Тијана Бошковић у хуманој акцији

У оквиру хуманитарно-спортско-дипломатске иницијативе, коју је покренуло Минисарство иностраних послова БиХ, најбоља одбојкашица Европе и репрезентативка Србије Тијана Бошковић јуче је у ресторану Звездара театра у Београду организовала хуманитарну вечеру за прикупљање средстава за проналазак лијека против Лафорине болести.

Република Српска 10.09.2018 | 10:48
Тијана Бошковић у хуманој акцији
Хуманитарној вечери присуствовали су истакнути спортисти и спортски радници, међу којима је била и женска одбојкашка селекција Србије, дио мушке одбојкашке селекције Србије, руководство Одбојкашког савеза Србије, прослављени спортисти Саво Милошевић и Предраг Даниловић.



Присутнима се обратиле најбоља одбојкашица Европе Тијана Бошковић и докторка Сњежана Гајић из Бањалуке, чијим је кћеркама Татјани и Милани маја 2007. године дијагностикована Лафорина болест.



Татјана је битку за живот изгубила у октобру 2014. године, након чега је њена мајка докторка Гајић наставила борбу за дјецу, која болују од ове опаке болести.

Докторка Гајић је изразила захвалност свима који су се одазвали позиву да помогну њеној и борби свих родитеља дјеце која болују од најтежег облика епилепсије.



Иницијатива је покренута почетком ове године када је министар иностраних послова БиХ Игор Црнадак додијелио дипломатске пасоше одбојкашици Тијани Бошковић и докторки Сњежани Гајић.

БН ТВ

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Сале

10.09.2018 09:25

Иначе министар Црнадак није могао присуствовати због већ преузетих обавеза у Челинцу гдје је био Драшков возач.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ

10.09.2018 10:56

А ботино Једна поједи сендвиц.Заслузио сиииии

Name

Коwалски

10.09.2018 09:38

Браво!

ОДГОВОРИТЕ