Petar Popović više nije trener Krajinoviću!

Srpski teniski duo završio saradnju nakon samo godinu dana.

Tenis 12.09.2018 | 11:30
Petar Popović više nije trener Krajinoviću!
Dalo se očekivati da se saradnja između Filipa Krajinovića i Petra Popovića uskoro završi.

Nakon stelarnog početka i uspona do 26. mesta na svetu nakon ulaska u finale mastersa u Parizu krajem 2017. i dalje zvanično drugi reket Srbije je jednostavno stao i krenuo da stagnira, a potom i klizi ka dole. U čemu je problem, široj javnosti nije poznato, ali je definitivno da je jedan od razloga su stalne povrede našeg Dejvis kup reprezentativca. Nekada veliki talenat pokazao je barem nakratko šta ima u sebi, ali se tu, ponovo i zaustavio.

Najcenjeniji srpski teniseki trener je završio danas saradnju sa Fićom nakon 12 meseci zajedničkog rada koji je doneo neke dobre stvari, ali nije uspeo da zaista promeni Krajinovićevu tenisku sudbinu. Možda tek na trenutak...

"Posle neverovatnih i ludih 12 meseci tokom koji je Filip napredovao sa 126. na 26. mesto ATP liste odlučili smo da završimo našu saradnju. Tako da sam sada otvoren za nove izazove!", napisao je Popović na društvenim mrežama.

S obzirom da bivši šest struke Ive Karlovića i Anree Petković i to iz njihovih najbojih dana već ima vrlo poštovano ime u svetu tenisa, sumnjamo da će puno čekati na novi angažman.

A što se tiče samog Filipa Krajinovića, trenutno 33. reketa sveta priča je očigledno daleko komplikovanija....

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar