Tijana Bošković u humanoj akciji

U okviru humanitarno-sportsko-diplomatske inicijative, koju je pokrenulo Minisarstvo inostranih poslova BiH, najbolja odbojkašica Evrope i reprezentativka Srbije Tijana Bošković juče je u restoranu Zvezdara teatra u Beogradu organizovala humanitarnu večeru za prikupljanje sredstava za pronalazak lijeka protiv Laforine bolesti.

Republika Srpska 10.09.2018 | 10:48
Tijana Bošković u humanoj akciji
Humanitarnoj večeri prisustvovali su istaknuti sportisti i sportski radnici, među kojima je bila i ženska odbojkaška selekcija Srbije, dio muške odbojkaške selekcije Srbije, rukovodstvo Odbojkaškog saveza Srbije, proslavljeni sportisti Savo Milošević i Predrag Danilović.



Prisutnima se obratile najbolja odbojkašica Evrope Tijana Bošković i doktorka Snježana Gajić iz Banjaluke, čijim je kćerkama Tatjani i Milani maja 2007. godine dijagnostikovana Laforina bolest.



Tatjana je bitku za život izgubila u oktobru 2014. godine, nakon čega je njena majka doktorka Gajić nastavila borbu za djecu, koja boluju od ove opake bolesti.

Doktorka Gajić je izrazila zahvalnost svima koji su se odazvali pozivu da pomognu njenoj i borbi svih roditelja djece koja boluju od najtežeg oblika epilepsije.



Inicijativa je pokrenuta početkom ove godine kada je ministar inostranih poslova BiH Igor Crnadak dodijelio diplomatske pasoše odbojkašici Tijani Bošković i doktorki Snježani Gajić.

BN TV

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Sale

10.09.2018 09:25

Inače ministar Crnadak nije mogao prisustvovati zbog već preuzetih obaveza u Čelincu gdje je bio Draškov vozač.

ODGOVORITE
Name

RE

10.09.2018 10:56

A botino Jedna pojedi sendvic.Zasluzio siiiii

Name

Kowalski

10.09.2018 09:38

Браво!

ODGOVORITE