Петар Поповић више није тренер Крајиновићу!

Српски тениски дуо завршио сарадњу након само годину дана.

Тенис 12.09.2018 | 11:30
Петар Поповић више није тренер Крајиновићу!
Дало се очекивати да се сарадња између Филипа Крајиновића и Петра Поповића ускоро заврши.

Након стеларног почетка и успона до 26. места на свету након уласка у финале мастерса у Паризу крајем 2017. и даље званично други рекет Србије је једноставно стао и кренуо да стагнира, а потом и клизи ка доле. У чему је проблем, широј јавности није познато, али је дефинитивно да је један од разлога су сталне повреде нашег Дејвис куп репрезентативца. Некада велики таленат показао је барем накратко шта има у себи, али се ту, поново и зауставио.

Најцењенији српски тенисеки тренер је завршио данас сарадњу са Фићом након 12 месеци заједничког рада који је донео неке добре ствари, али није успео да заиста промени Крајиновићеву тениску судбину. Можда тек на тренутак...

"После невероватних и лудих 12 месеци током који је Филип напредовао са 126. на 26. место АТП листе одлучили смо да завршимо нашу сарадњу. Тако да сам сада отворен за нове изазове!", написао је Поповић на друштвеним мрежама.

С обзиром да бивши шест струке Иве Карловића и Анрее Петковић и то из њихових најбојих дана већ има врло поштовано име у свету тениса, сумњамо да ће пуно чекати на нови ангажман.

А што се тиче самог Филипа Крајиновића, тренутно 33. рекета света прича је очигледно далеко компликованија....

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар