Savić odredio igrače za Svjetski kup...

Savić skroman pred SK: Cilj je polufinale, ali ako se ukaže šansa. . .  Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić rekao je da je cilj ekipe plasman u polufinale Svetskog kupa u Berlinu.  Na spisku selektora Srbije uglavnom "mlade snage".

Ostali sportovi 10.09.2018 | 11:30
Savić odredio igrače za Svjetski kup...
Selektor srpskih vaterpolista, Dejan Savić, odredio je igrače koji će igrati na Svetskom kupu u Berlinu od 11. do 16. septembra.

To su: Dimitrije Rističević, Lazar Dobožanov, Dušan Mandić, Nikola Jakšić, Viktor i Strahinja Rašović, Radomir Drašović, Sava Ranđelović, Nemanja Vico, Đorđe Lazić, Ognjen Stojanović, Mateja Asanović i Gavril Subotić.

Pored Savića, u stručnom štabu su treneri Stefan Ćirić i Žarko Petrović, lekar dr Ivan Marjanović, kondicioni trener Radoje Avramović i fizioterapeut Marko Jović.

Srbija je u grupi sa Južnom Afrikom, SAD i Hrvatskom.

"Glavni cilj je polufinale. Želimo da vidimo tim čiji će neki igrači biti na Olimpijskim igrama u Tokiju, a drugi su kandidati za 2024. godinu. Naravno, tradicija obavezuje i ako se ukaže šansa za medalju pokušaćemo da je osvojimo", izjavio je selektor Savić.

Izvor: mondo.rs/B92

Komentari / 0

Ostavite komentar