Najbolja odbrana srpskih interesa

Srpski član Predsedništva BiH Mladen Ivanić ocenio je, povodom današnjih događaja na Kosovu i Metohiji tokom posete predsednika Srbije, da je način na koji Aleksandar Vučić reaguje najbolja odbrana srpskih interesa.

Republika Srpska 09.09.2018 | 17:47
Najbolja odbrana srpskih interesa
„Impresioniran sam današnjom reakcijom i smirenošću predsednika Srbije Aleksandra Vučića povodom dešavanja na Kosovu i Metohiji. Takvim stilom politike, koji je danas pokazao predsednik Vučić, na najbolji način je predstavio svu aroganciju i drskost albanske strane“, naveo je Ivanić.

To je i potvrda da sa takvom politikom treba nastaviti, dodao je Ivanić.

Današnji događaji na Kosovu i Metohiji su potvrda, dodao je Ivanić, da srpski narod i „svi mi zajedno ne smemo da se odričemo Kosmeta i našeg naroda koji tamo živi“. Obaveza svih nas, poručio je Ivanić, jeste da učinimo sve što možemo kako bismo zaštitili srpski narod i odbranili naš i ekonomski i nacionalni interes.

Naša zajednička obaveza je da sačuvamo i zaštitimo srpski narod, i na Kosovu i Metohiji, ali i u celom regionu, zaključio je Ivanić.

(Tanjug) 
 

Komentari / 10

Ostavite komentar
Name

gubicar

09.09.2018 16:36

Otisao da digne tanzije i nista drugo

ODGOVORITE
Name

Ukratko

09.09.2018 16:45

Na žalost albanci su masno plaćali srbima d a kupe zemlju, ponekgdje su ih na prodaju prijetnjama i prisiljavali. Zemlja je kupljena , srbi iseljeni , šta sad. Titoizam i komunizam je srbe skupo koštao, jaka Jugoslavija slaba Srbija. I evo epiloga. Kako od provincije postade pokrajina, ko je dozvolio .......

ODGOVORITE
Name

Još kraće

09.09.2018 17:11

NIKO Srbe nije prisiljavao da prodaju metar zemlje, tu mitomaniju ostavi za uz kazan i brlju. Od 1980 do 1999 Srbi su terorisali Albance na svakom koraku. Mog oca su kao razervnog milicajca slali 3 puta na Kosovo, sa pismenom naredbom da se svaka grupa od 2 ili više Albanaca legitimiše, privodi u stanicu i maltretira. Kosovare su tukli bez ikakvog povoda, djevojke provocirali i maltretirali. Kada je četvrti put 1986 odbio da ide, bio je suspendovan sa posla u Elektrodistribuciji i dvije godine se je sudio sa firmom.

Name

Neko

09.09.2018 17:26

Krvi su Srbi. Uvjek je lakse napadat druge, drugi su krivi a ne ti, ali je to kukavicki. Zasto Srbi ne kupuju Albanske kuce i zemlju? Zar Srbija u pricama nije lider u regionu?

Name

Bj

09.09.2018 17:38

Prodaj pa ponovo traži nazad. To nema nigdje. Nemoze i ovca i meso.

Name

@ukratko

09.09.2018 21:02

"Pobrkao" si literaturu. To je SANU tek za 50 godina planirala izdati, za novije generacije. Trenutno žive ljudi koji se sjećaju, kako je i šta je se dešavalo...

Name

Špiler

09.09.2018 18:52

Sve je ovo šuplja priča koji Srpski interes.Srpski interes je Ekonomija privreda normalan život odrastanje perspektiva .Srpski interes je i u Americi Engleskoj Njemačkoj Austriji i ostslim zemljama bile to i EU po kojim pljujemo .Gdje naše porodice žive normalno rade nebude se sa glavoboljom kako preživjeti danas.

ODGOVORITE
Name

Nostradamus

09.09.2018 18:58

Vucic je imao dobar govor i to ne moze niko osporiti. Nije okrivljivao samo druge nego je i nase greske priznao. Sto se tice Kosova treba se boriti mirno i dostojanstveno ali moramo takodje da shvatimo da tamo zive i drugi i da moramo i njih da saslusamo. Ali Vucicu samo zamjerim sto podrzava Dodika i na Kosovu radi u interesu Srbskog naroda dok u Republici Srpskoj radi protiv Srpskog naroda. Samo da na kraju ne bude ona izreka. Kada krava dadne punu kantu mlijeka pa onda nogom sve PROSPE. .

ODGOVORITE
Name

Nostradamus i prorocica Lenormand ...

09.09.2018 20:03

Elem ...prorekla je pad Napoleona ,medjutim ,nagovjestila je i ,,odredjena desavanja na Balkanu,,Njeni ,,spisi ,,nagovjestavaju ,,da ce da se desi ,da ce ...vuk ,pojesti ,magarca .Sreca ,nasa ,to ce se desiti ....ihhhi u ,buducnosti .

Name

ma daj

09.09.2018 20:03

Sta ima vucic da spominje milosevica na kosovu ? svako normalan zna sta to znaci i sta se trazi.... e ovce moje...

ODGOVORITE