Монћи се свети Барси кроз Берардија!

Рома мора брзо да ради ако жели да испуни жељу Ди Франческу. . .

Фудбал 12.09.2018 | 08:00
Монћи се свети Барси кроз Берардија!
Рома и Доменико Берарди... Да Монћи жели једног од најтраженијих италијанских нападача није тајна, веза са Еузебиом Ди Франческом дуга је и чврста, али мораће Вучица да обавио многе предрадње како би се докопала жељеног појачања. Овог лета није успела. Нису успели ни њени главни конкуренти Милан и Фјорентина, али како ће од зиме конкуренција бити још жешћа, челни људи са Олимпика већ сада морају да кују стратегију и планове за тријумф у тој трци. 

Како јавља каталонски Спорт Барселона поново интензивира своје интересовање за репрезентативца Италије. Шпанци полако морају да мисле о замени за Луиса Суареза коме је већ 31 година, а најтоплија препорука за Берадија стигла је од Ариједа Брајде.

Доменико Берарди може да игра на свим позицијама у навали. Стручњаци често наводе како је његова грађа идеал једне праве "деветке", али бет обзира на габарите он је јако добро сналази и по боку. А добро је познато колико се у модерном фудбалу, посебно у Барселони, цени поливалентност. У свом тексту Спорт наводи да Берарди још има простора за побољшање, те да се нису узалуд за њега "закачили" неки од највећих европских клубова. 

Италијан, јасно, није једина опција за Барсу, већ само једна од, док је за Рому можда и примарни циљ идућег лета. Или можда већ у јануару. Монћи ради на томе да Ди Франческу испуни жељу у зимском прелазном року јер би на тај начин предухитрио пре свега Барселону. Монћи јако добро зна како му је Барса практично отела Малколма, а чињеница да Каталонци после трансфера Марлона имају још чвршће односе са Сасуолом не иде у прилог Вучици.  

Ако ћемо о реалним потребама онда и Рома и интензивно мора да размишља о нападачу. Един Џеко је ушао у 33, а Патрик Шик још није достигао жељени ниво. 

Доменико Берарди има чврст уговор са клубом из Ређо Емилије - 2022. То Италијане ставља у добру позицију приликом преговора. Спорт на крају наводи да ни Барса ни Рома неће моћи да рачунају на цену мању од 25.000.000 евра, иако су се летос помињале доста мање цифре. Уосталом, у прва четири меча ове сезоне Берарди је постигаоп исто толико голова и једном асистирао. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар