Радник и Звијезда 09 скокнули до Србије, по ремије!

Семберски премијерлигаши одиграли пријатељске утакмице са суперлигашима, Бачком и Војводином.

Фудбал 09.09.2018 | 10:00
Радник и Звијезда 09 скокнули до Србије, по ремије!
Првенствено паузе због обавеза репрезентације БиХ у Лиги нација, премијерлигаши из Семберије, Радник и Звијезда 09, искористили су да оду до Србије, гдје су одмјерили снаге са тамошњим суперлигашима, Бачком и Војводином.

Тимови из Бијељине и Етно села Станишићи остварили су ремије.

Радник је одиграо 2:2 са Бачком, док су Војводина и Звијезда 09 постигли по гол мање.

Дуел у Бачкој Паланци донио је занимљив фудбал са четири гола, а мрежу домаћина погађали су млади нападач Јован Мотика и везиста Кемал Хасикић.

За Бијељинце су наступили: Марковић (72. Хоџић), Мерајић (46. Радовић), Франић (60. Пурић), Сушић (46. Лејић), Исић (60. Деспотовић), Попара (72. Крсмановић), Шантић, Глишић (46. Хасикић), Мотика, Хаџић, Брковић (46. Ђелмић).

Дуел у Ветернику завршен је резултатом 1:1.

Новосађани су повели голом некадашњег фудбалера бањалучког Борца и Рудар Приједора Синише Саничанина, док је коначан резултат поставио Амер Османагић.

Нови тренер Звијезде 09 Дарко Несторовић испробао је сљедеће играче: Ерић, Бабић, Тојчић, Златковић, Зекановић, Војиновић, Османагић, Предраговић, Говедарица, Хусеинбашић и Хусић, док су прилику у наставку добили још Ћулум и Насри.

Послије паузе, Звијезда 09 ће у деветом колу Премијер лиге БиХ угостити Крупу, док Радник има тешко гостовање на "Грбавици", гдје ће играти са Жељезничаром.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар