Жестока казна Хрвату због шутирања Лазовића!

Хрвату четири утакмице суспензије због шутирања Лазовића! Европска кућа фудбала УЕФА казнила је хрватског фудбалера Марка Ливају због ударања у груди нападача Видеотона Данка Лазовића.  Репрезентативац Хрватске има "кратак фитиљ" и то ће његов тим много коштати у Лиги шампиона. . .

Фудбал 11.09.2018 | 11:45
Жестока казна Хрвату због шутирања Лазовића!
Инцидент се десио 28. августа на реванш мечу који су у Атини играли АЕК и Видеотон у оквиру квалификација за Лигу шампиона.

Ливаја је ногом, после краће гужве на терену, ударио Лазовића, добио црвени картон и УЕФА га је сада суспендовала на четири утакмице.

Лазовић је у тој ситуацији претходно повукао за врат Ливајиног саиграча Никласа Хулта. Ливаја није једини кажењен, већ и Елдер Лопес.

Хрватски фудбалер ће моћи да игра против Ајакса и Бенфике у последња два кола Лиге шампиона, будући да је АЕК прошао даље.

На оба меча између мађарске и грчке екипе било је оштре игре и црвених картона за оба тима. АЕК је на крају после 2:1 у гостима изашао као победник јер је у Грчкој било 1:1.



АЕК се пласирао у Лигу шампиона, али ће тамо наступити драстично ослабљен.

Нападач грчког првака Марко Ливаја је након утакмице плеј-офа против МОЛ Видија (Видеотон) ногом шутнуо српског фудбалера Данка Лазовића, а УЕФА је експресно покренула истрагу и овог понедељка изрекла казну.

Ливаја ће због овог инцидента бити суспендован ЧЕТИРИ меча у групној фази Лиге шампиона, као и његов клупски колега Елдер Лопеш, такође виновник хаоса.

У случају да их тренер изабере, играће само против Ајакса код куће, односно Бенфике у гостима, док ће пропустити оба сусрета са Бајерном, као и гостовање "Јохан Кројф арени", односно домаћински меч против Португалаца.

АЕК је најавио жалбу на ову одлуку УЕФА...

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

одлази циркус

11.09.2018 10:32

Каква мрзња тих хрвата према свему сто је српско. Бити хрват није бити националиста него дијагноза!!!

ОДГОВОРИТЕ