Zvornik: Otvorena kancelarija PUS

U Zvorniku je, uz prisustvo velikog broja članova i simpatizera, otvorena kancelarija Pokreta Uspješna Srpska. Otvaranju prostorija prisustvovao je i lider Pokreta, prof. dr Zlatko Maksimović.

Republika Srpska 10.09.2018 | 11:31
Zvornik: Otvorena kancelarija PUS
„Pokret Uspješna Srpska je u koaliciji sa narodom, mi slušamo građane i svakodnevno komuniciramo sa njima. Oni prepoznaju da Pokret nosi novu energiju i pružaju nam svoje povjerenje“, rekao je Maksimović.

Predsjednik Gradskog odbora PUS-a Zvornik Zoran Gajić izrazio je zadovoljstvo činjenicom da ovaj gradski odbor iz dana u dan okuplja sve veći broj članova.



„Broj članova raste iz dana u dan. Posebno nas raduje sve veći broj mladih i obrazovanih ljudi koji su žele da rade i realizuju svoje ideje. Mi smo tu da im pružimo podršku i damo im mogućnost da se njihov glas čuje“, rekao je Gajić.

Nakon otvaranja kancelarije, dr Maksimović je sa članovima GO PUS Zvornik obišao gradsku pijacu i razgovarao sa građanima koji su upisali svoje zahtjeve i želje u Knjigu zahtjeva građana.

(BN)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

UciteljButen

10.09.2018 09:35

Obisao pijacu...hahahahahahahahahahah . A pijaca 20 tezgi

ODGOVORITE
Name

Bajina Luka

10.09.2018 09:48

U RS Jos je na snazi veliki stepen nacionalizma I ljudske gluposti tako da ce se cekat Jos minimalno 4 godine na promjene . Promjene vlasti ali ne I politike . Jer dokle god je u narodu vecina nacionalisticko nastrojena takva ce da bude I vlast. Bit ce Ivanica, Vukota , Dodika ....Jer oni su samo ogledalo vas . U onom momentu kad bude narod drugacije razmisljao doci ce I drugi na vlast . Narod kojem je ekonomija I bolji zivot nece nikad birat ove gore navedene. A samim tim ovi gore navedeni ce ostat bez “posla” jer nece imat sta narodu ponudit . Jedino sta oni mogu da ponude I nude je nacionalizam , sirenje straha I zavadi pa vladaj. ..Njima ne odgovara pametan i obrazovan covjek . Jer takav misli svojom glavom. Njima odgovara ovaj zatucani i primitivni plemenski narod . Koji je kao ovca koja samo bleji I ne razmislja . Njima je slagat ko dobar dan reci. Da bi se vlast promjenila prvo mora svijest I razmisljanje naroda da se dogodi !!! A to kod Srba nece se dogodit ili vrlo sporo. Izgubljeno vrijeme se nikad ne moze vratit . Svaka sekunda kad prodje u nista ili u gluposti se ne moze vratit. Srbi trose vrijeme u gluposti . Dok drugi koriste u prave stvari. I ko im je za to kriv? Patriotizam je osjecaj a ne pripadnost plemenu i apsolutno ne velicina teritorije ! Patriotizam nema ama bas nikakve veze sa nacionalizmom . To dvoje ne ide zajedno. Kad se promjeni narodna svijest promjenit ce se ne vlast nego politika . A to je vrlo vazno . Razlika je ogromna ! Ako sjase kurta a uzjase murta nema promjena . To se vec 25 godina dogadja u Srbiji . Vlast se mijenja a sve drugo stoji ili ide niz brdo. 25 godina ista politika ista taktika samo sto su igraci drugi . 25 godina nacionalista laznih patriota kojima je teritorija vaznija od naroda u koga se toliko kunu . Na kraju ni teritorije ni naroda . Njihova “zastita” se svodi na zavadjenjem sa svima drugima koji imaju drugacije misljenja pa cak I iz reda svog naroda raseljavanjem , promjenom teritorija, ratovima...Protive se svakoj promjeni jer promjene znace da gube vlast .Srbi na zalost citaju knjige onako kako zele a ne kako pise . Pa iskrivuju svaku istinu.

ODGOVORITE
Name

SMIJEŠNO ZA GLUPOST

10.09.2018 12:05

MA KOJI STE NE MOGU DA VAS PREBROJIM.

ODGOVORITE
Name

Bijeljina

10.09.2018 15:22

Covece pomiri se sa tim da te nema nigdje.Dosta je tvog plackanja,tesko ti se navici da zivis kao sav normalan svijet.Za ovaj period sto si bio na vlasti uzeo si da ti ne treba ni unucetu.