Morati vjeruje da će Berluskoni preporoditi Moncu!

Bivši predsednik Intera Masimo Morati uveren je da će Silvio Berluskoni preporoditi italijanski fudbalski klub Moncu, ukoliko je kupi.

Fudbal 15.09.2018 | 12:45
Morati vjeruje da će Berluskoni preporoditi Moncu!
Tamošnji mediji sve češće pišu da se kontroverzni Berluskoni, zajedno sa Adrijanom Galijanijem, vraća u italijanski fudbal i da je sve spremno da preuzme Moncu.

Monca trenutno nastupa u trećoj ligi Italije, Seriji C, a Berluskoni i Galijani bi mogli da budu pravi ljudi za vraćanje Monce na stare staze.

"Za to postoji samo jedna reč, a to je pasija. Veoma je lepo od Berluskonija što se interesuje u Seriju C i sve što ide sa tim. Videćete šta će se desiti: Poradiće na stadionu, pojačaće tim, a sve će početi sa time što Galijani poseduje znanje i istoriju grada i kluba",rekao je Morati za "Il Giornale".

Morati je nedavno imao sličnu nedoumicu kao sada Berluskoni, jer mu je ponuđeno da kupi jednog drugog italijanskog niželigaša Bari.

"Pre nekog vremena ponuđen mi je Bari, koji je kasnije prodat Aureliju De Laurentius. Pričao sam o tome sa svojim sinom, bili smo počastvovani, ali odbili ponudu. Da smo kupili Bari potrošili bi mnogo više novca nego što smo planirali", dodao je Morati.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar