Serena divljala, plakala i "zaratila" sa sudijom Ramosom!

Američka teniserka Serena Vilijams napravila je pravu dramu u finalu US opena i "zaratila" sa sudijom Karlosom Ramosom.

Tenis 09.09.2018 | 14:45
Serena divljala, plakala i "zaratila" sa sudijom Ramosom!
Serena je u drugom setu prvo dobila opomenu za "koučing", da bi onda jedan gem na servis protivnice počeo sa 15:0, što je bio start onoga što će se događati.

Prišla je glavnom arbitru i rekla mu da potez trenera Patrika Muratoglua nije bio "koučing".

"Nemaš pravo da mi oduzmeš poen kada nisi izdao zvanično obaveštenje da je bio ‘koučing’. Ja nisam varalica, nikada u životu nisam varala, imam ćerku i zalažem se za pravdu. Nikada više nećeš suditi moje mečeve", rekla je Serena koja je ipak morala da se pomiri da je izgubila poen. 

Pauza između gemova donela je nastavak rasprave i teške optužbe. 

"Ti si lopov jer si mi ukrao poen. Duguješ mi izvinjenje", rekla je Amerikanka, a to je koštalo i gema. 

U tom trenutku je bilo 4:3 za Japanku u drugom setu, da bi posle početnog šoka, osvajačica 23. Grend slem trofeja zatražila razgovor sa supervizorom. 

"Nije fer, stvarno nije fer. Nije smeo da mi oduzme poen, ovo mi se prečesto događa na ovom turniru, prečesto. Drugi igrači kažu mnogo ozbiljnije reči, pa ne budu kažnjeni, a meni se zbog ovoga oduzima gem", govorila je u suzama. 

Sve to je uzbudilo publiku koja je potpuno bila na strani domaće igračice, čitav "Artur Eš" se pretvorio u grotlo, ali to nije smetalo Osaki koja je kao da je mnogo iskusnija privela meč kraju i došla do prvog Grend slem trofeja.

Izvor: B92

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

G.L

09.09.2018 12:58

Nije joj prvi put da pravi ovakve skandale.A NewYorska publika prosto nevjerovatno da takav izgred(sjandal)još i podržava.Prosto odvratno kako su se ponijeli na kraju prema Osaki.

ODGOVORITE
Name

Dusan

09.09.2018 14:59

Serena je sinoc pokazala da je kao covjek nula , sudija Ramos je sve bio u pravu a ona je vidjevsi da ce izgubiti i da je Osaka bolja priredila performans sa namjerom da Osaku psihicki uzdrma i hvala bogu nije uspjela.Tako je i Jeleni Jankovic napravila nesto slicno prije desetak godina u finalu US Opena i tada je uspjela.Serena je los covjek , neka se stidi one djevojke.

ODGOVORITE