Морати вјерује да ће Берлускони препородити Монцу!

Бивши председник Интера Масимо Морати уверен је да ће Силвио Берлускони препородити италијански фудбалски клуб Монцу, уколико је купи.

Фудбал 15.09.2018 | 12:45
Морати вјерује да ће Берлускони препородити Монцу!
Тамошњи медији све чешће пишу да се контроверзни Берлускони, заједно са Адријаном Галијанијем, враћа у италијански фудбал и да је све спремно да преузме Монцу.

Монца тренутно наступа у трећој лиги Италије, Серији Ц, а Берлускони и Галијани би могли да буду прави људи за враћање Монце на старе стазе.

"За то постоји само једна реч, а то је пасија. Веома је лепо од Берлусконија што се интересује у Серију Ц и све што иде са тим. Видећете шта ће се десити: Порадиће на стадиону, појачаће тим, а све ће почети са тиме што Галијани поседује знање и историју града и клуба",рекао је Морати за "Ил Гиорнале".

Морати је недавно имао сличну недоумицу као сада Берлускони, јер му је понуђено да купи једног другог италијанског нижелигаша Бари.

"Пре неког времена понуђен ми је Бари, који је касније продат Аурелију Де Лаурентиус. Причао сам о томе са својим сином, били смо почаствовани, али одбили понуду. Да смо купили Бари потрошили би много више новца него што смо планирали", додао је Морати.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар