Зворник: Отворена канцеларија ПУС

У Зворнику је, уз присуство великог броја чланова и симпатизера, отворена канцеларија Покрета Успјешна Српска. Отварању просторија присуствовао је и лидер Покрета, проф. др Златко Максимовић.

Република Српска 10.09.2018 | 11:31
Зворник: Отворена канцеларија ПУС
„Покрет Успјешна Српска је у коалицији са народом, ми слушамо грађане и свакодневно комуницирамо са њима. Они препознају да Покрет носи нову енергију и пружају нам своје повјерење“, рекао је Максимовић.

Предсједник Градског одбора ПУС-а Зворник Зоран Гајић изразио је задовољство чињеницом да овај градски одбор из дана у дан окупља све већи број чланова.



„Број чланова расте из дана у дан. Посебно нас радује све већи број младих и образованих људи који су желе да раде и реализују своје идеје. Ми смо ту да им пружимо подршку и дамо им могућност да се њихов глас чује“, рекао је Гајић.

Након отварања канцеларије, др Максимовић је са члановима ГО ПУС Зворник обишао градску пијацу и разговарао са грађанима који су уписали своје захтјеве и жеље у Књигу захтјева грађана.

(БН)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

УцитељБутен

10.09.2018 09:35

Обисао пијацу...хахахахахахахахахахах . А пијаца 20 тезги

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бајина Лука

10.09.2018 09:48

У РС Јос је на снази велики степен национализма И људске глупости тако да це се цекат Јос минимално 4 године на промјене . Промјене власти али не И политике . Јер докле год је у народу вецина националистицко настројена таква це да буде И власт. Бит це Иваница, Вукота , Додика ....Јер они су само огледало вас . У оном моменту кад буде народ другације размисљао доци це И други на власт . Народ којем је економија И бољи зивот неце никад бират ове горе наведене. А самим тим ови горе наведени це остат без “посла” јер неце имат ста народу понудит . Једино ста они могу да понуде И нуде је национализам , сирење страха И завади па владај. ..Њима не одговара паметан и образован цовјек . Јер такав мисли својом главом. Њима одговара овај затуцани и примитивни племенски народ . Који је као овца која само блеји И не размисља . Њима је слагат ко добар дан реци. Да би се власт промјенила прво мора свијест И размисљање народа да се догоди !!! А то код Срба неце се догодит или врло споро. Изгубљено вријеме се никад не мозе вратит . Свака секунда кад продје у ниста или у глупости се не мозе вратит. Срби тросе вријеме у глупости . Док други користе у праве ствари. И ко им је за то крив? Патриотизам је осјецај а не припадност племену и апсолутно не велицина територије ! Патриотизам нема ама бас никакве везе са национализмом . То двоје не иде заједно. Кад се промјени народна свијест промјенит це се не власт него политика . А то је врло вазно . Разлика је огромна ! Ако сјасе курта а узјасе мурта нема промјена . То се вец 25 година догадја у Србији . Власт се мијења а све друго стоји или иде низ брдо. 25 година иста политика иста тактика само сто су играци други . 25 година националиста лазних патриота којима је територија вазнија од народа у кога се толико куну . На крају ни територије ни народа . Њихова “застита” се своди на завадјењем са свима другима који имају другације мисљења па цак И из реда свог народа расељавањем , промјеном територија, ратовима...Противе се свакој промјени јер промјене знаце да губе власт .Срби на залост цитају књиге онако како зеле а не како писе . Па искривују сваку истину.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СМИЈЕШНО ЗА ГЛУПОСТ

10.09.2018 12:05

МА КОЈИ СТЕ НЕ МОГУ ДА ВАС ПРЕБРОЈИМ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бијељина

10.09.2018 15:22

Цовеце помири се са тим да те нема нигдје.Доста је твог плацкања,теско ти се навици да зивис као сав нормалан свијет.За овај период сто си био на власти узео си да ти не треба ни унуцету.