Савић одредио играче за Свјетски куп...

Савић скроман пред СК: Циљ је полуфинале, али ако се укаже шанса. . .  Селектор ватерполо репрезентације Србије Дејан Савић рекао је да је циљ екипе пласман у полуфинале Светског купа у Берлину.  На списку селектора Србије углавном "младе снаге".

Остали спортови 10.09.2018 | 11:30
Савић одредио играче за Свјетски куп...
Селектор српских ватерполиста, Дејан Савић, одредио је играче који ће играти на Светском купу у Берлину од 11. до 16. септембра.

То су: Димитрије Ристичевић, Лазар Добожанов, Душан Мандић, Никола Јакшић, Виктор и Страхиња Рашовић, Радомир Драшовић, Сава Ранђеловић, Немања Вицо, Ђорђе Лазић, Огњен Стојановић, Матеја Асановић и Гаврил Суботић.

Поред Савића, у стручном штабу су тренери Стефан Ћирић и Жарко Петровић, лекар др Иван Марјановић, кондициони тренер Радоје Аврамовић и физиотерапеут Марко Јовић.

Србија је у групи са Јужном Африком, САД и Хрватском.

"Главни циљ је полуфинале. Желимо да видимо тим чији ће неки играчи бити на Олимпијским играма у Токију, а други су кандидати за 2024. годину. Наравно, традиција обавезује и ако се укаже шанса за медаљу покушаћемо да је освојимо", изјавио је селектор Савић.

Извор: мондо.рс/Б92

Коментари / 0

Оставите коментар