Најбоља одбрана српских интереса

Српски члан Председништва БиХ Младен Иваниц́ оценио је, поводом данашњих догађаја на Косову и Метохији током посете председника Србије, да је начин на који Александар Вучиц́ реагује најбоља одбрана српских интереса.

Република Српска 09.09.2018 | 17:47
Најбоља одбрана српских интереса
„Импресиониран сам данашњом реакцијом и смиреношц́у председника Србије Александра Вучиц́а поводом дешавања на Косову и Метохији. Таквим стилом политике, који је данас показао председник Вучиц́, на најбољи начин је представио сву ароганцију и дрскост албанске стране“, навео је Иваниц́.

То је и потврда да са таквом политиком треба наставити, додао је Иваниц́.

Данашњи догађаји на Косову и Метохији су потврда, додао је Иваниц́, да српски народ и „сви ми заједно не смемо да се одричемо Космета и нашег народа који тамо живи“. Обавеза свих нас, поручио је Иваниц́, јесте да учинимо све што можемо како бисмо заштитили српски народ и одбранили наш и економски и национални интерес.

Наша заједничка обавеза је да сачувамо и заштитимо српски народ, и на Косову и Метохији, али и у целом региону, закључио је Иваниц́.

(Тањуг) 
 

Коментари / 10

Оставите коментар
Name

губицар

09.09.2018 16:36

Отисао да дигне танзије и ниста друго

ОДГОВОРИТЕ
Name

Укратко

09.09.2018 16:45

На жалост албанци су масно плаћали србима д а купе земљу, понекгдје су их на продају пријетњама и присиљавали. Земља је купљена , срби исељени , шта сад. Титоизам и комунизам је србе скупо коштао, јака Југославија слаба Србија. И ево епилога. Како од провинције постаде покрајина, ко је дозволио .......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Још краће

09.09.2018 17:11

НИКО Србе није присиљавао да продају метар земље, ту митоманију остави за уз казан и брљу. Од 1980 до 1999 Срби су терорисали Албанце на сваком кораку. Мог оца су као разервног милицајца слали 3 пута на Косово, са писменом наредбом да се свака група од 2 или више Албанаца легитимише, приводи у станицу и малтретира. Косоваре су тукли без икаквог повода, дјевојке провоцирали и малтретирали. Када је четврти пут 1986 одбио да иде, био је суспендован са посла у Електродистрибуцији и двије године се је судио са фирмом.

Name

Неко

09.09.2018 17:26

Крви су Срби. Увјек је лаксе нападат друге, други су криви а не ти, али је то кукавицки. Засто Срби не купују Албанске куце и земљу? Зар Србија у прицама није лидер у региону?

Name

Бј

09.09.2018 17:38

Продај па поново тражи назад. То нема нигдје. Немозе и овца и месо.

Name

@укратко

09.09.2018 21:02

"Побркао" си литературу. То је САНУ тек за 50 година планирала издати, за новије генерације. Тренутно живе људи који се сјећају, како је и шта је се дешавало...

Name

Шпилер

09.09.2018 18:52

Све је ово шупља прича који Српски интерес.Српски интерес је Економија привреда нормалан живот одрастање перспектива .Српски интерес је и у Америци Енглеској Њемачкој Аустрији и остслим земљама биле то и ЕУ по којим пљујемо .Гдје наше породице живе нормално раде небуде се са главобољом како преживјети данас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нострадамус

09.09.2018 18:58

Вуциц је имао добар говор и то не мозе нико оспорити. Није окривљивао само друге него је и насе греске признао. Сто се тице Косова треба се борити мирно и достојанствено али морамо такодје да схватимо да тамо зиве и други и да морамо и њих да саслусамо. Али Вуцицу само замјерим сто подрзава Додика и на Косову ради у интересу Србског народа док у Републици Српској ради против Српског народа. Само да на крају не буде она изрека. Када крава дадне пуну канту млијека па онда ногом све ПРОСПЕ. .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нострадамус и пророцица Ленорманд ...

09.09.2018 20:03

Елем ...прорекла је пад Наполеона ,медјутим ,наговјестила је и ,,одредјена десавања на Балкану,,Њени ,,списи ,,наговјеставају ,,да це да се деси ,да це ...вук ,појести ,магарца .Среца ,наса ,то це се десити ....ихххи у ,будуцности .

Name

ма дај

09.09.2018 20:03

Ста има вуциц да спомиње милосевица на косову ? свако нормалан зна ста то знаци и ста се трази.... е овце моје...

ОДГОВОРИТЕ