници сутра почиње у 20.45, а Аустријанци су допутовали у БиХ и 18 часова ће имати тренинг на зеничком стадиону.

Подсјетимо, Босна и Херцеговина тријумфално је започела Лигу нација. "Змајеви" су на старту новог такмичења побиједили Сјеверну Ирску у Белфасту резултатом 1:2 (0:1) иако су већим дијелом меча били много инфериорнији од домаћег тима.

Извор: мондо.ба

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ватра

11.09.2018 12:48

Не звизди теби имбецилу нико сто си србин вец за неспортско понасање.Звиздали би и Дзеки да се тако понаса у Аустрији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ста

12.09.2018 15:38

Фали, мало музике !

ОДГОВОРИТЕ