Серена дивљала, плакала и "заратила" са судијом Рамосом!

Америчка тенисерка Серена Вилијамс направила је праву драму у финалу УС опена и "заратила" са судијом Карлосом Рамосом.

Тенис 09.09.2018 | 14:45
Серена дивљала, плакала и "заратила" са судијом Рамосом!
Серена је у другом сету прво добила опомену за "коучинг", да би онда један гем на сервис противнице почео са 15:0, што је био старт онога што ће се догађати.

Пришла је главном арбитру и рекла му да потез тренера Патрика Муратоглуа није био "коучинг".

"Немаш право да ми одузмеш поен када ниси издао званично обавештење да је био ‘коучинг’. Ја нисам варалица, никада у животу нисам варала, имам ћерку и залажем се за правду. Никада више нећеш судити моје мечеве", рекла је Серена која је ипак морала да се помири да је изгубила поен. 

Пауза између гемова донела је наставак расправе и тешке оптужбе. 

"Ти си лопов јер си ми украо поен. Дугујеш ми извињење", рекла је Американка, а то је коштало и гема. 

У том тренутку је било 4:3 за Јапанку у другом сету, да би после почетног шока, освајачица 23. Гренд слем трофеја затражила разговор са супервизором. 

"Није фер, стварно није фер. Није смео да ми одузме поен, ово ми се пречесто догађа на овом турниру, пречесто. Други играчи кажу много озбиљније речи, па не буду кажњени, а мени се због овога одузима гем", говорила је у сузама. 

Све то је узбудило публику која је потпуно била на страни домаће играчице, читав "Артур Еш" се претворио у гротло, али то није сметало Осаки која је као да је много искуснија привела меч крају и дошла до првог Гренд слем трофеја.

Извор: Б92

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Г.Л

09.09.2018 12:58

Није јој први пут да прави овакве скандале.А НеwYорска публика просто невјероватно да такав изгред(сјандал)још и подржава.Просто одвратно како су се понијели на крају према Осаки.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дусан

09.09.2018 14:59

Серена је синоц показала да је као цовјек нула , судија Рамос је све био у праву а она је видјевси да це изгубити и да је Осака боља приредила перформанс са намјером да Осаку психицки уздрма и хвала богу није успјела.Тако је и Јелени Јанковиц направила несто слицно прије десетак година у финалу УС Опена и тада је успјела.Серена је лос цовјек , нека се стиди оне дјевојке.

ОДГОВОРИТЕ